Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Ne arról beszéljetek , hogy rossz a fidesz , meg hogy azért utálják a szavazókat ,mert megérdemlik. Hanem arról , hogy miért bántják a kedves fideszes szavazókat is. Engem már egyszer elkezdtek nagyon csúnya dolgokat mondani rám ,mert fideszes vagyok , bezzeg a fideszes barátaim sosem szokták megbántani a másikat , csak mert balos.

2021. júl. 21. 22:09
 71/92 anonim ***** válasza:
88%

Mármint 14 év alatt? 2007-es idézetről beszélünk. Szerinted ki volt akkor Oroszország vezetője? Na kicsoda? Aki 2007-ben még nem hozott szabadságot...

És ez milyen?

„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az ember élete létezésének magasabb értelméhez eljuthasson.”

És ez?

„Önök egy másik civilizációból, egy másik kultúrából érkeznek, és nem mindegy, hogy egy más kultúrából érkező üzletember delegációt, befektetőt, vagy csak idelátogató családot hogyan fogadnak. Én szeretném Önöket megnyugtatni és biztosítani afelől, hogy itt mindenkit tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják”

2021. júl. 24. 22:45
 72/92 A kérdező kommentje:
71: Mire akarsz ezzel kijukadni?
2021. júl. 24. 23:05
 73/92 anonim ***** válasza:
91%
Arra, hogy szektás módjára követed a vezéred, akkor is, ha szöges ellentétét mondja annak, amit pár évvel korábban. Mert nem az számít amit mond, hanem hogy ő mondja. Ez a mentalitás az, amiért butának bélyegeznek pl. téged.
2021. júl. 24. 23:45
 74/92 A kérdező kommentje:
73: Sokat változik az ember az évek alatt , különféle dolgokat tapasztal , ezáltál a nézetei. Én azt mondom , hogy attól még , hogy régen azt gondolta , attól még most változhatott.Én nem vagyok szektás és nem értek vele mindenben eggyet mint például abban , hogy a melegek nem foghatnak örökbe gyereket.
2021. júl. 24. 23:56
 75/92 anonim ***** válasza:
88%
És a balosok nem változhatnak?
2021. júl. 25. 00:05
 76/92 A kérdező kommentje:
75:De változhatnak , csak ne szélsőséges irányba.
2021. júl. 25. 00:10
 77/92 anonim ***** válasza:
91%

én itt ezt témát elengedem

#73-nak van igaza, téged mutogatni kéne a vásárban

csinálj ehelyett valami értelmeset

2021. júl. 25. 00:28
 78/92 A kérdező kommentje:
77:Hogy te milyen kedves vagy.
2021. júl. 25. 00:31
 79/92 anonim ***** válasza:
87%

En aki ilyen egyszeru falvakbol szarmazik, nyelveket sem beszel, idos is, az nem erdekel. Neki hiaba papolsz a fideszrol, teljesen ertelmetlen.

Aki viszont muvelt, van lehetosege tájékozódni mégis a Fideszre szavaz na azt erosen megvetem. Pont nem erdekel, hogy a Fidesz tamogatja a gyerekvallalast. Es aki nem vállal gyereket? Azt semmibe veszik. Mint ahogy semmibe veszik a legtobb magyart is.

2021. aug. 17. 15:45
 80/92 A kérdező kommentje:
Kérlek írd le újra , de használj ékezeteket!
2021. aug. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!