Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?
Mármint 14 év alatt? 2007-es idézetről beszélünk. Szerinted ki volt akkor Oroszország vezetője? Na kicsoda? Aki 2007-ben még nem hozott szabadságot...
És ez milyen?
„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az ember élete létezésének magasabb értelméhez eljuthasson.”
És ez?
„Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják”
én itt ezt témát elengedem
#73-nak van igaza, téged mutogatni kéne a vásárban
csinálj ehelyett valami értelmeset
En aki ilyen egyszeru falvakbol szarmazik, nyelveket sem beszel, idos is, az nem erdekel. Neki hiaba papolsz a fideszrol, teljesen ertelmetlen.
Aki viszont muvelt, van lehetosege tájékozódni mégis a Fideszre szavaz na azt erosen megvetem. Pont nem erdekel, hogy a Fidesz tamogatja a gyerekvallalast. Es aki nem vállal gyereket? Azt semmibe veszik. Mint ahogy semmibe veszik a legtobb magyart is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!