Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?
Érdekes nekem is van egy ismerősöm. Az én ismerősöm elkezdett puffogni a Horthy szoborról , nekem más volt a véleményem. Néhány mondat mulva ezek hangzottak el szájából:
-"Téged is megvett az orbán néhány kiló krupliért? Mocskos fidesz nyalonc.
Szóval nem kell beállítani úgy , hogy a balosok szentek. Minden oldalon vannak suttyó parasztok. :)
Senki sem szent. De elég hamar be lehet rágatni azzal az embert, hogy nektek 11 év nem volt elég rájönni arra, hogy mit művel a jelenlegi kormány. És az a szomorú, hogy hiába ír bárki bármi konkrétat (akár lopás tekintetében, akár diktatúrára hajazó törvények kapcsán) egyszerűen úgy tesztek, mintha ez lenne a természetes. Már csak azt nem tudom, hogy nem értitek vagy csak nem akarjátok megérteni.
Gyurcsány idejében nagyon ment a Nokiás dobozozás a részetekről. Az 15 M Ft-ról szólt. 2020-ban 790 milliárd forintnyi összeg ment el a TAO pénzeken keresztül mindenfelé k***ára fontos sportegyesületekhez. Ez a 15 M forint 52.000-szerese. És szerintetek ez teljesen rendben van. Biztos nincs jobb helye... Az az ember, akinek alig van pénze kenyérre, de az utolsó pénzét is focilabdára költi, az hülye. Ugyan így hülye az állam is, meg a fideszes szavazók is.
Kérdező, Orbán idióta (mindenki a környezetében milliárdos lesz, csak neki nincs szinte semmije... nekem a 200 nettó alatti fizetésemmel több a megtakarításom), hazudik (és mégis lop), a barátai és családtagjai tehetségesebbek (mert ellentétben vele, meg tudtak gazdagodni - de akkor miért ő vezeti az országot, ha minden szerette okosabb nála?) esetleg gátlástalanok (és nem becsületes úton gazdagodtak meg). Persze ha ezek gátlástalanok akkor Orbán vagy ostoba (mert nem veszi észre), vagy becstelen (mert eltűri).
Szerinted melyik?
1. Nem olvasok 444-et.
2. Ez egy opció volt. Felvázoltam a lehetséges okait, hogy Orbán "szegényebb", mint egy átlagos dolgozó. Legalábbis kevesebb a megtakarítása. 4 lehetséges opciót írtam le és megkérdeztem, szerinted melyik.
Na, EZÉRT neveztelek a 38-as válaszomba nagyon butának. Egy tök egyszerű dolog van leírva. De egyszerűen nem fogod fel :( Pedig ezt 8, de legkésőbb 10 évesen képes kéne legyél értelmezni. Ezért vagy te buta.
47:Még én vagyok a buta? Bezzeg a kérdésekre még mindig nem érkezett válasz. Egy tök egyszerű dolog van leírva. De egyszerűen nem fogod fel :( Pedig ezt 8, de legkésőbb 10 évesen képes kéne legyél értelmezni. Ezért vagy te buta.
Nem tudom ,hogy honan veszed , hogy idóta(mert nem beszéltél vele),meg azt , hogy osotba. Gátlástalan és becstelen? Miben nyílvánult ez meg? Honnan tudod , hogy hazudik vagy te egy hazugság vizsgáló vagy? Azért azt nem nagyon szeretem , ha butának neveznek. Ez azon kívül , hogy parasztság , azt is megmutatja , hogy az érveidhez , még kell valami , mert ömmagában nem állnak meg a lábaikon. Kérlek MOST válaszolj a kérdéseimre , ne tereld a témát!
Oké, lassan írom:
1. Orbán Viktor a vagyonnyilatkozata alapján egy nem túl gazdag ember.
2. Barátai és családtagjai milliárdosok lettek, mióta hatalomra került.
3. De hogyan lehet ez?
És most jön a TE válaszod. Én vázoltam a szerintem szóba jövő 4 opciót. Nem mondtam, hogy Orbán idióta. Nem mondtam, hogy gazember. Nem mondtam, hogy a környezezében mindenki tehetségesebb nála. Nem mondtam, hogy a környezete becstelen gazemberekből áĺ.
Azt mondtam, ezek egyike válasz a 3. Pontban megfogalmazott kérdésre.
És téged kérdeztelek, melyik.
De te azt hitted, ezt mind állitom a bálványodról.
Tényleg végre felelsz a kérdésemre is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!