Royalty kérdése:
Elsőrendű vádlott vagyok miért?
Figyelt kérdés
Volt egy olyan eset hogy a sógorom cigarettát vitt az autójával és probléma adódott ezért bejött az autóval az udvaromra Az én tudtom nélkül és a Rendőrök vámosok meg fogták a cigarettát azt a sógorom be is ismerte hogy az övé és ő vitte mivel én nem voltam ott hol már csak akkor mentem haza mikor megfogták És most kapott egy olyan vádiratot hogy én vagyok az első számú vádlott ez miért van? De a sógorom kölcsön kérte az autót tőlem ezt mondta is mikor kihallgatták
Ebből én kaphatok börtönt?
2014. dec. 21. 13:27
1/17 anonim válasza:
Ha a te autód volt, amiben a cigarettát megtalálták, akkor automatikusan te vagy a vádlott (jelen esetben az elsőrendű). Majd ha bíróságnál ismételten nyilatkozik a sógorod, hogy valóban kölcsönbe kapta, akkor legfeljebb azt igyekszik majd kideríteni a bíróság, hogy tudtál-e róla, hogy csempészethez használják majd, mert ha igen, akkor társtettes vagy orgazda vagy.
2/17 anonim válasza:
"sógorom cigarettát vitt az autójával"
"sógorom kölcsön kérte az autót tőlem"
Akkor most kié az autó? Börtönbüntetést nem osztogatnak ezért, de az autót elkobozzák, plusz sok-sok pénzbüntetésre számíthatsz.
3/17 A kérdező kommentje:
Elnézést nem így történ én csak írom amit mondanak de úgy írom mint ha én lennék A helyzet a következő nem éntőlem kapta az autót hanem volt egy srác és tőle kapta kölcsön csak azt mondta mikor kihallgatták hogy hozzám indult az autóval és végül nem nálunk jött elsőként hanem a határba ott megpakolta cigivel az autót és úgy jött be az udvaromra de közben nem voltam ott hol szóval akkor így mi a helyzet hogy lehetek 1 rendű vádlott de mikor jöttek a vámosok házkutatásra már nem az én udvaromon volt a cigi hanem a szomszéd udvarján de mikor elkezdték követni a sógoromat akkor engem le igazoltak miközben mentem az Orvoshoz és azt mondta az egyik vámos hogy én mentem a sógorom előtt hogy figyeljem a terepet Ha valamit nem jól írtam nézzék el tableten vagyok
2014. dec. 21. 14:37
4/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de ebbol most mar vegkepp SEMMIT sem ertek, foleg a kommentben irtak utan...oke, h tableten vagy, en is arrol irok, de mindez akkor is teljesen osszefuggestelen.
5/17 anonim válasza:
Egyebkent melyik orszagbol szarmaznak a cigarettak?
6/17 anonim válasza:
Azért van tárgyalás, hogy ki tudd magadat mosni. Egy ügyvéd nem ártana.
7/17 A kérdező kommentje:
Ukrajna télleg bocs próbáld kiolvasni XD de aki tud mondjon valamit mire számíthatok
2014. dec. 21. 15:13
8/17 anonim válasza:
Ertem...ok, probalom kiolvasni, de azert itram, h osszefugestelen, mert elobb a sogorod autoja, utana a tied, elobb a te udvarodban van, aztan mar a szomszedjaba, aztan jon "egy srac", akinek nem tudom mi a szerepe, aztan te nem vagy otthon, kesobb megerkezel, de utana orvoshoz mesz...ezt igy eleg nehez kovetni, de tkp. mindegy is, inkabb azt ird meg, h a vadiratban mi az ellened folhozott konkret vad? Illetve voltal mar korabban buntetve?...mondjuk ha a sogorod korrekt, es a birosagon, nem probalja ragkenni a dolgot, akkor nagyon nincs mitol tartanod, de mivel, ha jol ertettem, a te neveden volt a kocsi, ill. kesobb a te tulajdonodban levo ingatlan udvaran foglaltak le az arut, sot meg hazkutatast is tartottak, akkor annak lehetosege fennall. Ugyvedre biztos, h szukseged lesz, vmint jol jonne minnel tobb tanu, aki meg tudja erositeni a te allaspontodat. Letoltendore aligha kell szamitanod, ha nem vagy buntetett eloeletu...penzbirsag, vagy hasonlo elkepzelheto...ha azt viszont nem intezed figyelmesen, ill. nem fizeted, akkor viszont azt atvaltoztathatjak bortonre, ezt tapasztalatbol tudom, mert egy sz@ros bicikli szabalysertesi penzbirsagot, se nem fizettem ki, nem valtoztattam at kozmunkara, nem is foglalkoztam vele abszolut, aztan hirtelen beszallitottak a bortonbe...igaz csak nehany napra, de akkor is omg
9/17 A kérdező kommentje:
Ez vicces mert mint le írtam hogy nem az én autóm hanem egy srác volt és ha figyelmesen elolvastad akkor tudod hogy nem velem történt csak én írom le annak a bizonyos személynek a szerepében és igen büntetett előéletű mivel megfogták emberkereskedelem közben csak segéd volt Télleg bocs az írásért még magam is nevetek rajta a pontot és a vesszőt most leltem meg mert ukránul ír mindent ez a szar Szóval összegezve mire kell számítanom vagy számítani a ház tulajdonosának.
2014. dec. 21. 16:36
10/17 anonim válasza:
Ha büntetve volt akkor 90%-hogy letöltenő lesz a büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!