Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Ne arról beszéljetek , hogy rossz a fidesz , meg hogy azért utálják a szavazókat ,mert megérdemlik. Hanem arról , hogy miért bántják a kedves fideszes szavazókat is. Engem már egyszer elkezdtek nagyon csúnya dolgokat mondani rám ,mert fideszes vagyok , bezzeg a fideszes barátaim sosem szokták megbántani a másikat , csak mert balos.

2021. júl. 21. 22:09
 21/92 A kérdező kommentje:
Micsoda? Minket neveznek "fidesztrollnak" és a fasiszta , de azért kérlek gondolkodjatok el azon , hogy még mi jobbikos emberek (onnan tudod ,hogy kik , hogy a válaszuk piros) viccelve , kedveskedve és kultúráltan válaszóltunk , ellenben ránk minden csúnya sértés érkezett. Olvastam itt , hogy Gyurinek elnézték a rendőröket és , hogy szektások vagyunk. A kérdéseimre is ,csak egy válasz jutott az is csak félig kész. Nekem nem azzal van problémám , hogy úgy viselkedtek , mint a parasztok, hanem azzal , hogy kicsit sem gyakoroltok önkritikát , bezzeg mindenről mi tehetünk és be kell vallanunk bűneinket. Én a legtöbb dologra ,csak azt tudom mondani , hogy vannak ,ilyen emberek , tényleg vannak ilyen szésős barmok és ezzeket az embereket én is lenézem , de nem kell úgy tenni , hogy csak ilyenek vannak. A balosoknak is megvannak a szélsőségei és én sem mondom , hogy minden balos egy hazaáruló kommunista , néhány elvakult szélsőst kipécésztek , majd jön , hogy:" Minden fideszes ilyen" viszont , ha a kérdésekről van szó és nem az O1G-ről van szó , már utána terelik a témát. Kiabálnak ránk kígyót békát , de én própálok kultúrált civilizált módon beszélni , de eggyesek (balosok) nem olvastak illemkönyvet.
2021. júl. 22. 09:54
 22/92 anonim ***** válasza:
92%

Az se zavart, hogy nem téged, hanem a DK és a Fidesz krita nélkül mindent elfogadó szavazóit minősitettem szektás mentalitásunak.

Ez alapján te eleg gyengén értelmezel szöveget.

2021. júl. 22. 10:34
 23/92 anonim ***** válasza:
93%

#17 pontosan tudom mi a fasiszta, épp azért mondtam

Orbán rendszere fasiszta. nem nekem kell utánanéznem mi a fasizmus, hanem neked, ha nem érted miért az.

Gyurcsánynak mi lett elnézve? Le lett váltva, nem?

Amúgy most is pont azt csinálod, amiről beszéltem. Egyből jöttél Gyurcsánnyal, hogy elfedd a fidesz mocskát. Kb mint amikor egyest viszel haza, de azt mondod védekezésképpen, hogy de hiszen a Pisti is egyest kapott. B+ ettől te még karót kaptál.

Sorold el légyszíves mit nem nézel el a fidesznek, az elmúlt 2 évben mikor és miért bíráltad őket bárhol?

Nem tudom honnét veszed, hogy mások olyanok mint te, és mindent elnéznek a kedvenceiknek, egyáltalán nincs így. Ellenben nem az ellenzék vezeti az országot, hidd el meg fogják kapni a magukét, ha szarul csinálnak valamit. Most is megkapják. A fideszen túl nem csak az áhitat létezik.

2021. júl. 22. 10:54
 24/92 anonim ***** válasza:
93%
#21 nincsenek neked komplexusaid kérdező? ha építesz egy fasiszta rendszert, amiben jól érzed magad (amúgy nem tudom jobbikosként mit ajnározod a fideszt és Orbánt) akkor miért szégyelled? ne szégyelld. te így gondolod. neked ez a szimpatikus. van egy jóságos vezető aki helyetted is eldönti, hogy kell élni. vannak ilyen emberek. a demokrácia csak addig kell, amíg a saját jogai teljesülnek. a többieknek már nem kellenek hasonló jogok. ezt is megértem. szerintem még rossz ember sem vagy. szereted a családod, a barátaidat, az orszégnak sem akrsz rosszat. ezért is hiányzik az, ami megvolt a 90-es években, és még a 2000-es évek elején is, hogy simán le tudtál ülni másként gondolkodókkal beszélgeti (nekem libsiként volt miépes cimborám) és nem akartuk egymást elpusztítani csak azért, mert másképp láttunk dolgokat. most meg már nem tudsz, mert sajnos a fidesz (és legyünk reálisak, tényleg ők) megmérgezték ezt az egészet.
2021. júl. 22. 11:03
 25/92 A kérdező kommentje:

23:A fasizmus a radikális, tekintélyuralmi nacionalizmusnak a 20. század első felében Európa egy sor országában megjelent formája.

Nem radikális , senem tekintélyuralmi. Így , hogy lehet fasiszmus? Csak felnagyítod a dolgokat. Önkritikát még mindig senki sem használ a kérdésekre sincs válasz. Miért kussoltok a kérdésekrők? A baloldal még mindig sunyul , ha én balos lennék elmondanám mit csinélt a pártom , viszont a fideszes "lopásra" nincs kézzel fogható bizonyíték. És nem ítéltétek el Fletót , börtönbe kellett volna zárni. Kérlek mond el az összes fideszes "mocskot" időben kategorizálva és nem olyannak , hogy a "független" médiában olvastam , hanem egy rendes kézzel fogható bizonyítékot a lopásra. Tovább válaszolj a kérdésekre. Amikor a kérdésekre kéne válaszolni egyből jössz a zorbánnal Kb mint amikor egyest viszel haza, de azt mondod védekezésképpen, hogy de hiszen a Pisti is egyest kapott. B+ ettől te még karót kaptál.

2021. júl. 22. 11:50
 26/92 anonim ***** válasza:
91%
Kik is nem ítélték el Fletót? Csak nem a jobboldal?
2021. júl. 22. 12:00
 27/92 A kérdező kommentje:
24:Másképp veszem észre , persze már nem lehet beszélni az ellenkező féllel ,mert vagy azt mondják ,hogy: Megvett a zorbán! vagy Te mocskos hazaáruló jobbikos! Igen a mi oldalunkon is van , ilyen, de ez nem itt kezdődött , a földön ,már sehol sem tudsz kultúrált emberként beszélni a másik oldarról. Nem azt mondom , hogy a baloldal hibája , hanem , azt , hogy az USA-ban ők vannak nagyobb hangsólyban a média területén. Van egy külföldi facebook oldal ami megnézi , hogy mit írtál ki facebook-ra és , hogy mikor mentél el a blm tüntetésekre. Ha nincs szerencséd kirúgnak az állásodból. Nem szeretném ,ha ugyan ez lenne az országunkban , ez is egy ok , hogy miért fogok Viktorra szavazni. Hasonló dolog , amit Fekete Győr András kezdett el csinálni , ami szerintem a leggerinctelenebb dolog, hogy listázza a Mészáros hoteliet , mint 1939- ben a nácik. Én csak arra ,akarok kilyukadni , hogy nem kell itt az álszentet játszani , tudom a fidesz sem szent , de azért ne mondjátok , hogy a baloldalnál , csak szentek vannak.Az már nem érdekel miért utálják a szavazókat az érdekel , hogy mit válaszoltok a kérdéseimre.
2021. júl. 22. 12:00
 28/92 A kérdező kommentje:
26:Kifejtenéd kérlek?
2021. júl. 22. 12:01
 29/92 A kérdező kommentje:

Remélem kultúrált emberként fogok válaszolni , nem úgy mint néhány ember.

Azt még elfelejtettem , hogy érdekes módon nem én írtam , ilyen csúnya dolgokat, én nem azt mondom , hogy oldal kérdése az illemtudás , csak rá akarok mutatni hogy én nem írtam semmit csúnyát.

2021. júl. 22. 12:04
 30/92 anonim ***** válasza:
91%
Kifejtem: Gyurcsány nincs börtönben. Vagy ártatlan vagy a Fidesz nem akarta bötzönbe zárni 11 ev alatt. Ez esetben bűnösök. Melyik?
2021. júl. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!