Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek 2022-ben lesz...

Szerintetek 2022-ben lesz kormányváltás?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ha lesz akkor miért, és mivel fog ez járni, ha meg nem akkor miért nem és hogyan tovább?

Politikai állástól független kérdezem, szóval ha te baloldali vagy, de azt érzed nem lesz kormányváltás aszerint döntsd, vagy ha kormánypárti vagy, de szerinted lesz, akkor szintén úgy. Nem azt akarom megnézni, hogy hány baloldali, és hány jobboldali van itt.

Kezdem én: Nem lesz kormányváltás szerintem.

2021. júl. 21. 02:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
8%

Lol, ki sem ejtettem Gyurcsány nevét, nemhogy bármi pozitívat írtam volna róla, de te ebből leszűrted hogy DK-s vagyok. A tiéddel ellentétes véleményt olvasol, és egyből beskatulyázod az ellenség táborba. Way to go. (egyébként nem talált, nem mintha bármit is számítana)

Emlékszel még a 12%-os Diákhitelre? De aranyos vagy, én meg a 260 forintos euróra emlékszem, amikor már 280 forint volt, akkor már napi tizenhárom sajtótájékoztatót tartott a fidesz, hogy mindjárt itt a világvége.

2010 előtt ha valaki azt merte mondani, hogy a Fidesz vissza fog élni a Fidesz a kétharmaddal, arra is egyből ráhúzták, hogy balos, hogy Gyurcsány fan, meg hogy mittudoménmi. Pedig nem kellett ahhoz sem balosnak lenni, hogy lássad, miféle ez az Orbán meg a pártja, ahogy most sem kell DK-snak lenni ahhoz, hogy lássad, hogy Viktor egyre inkább pária az EU-n belül. Csak remélni tudom, hogy a magyar társadalom lesz olyan bölcs, hogy nem engedi a kilépést. Ja, és amit 2006-ban leművelt a csőcselék, azért Franciaországban, vagy az USA-ban élessel lőttek volna a rendőrök, nem mintha a tömegoszlatások száma határozná meg hogy demokrácia van-e egy adott országban. Vannak erre kutatások, nyilvános módszertannal, az összes azt mondja, hogy bár 2010 előtt sem volt tökéletes a helyzet, messze jobb volt, mint amilyen 2010 után rövidesen lett.

#67: Én nem azt mondtam hogy az ellenzék fixen megnyeri a választást, csupán azt állítottam, hogy nem kell 6-7%-pont előnnyel nyernie, 4%-pont előny elég belföldön. Persze ezt bonyolíthatja még a Mi Hazánk és a Kutyapárt, mi lesz ha bejut az egyik, mi lesz ha mindegyik, de az az állításom, hogy az összefogás több mandátumot szerezzen a Fidesznél, 4%-pont előny a belföldön leadott szavazatokat tekintve elegendő.

Meg sem érezné az ország, ha mindenkinek adnának 200 ezer forintot? :DDD

Az államadósság csúcson (igen, magasabb GDP-arányosan is, mint a csúnya gonosz patásördög Gyurcsány alatt volt), az EU-ból éppen nem jön pénz, mert Hegyeshalomtól nyugatra nem divat korrupt fasisztának lenni, az MNB kamatemelési ciklusba kezdett (pár év késéssel), mert az EU-ban nálunk a legmagasabb az infláció, de szerinted csak úgy ki lehetne szórni mindenkinek fejenként 200 ezer forintot. Persze, látom magam előtt hogy megcsinálják, aztán az ellenzék megnyeri a választást, kénytelenek lesznek megszorítani, hogy kitakarítsák a sz@rt amit a Fidesz rájuk hagyott, aztán a hozzád hasonlók elkezdenek óbégatni hogy a baloldal mindig csak megszorít bezzeg a fidesz.:DDD

Egyébként ha már divat itt tippelgetni a másik pártpreferenciájára, akkor ti legalább annyira fideszesek vagytok, mint én dékás. ;)

2021. júl. 31. 02:39
 72/74 anonim ***** válasza:
28%
Ja és attól, hogy nektek már mindenki baloldali gyurcsányista, aki nem szopja le orbánt naponta nyolcszor, Török Gábor, Lázár János teniszpartnere, az MLSZ elnökségi tagja, minden csak nem baloldali. :DD
2021. júl. 31. 02:43
 73/74 anonim ***** válasza:
0%

"Www.választás.hu ..Szánj rá egy délutánt"

Ez a legjobb. Ha tudnád hány délutánt szántam rá. :)

2021. júl. 31. 02:51
 74/74 anonim ***** válasza:
61%
Az ellenzék mostanában nagyon magabiztos, hogy győzni fognak 2022 ben szerintem Unióból meg Amerikából segíteni fognak az ellenzéknek és el fogják csalni a választásokat olyan módszerekkel mint ahogy Bidenek elcsalták.
2021. júl. 31. 07:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!