Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Ne arról beszéljetek , hogy rossz a fidesz , meg hogy azért utálják a szavazókat ,mert megérdemlik. Hanem arról , hogy miért bántják a kedves fideszes szavazókat is. Engem már egyszer elkezdtek nagyon csúnya dolgokat mondani rám ,mert fideszes vagyok , bezzeg a fideszes barátaim sosem szokták megbántani a másikat , csak mert balos.

2021. júl. 21. 22:09
 31/92 anonim ***** válasza:
17%

Diktatúra és rendőrállam az inkább a Gyurcsány kormány volt

2021. júl. 22. 12:26
 32/92 A kérdező kommentje:
30: Kérlek fogalmazd meg jobban a mondataidat!
2021. júl. 22. 13:07
 33/92 anonim ***** válasza:
91%
#25 számtalan helyen, tételesen fel lett sorolva, még a gyk-n is, keress utána. nem fogja senki sem, egyesével, minden értetlenkedőnek külön felsorolni, ne is haragudj. Gyurcsányt miért nem zártátok börtönbe, ha szerintetek azt érdemli? tiétek az ügyészség nem?
2021. júl. 22. 13:46
 34/92 anonim ***** válasza:
82%
te kérdező, a fidesz szavazó vagy, akkor miért érdekel mit csinál a baloldal? nem mindegy neked? nem te szavazol járuk. azzal foglalkozz amit a fidesz csinál. az a pártod, nem az ellenzék.
2021. júl. 22. 13:48
 35/92 A kérdező kommentje:
34:Azzel foglalkoznék ,ha nem azt hallanám minden honnan , hogy a fideszesek nyomorékok.
2021. júl. 22. 14:40
 36/92 A kérdező kommentje:
33:Hazudsz. Csak terelni akarod a témát. A kérdéseimre akarom a választ nem pedig félre beszélést.
2021. júl. 22. 14:41
 37/92 anonim ***** válasza:
91%
#36 nem hazudok és terelni sem akarok. de nem fogom 100x leírni, már unom. ha érdekel, éppen elegen leírták már. ez nem egy szolgáltatás, vagy információs központ, keresd meg magad. (de igazából úgysem érdekel, szóval minek is törjem magam? én írtam, hogy jó vagy ahogy vagy, én ugyan nem akarlak meggyőzni, ha neked jó, higyj a fideszben)
2021. júl. 22. 14:46
 38/92 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, én nem ismerek minden Fidesz szavazót. Nem ismerek minden jobboldalit sem. De TE nagyon buta vagy :(
2021. júl. 22. 15:12
 39/92 A kérdező kommentje:
38: Kifejtenéd?
2021. júl. 22. 15:27
 40/92 anonim ***** válasza:
92%
Van egy ismerős, fideszes képviselő rokona. Külföldön él, sok éve, de járnak haza. Utóbbi alkalommal én le lettem köcsög ellenzékizve, holott nem vagyok senki szimpatizánsa, és szavazni sem járok. Az oka, hogy meg mertem kérdezni, hogy mondja már el, miért nyomja ezt a dumát 1300 km-ről. Jöjjön haza, éljen itteni bérből, és utána joga lesz nyomni a dejóafideszt. Addig hallgasson. Persze elhiszem, hogy havi 1,3 milliós fizetésből ha hazajön, kiskirály. De itt bérből és fizetésből élő emberek nem keresnek annyit, esetleg a miniszterelnök. Arra a kérdésre pedig, hogy egy miniszterelnök, a több milliós fizetésből hogy nem tud félretenni, és hogy szerinte egy ilyen ember alkalmas e az ország vezetésére, már nem is válaszolt.
2021. júl. 22. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!