Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?
Az se zavart, hogy nem téged, hanem a DK és a Fidesz krita nélkül mindent elfogadó szavazóit minősitettem szektás mentalitásunak.
Ez alapján te eleg gyengén értelmezel szöveget.
#17 pontosan tudom mi a fasiszta, épp azért mondtam
Orbán rendszere fasiszta. nem nekem kell utánanéznem mi a fasizmus, hanem neked, ha nem érted miért az.
Gyurcsánynak mi lett elnézve? Le lett váltva, nem?
Amúgy most is pont azt csinálod, amiről beszéltem. Egyből jöttél Gyurcsánnyal, hogy elfedd a fidesz mocskát. Kb mint amikor egyest viszel haza, de azt mondod védekezésképpen, hogy de hiszen a Pisti is egyest kapott. B+ ettől te még karót kaptál.
Sorold el légyszíves mit nem nézel el a fidesznek, az elmúlt 2 évben mikor és miért bíráltad őket bárhol?
Nem tudom honnét veszed, hogy mások olyanok mint te, és mindent elnéznek a kedvenceiknek, egyáltalán nincs így. Ellenben nem az ellenzék vezeti az országot, hidd el meg fogják kapni a magukét, ha szarul csinálnak valamit. Most is megkapják. A fideszen túl nem csak az áhitat létezik.
23:A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.
Nem radikális , senem tekintélyuralmi. Így , hogy lehet fasiszmus? Csak felnagyítod a dolgokat. Önkritikát még mindig senki sem használ a kérdésekre sincs válasz. Miért kussoltok a kérdésekrők? A baloldal még mindig sunyul , ha én balos lennék elmondanám mit csinélt a pártom , viszont a fideszes "lopásra" nincs kézzel fogható bizonyíték. És nem ítéltétek el Fletót , börtönbe kellett volna zárni. Kérlek mond el az összes fideszes "mocskot" időben kategorizálva és nem olyannak , hogy a "független" médiában olvastam , hanem egy rendes kézzel fogható bizonyítékot a lopásra. Tovább válaszolj a kérdésekre. Amikor a kérdésekre kéne válaszolni egyből jössz a zorbánnal Kb mint amikor egyest viszel haza, de azt mondod védekezésképpen, hogy de hiszen a Pisti is egyest kapott. B+ ettől te még karót kaptál.
Remélem kultúrált emberként fogok válaszolni , nem úgy mint néhány ember.
Azt még elfelejtettem , hogy érdekes módon nem én írtam , ilyen csúnya dolgokat, én nem azt mondom , hogy oldal kérdése az illemtudás , csak rá akarok mutatni hogy én nem írtam semmit csúnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!