Elsőrendű vádlott vagyok miért?
Volt egy olyan eset hogy a sógorom cigarettát vitt az autójával és probléma adódott ezért bejött az autóval az udvaromra Az én tudtom nélkül és a Rendőrök vámosok meg fogták a cigarettát azt a sógorom be is ismerte hogy az övé és ő vitte mivel én nem voltam ott hol már csak akkor mentem haza mikor megfogták És most kapott egy olyan vádiratot hogy én vagyok az első számú vádlott ez miért van? De a sógorom kölcsön kérte az autót tőlem ezt mondta is mikor kihallgatták
Ebből én kaphatok börtönt?
Ezt itt nem tudjuk megvitatni, alkudozni meg aztán tényleg fölösleges. :D
Bízzuk az igazságszolgáltatásra! Aki börtönbe való, azt csukják be! Ennyi.
ahogy irtam is, HA a sogor bevallja, es nem probalja rakenni, es a tanuk is alatamasztjak, de HA nem, akkor mar nehezebb a helyzet...amugy ez annal tenyleg komplikaltabb, mint hogy itt meg lehetne josolni, h mi lesz a targyalas kimenetele...ha az illeto meg volt buntetve emberkereskedelem miatt, akkor hat az eleg nagy minusz...ha bunosnak talaljak, akar reszben is, akkor is viszaeso, es igy mar sotetebbek a kilatasok...ez van
Ha nem is bunos, sajnos manapsag jol meg kell fontolni, h kivel mennyire kozeli kapcsolatba kerul...
kapsz 1 évet felfüggesztve és a kocsit elveszik és a házra bejegyezik a tartozást.
nem érsz semmit a tagadással, mert megfordul a bizonyítási és neked kellene bizonyítani, hogy ártatlan vagy- azért neked, mert nem véletlen kaptak el, hanem előzetesen rátok voltak állva.
tök mindegy kinél volt a bűnjel, még az is lehetez, hogy mindenkinek kiosztják a büntetést és nem elosztják, hanem mindenkinek egyformán
2 évig fog tartani és ki fogsz készülni idegileg, kapsz egy csomó levelet, az ügyvéd lehúz, stb - szóval neked annyi
amit tehetsz, hogy eljössz Angliába. itt vannak sokan akik ilyenek.
ez nem vicc, amit ajánlok, tényleg véged van itthon, főleg ott keleten. ezek után nincs keresnivalód itthon
ellened most 2 eljárás van, az egyik a bűnügyi a másik a navos. a navostól kapsz 15000 forint/katon tartozást, a bűnügyitől 1 év börtönt felfüggesztettet
még-egyszer mondom, neked véged van és a kiút, hogy kiköltözöl, 2 hónap alatt eltörpül minden, ami itthon volt. nem fognak kőrözni se, mert idézni se fognak, ha már kihallgattak. a tárgyalásra hazajössz és kész, mehetsz vissza
Én sem értek ebből semmit, de nem is érdekes. Majd a bíróság előtt add elő (lehetőleg kevésbé kuszán) a dolgot, és kész.
Fogadj ügyvédet, mert te szemmel láthatóan nem tudsz értelmesen fogalmazni.
Hogy hányadrendű vagy, az semmit sem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!