Miért akarják lealacsonyítani és birkának beállítani a Fidesz szavazókat?
"Én nem birkázok le senkit, de nem bírom megérteni, hogy valaki szerint most miért vennak rendben a dolgok?"
Mert mondjuk azt tapasztalja a sajat eleteben es a kornyezeteben.
A kérdésre valaszolva, egyszerűbb minositeni mint ervelni.
Rendbe van hogy most se tokeletes minden de az emberek, akik megeltek mas kormanyokat merlegelhetnek es donthetnek.
Nem csak statisztika de tapasztalat is hogy sokkal jobbak voltak a real keresetek az elmult 10 evben mint a rendszervaltas ota barmikor. Raadasul most eloszor volt hogy attol se kellett felni hogy nem lesz munkaja az embernek.
Lelehet birkazni az embereket de ugyanolyan elvakultak es birkak vannak minden oldalon, akik érzelmileg kozelitik meg mikozben fogalmuk sincs ki miert szavaz barkire.
A birkák azok, akik minden mögé automatikusan odaállnak, amit a fidesz mond. Itt sem találkozol olyan fideszessel, aki valamilyen komoly ügyben azt mondaná, hogy a fidesznek nincs igaza. Pl. a kínai vasút, stb.
Érdemi kritikát soha nem fogalmaznak meg a fidesszel szemben.
Én sem láttam még ilyet. Bár én ellenzéki oldalon🙃
Lázár János is hasonló véleményen van a fidesz szavazókról.
Az nem zavar ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!