Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja mindenki a...

Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?

Figyelt kérdés
Ne arról beszéljetek , hogy rossz a fidesz , meg hogy azért utálják a szavazókat ,mert megérdemlik. Hanem arról , hogy miért bántják a kedves fideszes szavazókat is. Engem már egyszer elkezdtek nagyon csúnya dolgokat mondani rám ,mert fideszes vagyok , bezzeg a fideszes barátaim sosem szokták megbántani a másikat , csak mert balos.

2021. júl. 21. 22:09
 11/92 A kérdező kommentje:

Hozzá tenném:

Amennyiben , csak azzal jöttök a kérdéseimre , hogy: ...és mivan viktorral? A kérdéseimre válaszoljatok és arra , hogy miért utálják ennyira a szavazókat.

Amúgy egyfojtábban jön a hitler=orbán ez annyira primitív és idióta szemlélet.

Kérlek maradjunk civilizált és kultúrált magyar emberek és viselkedjünk úgy az interneten , mint való életben.

2021. júl. 21. 22:45
 12/92 anonim ***** válasza:
29%

"Miért utálja mindenki a fidesz szavazókat?"

Csak 1/3-ad utalkozik, mert 2/3-ad rajuk szavaz :)))))))))

2021. júl. 21. 22:50
 13/92 anonim ***** válasza:
88%

"Gyuri miért ilyen gazdag?"

Mert 20-30 éve van egy cégben, ami tökmindegy, hogy milyen kormány volt, túlélte és vitte tovább mindenféle nagyobb költés nélkül. Mármint, annak ellenére, hogy Gyurcsány milyen gazdag, soha nem kapunk hírt a 20 új kocsijáról, hajókázásairól és hasonlókról. És ez a hozzászólásom nem is őt védi, vagy vegyük észre a valóságot.

"Hogy miért küldte ki a rendőröket a tüntetőkre?"

A történteknek nem ez a része a necces, hanem az, hogy utána még jól meg is dícsérte a rendőrkapitányt és úgy adta elő, mintha nem is lettek volna túlkapások. Egyértelmű, hogy miért kellett kiküldeni a rendőröket.

"Hogy miért használhhatta ingyen a bowling pályát janiczak dávid?"

Nem hallottam még erről, nem tudok véleményt formálni.

"Hogy lackner csaba miért mondta azt , hogy :" Hügye az a polgármester, aki ilyen olyan korrupcióval nem keres meg 100 milliót"?"

Igen, az ellenzékben is vannak gány emberek és ez sajnálatos.

"Hogy Gréczy Zsolt milyen képeket csinált?"

És? Mármint nagyon gáz amit csinált és vissza kéne vonulnia, de senkit sem károsított meg vele anyagilag, csak a saját becsülete bánta és szerintem nincs olyan szótári alakja a korrupciónak, ami magába foglalná azt a cinket, amit ő csinált.

"de azért gondolkodjatok el a kérdéseken!"

Elgondolkodtam rajta és arra jutottam, hogy Lacknert felelősségre kellett volna vonni, egyébként mindegyik más pitiáner szintű dolog, azokhoz képest, amiket a fidesz megengedett magának. Eleve fals elképzelés az, hogy az ellenzéki összefogást csak Gyurcsány személyére szűkítsük le, az ilyen fidesz csinálta kommunikációs trükkök és a közbeszéd manipulálása az, ami miatt az emberek ódzkodnak a fideszesektől, de még maguk a fideszesek is! Nagyon sok ismerősöm van, akik 4 évente behúzták a narancsra az ikszet, mert gazdasági aspektusból ezt látták helyénvalónak, de ha az ő közelségükben kezdi el kántálni a propagandát egy fideszes troll/droid, akkor ők is csak arra tudnak gondolni, hogy "Jézusom mekkora gyökér, tűnjön már el".

A fidesztábornak van egy nagyon, de nagyon hangos, rosszindulatú kisebbsége. Sajnálom, ha téged ezzel a kisebbséggel folyton egybemosnak, de sajnos mihez s tova ez az egyik alapvető stratégiája a fideszes elitnek is (szexuális kisebbségek, etnikai kisebbségek, ideológiai kisebbségek stb. kipécézése) az emberek nem győzik energiával, hogy mindenkire ugyanannyi figyelmet és energiát szenteljenek. Ami szívás, de ne aggódj, más formában, de mi is visszakapjuk ezt.

2021. júl. 21. 22:54
 14/92 A kérdező kommentje:

12: Igazad van . Készülj arra , hogy mindenki rossz válasznak fogja tartani.

:(

2021. júl. 21. 22:55
 15/92 A kérdező kommentje:
13: Nagyrész eggyet értek veled , de azt nem értem , hogy az ilyen "gány" emberek miért nem mondanak le? Bocsánatot sem kért és nem is mondott le , bezzeg Viktorra még nincs kézzel fogható bizonyíték , viszont rá már van. Rendes ember vagy , remélem a további ember is ilyen kultúrált viselkedésű lesz.
2021. júl. 21. 23:01
 16/92 anonim ***** válasza:
70%
csináltatok egy fasiszta rendszert, és bármilyen mocskot elnéztek a kormánynak. még sosem olvastam olyat, hogy egy fidesznyaloncnak bármilyen elvárásai lennének azokkal szemben akikre szavazott. bezzeg az ellenzékkel szemben egyből vannak elvárásai
2021. júl. 21. 23:46
 17/92 A kérdező kommentje:
Felteszek egy szipla kérdést: Mi az a fasiszta? Úgy tűnik nem tudod ,mert rosszul használod. Mi nézünk el minden mocskot? Bezzeg amit Gyuri csinált a tüntetéssel azt elnézitek. Vannak elvárásaink , amúgy ti szoktatok kígyót , békát rákiabálni mindenkire aki nem balos. A nagy toleráns baloldal. Érdekes lackner csabának elnéztétek ,fletónak elnéztétek ,janiczak dávidnak elnézitek. Ki
2021. júl. 22. 00:09
 18/92 anonim ***** válasza:
77%

Tudod mibajom speciel nekem a Fidessezl?

Lassan 12 év 2/3 után, még most is Gyurcsányoznak.

Pontosan mint Te!

12 év múlva én írom ki ezt a kérdést, az ellenzéket említve.

Te pedig leírhatod, hogy az a bajod hogy 12 év után is csak Zórbánozok.

Egyébként volt itt egy kérdésem :

Hogy milyen tettet kell Orbánnak végre hajtania, hogy elforduljatok tőle.

Nem az hogy másra szavazzon, hanem erkölcsileg azt mondjátok hogy eleg volt, én ennek az embernek többet nem adok lehetőséget semmire sem.

Milyen válaszok érkeztek?

Fidesztroll válaszok.

Annyira sokra tartjátok a csutipocakost, hogy elképzelni sem tudja sok fideszes hogy ő ne akarja támogatni.

De megkérdezlek téged is erről!

Mi az a tett, Orbán viktor részéről, amivel azt a reakciót érné el, hogy többet nem támogatnád?

2021. júl. 22. 05:35
 19/92 anonim ***** válasza:
78%

ha már mindenáron gyurcsány a téma. biztos vagyok benne, hogy amikor kiküldték a rendőröket, abban a helyzetben viktor is ugyanezt tette volna. mint ahogy egyébként a többi országban is nekimennek az ilyen randalírozó, tankkal érkező csürhéknek. arra bezzeg sosem érkezik válasz, hogy viktor miért ott rendezte a naggyűlést, és engedte haza utána a békés embereit, míg ő kocsival elhúzott.

de ezt félretéve, gondold át, hogy te hogy reagálnál arra, hogy ha közölnék, hogy te nem vagy magyar.

2021. júl. 22. 06:15
 20/92 anonim ***** válasza:
79%

A legtöbb Fidesz (és DK-s) szavazó vallásos áhitattal rajong a vezérért. Orbán nem úgy cserélgeti a politikai nézeteit és elveit mint más az alsógatyát, ő kérem fejlődik. Gyurcsány nem lebukott hogy hazudik, ő kérem beismerte. Orbán nem egy hülye inkompetens barom, vagy hazug gazember, hogy alig van pénze, miközben a környezete milliárdos lett, ő szerény. Meg a környezete is. Gyurcsány nem oka Orbán rendszerének, ő a remény... stb.

Szekta mentalitás.

2021. júl. 22. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!