Miért akarják lealacsonyítani és birkának beállítani a Fidesz szavazókat?
Leginkább azért, mert ilyen számú és arcátlanságú, nyíltan a közvagyon ellopására, a szerencsétlen embercsoportokba való belerúgásra irányuló lépésnek szerintem csak egy bizonyos fokú agymosáson átesettek tudnak tapsolni. Aki fórumozik róla, az pedig még nagyobb eséllyel tartozik az extrém elkötelezettek közé.
Van egy kisebb csoport, aki az adókedvezmények miatt fideszes, de azok nem nagyon járnak kommentelgetni róla.
Nem nagyon érdekel az ellenszenvük. Birkának tartom őket a kritikátlanságuk miatt, egyszerűbben szólva azért, mert minden hülyeséget elhisznek. Önálló gondolatuk nincs, minden esetben megvárják, hogy mit írnak a propagandában, aztán azt ismétlik vég nélkül minden lehetséges módon. Soha, de soha nem fogalmaznak meg kritikát a rendszerrel szemben, ha a pártlapok azt írják, hogy "kitűnő a hangulat, akkor biztosan kitűnő" (nem pontos idézet). Parancsra rettegnek a migránsoktól, parancsra utálják Sorost, Brüsszelt, Gyurcsányt, akit és amit éppen kell. Szerintem birkák, végtelenül lenézem őket emiatt.
Mellesleg nekem is ellenszenvesek, és ezzel ők sem foglalkoznak különösebben. Meggyőzni őket lehetetlen, kár abban reménykedni, hogy egy fideszes kijózanodik, és nem lesz többé fideszes, így azzal se kell foglalkozni, hogy esetleg másra szavazhatnak, mert sosem tennék.
Fideszesnek lenni nem politikai vélemény, ne légy ilyen beképzelt. Fideszesnek lenni politikának álcázott vallás.
Köszi az általánosítást.
Köszi hogy helyettem is eldöntöd hogy mit támogatok a fidesz döntéseiből
Ez a baj veletek. Mindenkit hülyéztek. Mindenkit bírkáztok. Mindenkit szidtok ahogy bírtok. Megaláztok. Majd utánna a választásokon meg megy az értetlenkedés hogy miért nem akar senki ellenzéki szavazó lenni a fideszesekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!