Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarják lealacsonyítani...

Miért akarják lealacsonyítani és birkának beállítani a Fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Az ellenzékieknek tényleg csak ez a "fegyverük"? Hogy másokat lebirkáznak a politikai véleményük miatt? Nem gondoljátok, hogy pont ezzel is ellenszenvet váltotok ki sokakban?

2021. máj. 1. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

"Én nem birkázok le senkit, de nem bírom megérteni, hogy valaki szerint most miért vennak rendben a dolgok?"

Mert mondjuk azt tapasztalja a sajat eleteben es a kornyezeteben.

2021. máj. 1. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

A kérdésre valaszolva, egyszerűbb minositeni mint ervelni.

Rendbe van hogy most se tokeletes minden de az emberek, akik megeltek mas kormanyokat merlegelhetnek es donthetnek.

Nem csak statisztika de tapasztalat is hogy sokkal jobbak voltak a real keresetek az elmult 10 evben mint a rendszervaltas ota barmikor. Raadasul most eloszor volt hogy attol se kellett felni hogy nem lesz munkaja az embernek.

Lelehet birkazni az embereket de ugyanolyan elvakultak es birkak vannak minden oldalon, akik érzelmileg kozelitik meg mikozben fogalmuk sincs ki miert szavaz barkire.

2021. máj. 1. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
11 - Én nem hiszem el, hogy vannak, akik ennyire elszigetelt életét élnek. Vannak nekem is teljesen elvakult Fidesz támogató ismerőseim, barátaim, de egyikük mondta, hogy a tegnapi napot ő se tudja hova tenni hogy betegként fél éve nem kap oltást és muszáj volt munka után kórházba szaladnia, hogy kapjon oltást, mert csak Pfeizert vagy Modernát kaphat és azt már ő se tudta befogadni, hogy elszedjék előle az oltást azok, akik csak külföldön akarnak nyaralni. Értem, hogy 3 gyerekkel megéri a Fideszre szavazni, de nem hiszem el, hogy valaki nem lát túl a saját mikrokörnyezetén, soha nem kell kórházba mennie vagy nincs egy vendéglátós ismerőse, kedves étterme vagy pubja, ami nem ment tönkre mostanában, stb.
2021. máj. 1. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

A birkák azok, akik minden mögé automatikusan odaállnak, amit a fidesz mond. Itt sem találkozol olyan fideszessel, aki valamilyen komoly ügyben azt mondaná, hogy a fidesznek nincs igaza. Pl. a kínai vasút, stb.

Érdemi kritikát soha nem fogalmaznak meg a fidesszel szemben.

2021. máj. 1. 19:37
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert 10ezer forintért a lelküket is eladták.
2021. máj. 1. 20:00
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én sem láttam még ilyet. Bár én ellenzéki oldalon🙃

2021. máj. 1. 20:18
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
16: akkor nem sokat láttál, mert pl. Fletó szidását én sokat látom az ellenzéki oldalon
2021. máj. 1. 20:24
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Lázár János is hasonló véleményen van a fidesz szavazókról.

Az nem zavar ?

2021. máj. 1. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!