Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Ne arról beszéljetek , hogy rossz a fidesz , meg hogy azért utálják a szavazókat ,mert megérdemlik. Hanem arról , hogy miért bántják a kedves fideszes szavazókat is. Engem már egyszer elkezdtek nagyon csúnya dolgokat mondani rám ,mert fideszes vagyok , bezzeg a fideszes barátaim sosem szokták megbántani a másikat , csak mert balos.

2021. júl. 21. 22:09
 51/92 anonim ***** válasza:
76%
#44 mert amúgy is övé minden?
2021. júl. 24. 10:34
 52/92 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, szerinted Lölö vagy apu pénze kié?

amúgy tökéletes példája vagy a kérdésednek. ezért. ahogy írsz, ahogy a pofánkba hazudsz. ettől nem lesz több szavazótok.

2021. júl. 24. 10:37
 53/92 A kérdező kommentje:

49:Nem ezekre a kérdésekre gondoltam , hanem ezekre:

Gyuri miért ilyen gazdag? Hogy miért küldte ki a rendőröket a tüntetőkre? Hogy miért használhhatta ingyen a bowling pályát janiczak dávid? Hogy lackner csaba miért mondta azt , hogy :" Hügye az a polgármester, aki ilyen olyan korrupcióval nem keres meg 100 milliót"? Hogy Gréczy Zsolt milyen képeket csinált?

2021. júl. 24. 14:42
 54/92 anonim ***** válasza:
77%
szánalmas vagy kérdező
2021. júl. 24. 16:39
 55/92 A kérdező kommentje:
54:Te meg egy retardált aki azt sem tudja mit kértem.
2021. júl. 24. 16:50
 56/92 anonim ***** válasza:
100%

miért vagy szánalmas? megint a terelés

a jelen nem érdekel, csak hogy mi volt régen, a szocik, Gyurcsány

ezek az érveitek a fidesz lopásaira, a demokrácia kiürrsítésére, a szövetségeseink elárulására, a hazaárulásra

igazából baromi uncsi már a vergődésed

2021. júl. 24. 17:05
 57/92 anonim ***** válasza:
88%

Gyuri miért ilyen gazdag? - Ha Sorosra gondolsz, feltételezhetőemn tehetséges üzeletember, jó eséllyel kegyetlenül kivéreztette aki veszélyeztette a gazdagodását. Lásd még "bármely milliárdos" című bejegyzést.

Ha Gyurcsányra: mert a bálványod úgy döntött, vagy becsületes úton van vagyona, vagy a bűnei ellenére nem küldi börtönbe. Szerinted melyik?

Hogy miért küldte ki a rendőröket a tüntetőkre? - Soha nem a kormányfő rendelkezik a rendőrség irányításának jogával, az a belügyminiszter. Gyurcsány bűne az, hogy ezek után kitüntette a rendőri vezetőt, Gergényi Pétert, ahelyett, hogy megköszönve a munkáját, menesztette volna.

Hogy miért használhhatta ingyen a bowling pályát janiczak dávid? - ki a tököm az a Janiczák Dávid? Még csak azt se tudom, miről beszélsz.

"Hogy lackner csaba miért mondta azt , hogy :" Hügye az a polgármester, aki ilyen olyan korrupcióval nem keres meg 100 milliót"? Hogy Gréczy Zsolt milyen képeket csinált?"

Ezekről sem tudok semmit. De gondolom azért, mert Lackner korrupt, Gréczy meg rossz fotós(?) Igazából nem ismert.

Nos, és te válaszolsz a kérdéseimre? Segítek, leírom újra:

1. Orbán Viktor ostoba, amiért az ő poziíciójában nem tud normális összeget megtakarítani, miközben a családtagjai (pl. Tiborcz) és a barátai (Mészáros Lőrinc) milliárdosok lettek?

2. Orbán Viktor azért nem teszi ezt, mert szerény és becsületes? Ha igen, akkor a környezetében lévők (Tiborcz, Mészáros) nem azok?

3. A vagyonosodás alapján Tiborcz vagy Mészáros alkalmasabb lenne az ország élén Orbán Viktornál?

4. Ha ennyivel tehetségesebbek nála, Orbán Viktor miért nem kér tanácsokat tőlük?

5. Ha ennyivel becstelenebbek nála, Orbán Viktor miért nem tesz valamit ellenük?

Én válaszoltam. Vagy-e elég tökös, hogy végre te is megted? Persze számolok vele, hogy fel sem fogod a kérdéseimet, de hát ez már intelligencia kérdése.

2.

2021. júl. 24. 17:19
 58/92 A kérdező kommentje:

1.Azért ninsen megtakarítása , mert őt nem érdekli a pénz , maga elé hejezi az országot.

2.Orbán szerény és becsületes és az , hogy Tiborcz és Mészáros , miért nem , arra nincs jó válasz , lehet , hogy ők nem olyan illedelmesek.

3.A vagyonosodás nem jelent semmit , attól , még , hogy jó a vállalkozásod nem jelenti , azt , hogy olyan jó lennél politikusnak , azért mert az teljesen más tészta.

4.Orbánnak nem kell tanács tőlük , nem kell az üzlet embereknek beleütnie az orrukat az ilyen dolgokba.

5.Szerintem nem becstelen Lőrinc (Tiborczról nem tudom biztosan), szerintem Lőrinc egy becsületes ember és nem kell ellene semmit sem tenni.Tiborczró meg nem tudod sok dolgot.

2021. júl. 24. 17:27
 59/92 anonim ***** válasza:
100%
A helyezi szót j-vel... nyelvében él a nemzet, éljen a nemzeti oldal. Nem, egy elütés miatt nem kötnék beléd, előfordul, de ez...
2021. júl. 24. 18:02
 60/92 anonim ***** válasza:
88%

#58 oh édrsjóistenem te tényleg szánalmas vagy kérdező

koncentrálj a ki és belégzésre, nehogy elrontsd!

2021. júl. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!