Mi a véleményetek ha lesz akkor miért, és mivel fog ez járni, ha meg nem akkor miért nem és hogyan tovább?
Politikai állástól független kérdezem, szóval ha te baloldali vagy, de azt érzed nem lesz kormányváltás aszerint döntsd, vagy ha kormánypárti vagy, de szerinted lesz, akkor szintén úgy. Nem azt akarom megnézni, hogy hány baloldali, és hány jobboldali van itt.
Márki Zay Péter szerintem egy korrekt jelölt, de ha Ő nem, maradnak a Kétfarkú Kutyák
2021. júl. 21. 23:12
32/74 anonim válasza:
Remélem nem lesz, főleg most, ki kéne várni hogy az eu bedőljön végre, és utána, addig semmiképp, csak az még vagy 10-év míg bedől, bár mondjuk lehet annyi se.
2021. júl. 22. 00:17
33/74 anonim válasza:
Miért akarnák kormányváltást? Szeretem Magyarországot és a magyarokat. Egyiknek se akarok ártani.
A Gyurcsány-Dobrev-Apró klán uralta ellenzék gyűlöli a magyarokat. Minek szavaznák az ilyenekre?
2021. júl. 22. 05:09
34/74 anonim válasza:
Matematikailag kicsi az esélye..Ahhoz az ellenzéknem 8%-al kéne vezetnie..Egyelőre fej-fej mellett vannak,sőt a baloldali elemzőknél már Fidesz előnyt mérnek..Ez azt jelenti hogy a listás szavazatok fele Fidesz fele ellenzéki lesz..Az 50 db...Mellé jön az egyéni lista ahol már most 60 helz van ahol bőven 50-60% felett nyert a Fidesz még az önkormányzatin js..35 befuto hely tuti ellenzéki s 10-15 helyen kesz majd harc..100 egyéni képviselői helyből ha egész Budapestet viszik az akkor is csak 17 db...Egyszerűen vidéken nincs ekkora támogatottsága az ellenzéknek..A Fidesz meg fennállása óta erős az egyéni jelöltekben..Kizárt jelen állás szerint hogy az ellenzéki összefogás nyer..kb..110-117 mandátummal nyerninfog a Fidesz,az ellenzék csak a 2/3 tudja elvenni.
2021. júl. 22. 06:28
35/74 anonim válasza:
Az elöző embernek igaza van..Politológus vagyok,a szavazó körzetek miatt ha a választás elött az ellenzék nem fog vezetni 8-10%-al akkor nem nyerhet ..Ha ma lenne a választás akkor olyan 116-120 hellyel nyerne a Fidesz..Van egy 2.8 millió-3 milliós stabil szavazótaboruk,amíg öket nem csábitja el egy másik oldal addig a Fidesz leválthatatlan. Ezért nem jó megoldás a szavazókat krumplisnak hivni stb..Mert csak összezárnak.
37: Most először a Fideszre szavazok és egyáltalán nem érdekel a 2/3. Nem bánnám ha csak többséggel nyernének. Nekem az a lényeg, hogy a Gyurcsány-Dobrev-Apró kán uralta ellenzék veszítsen. 2/3? Nem érdekel.
2021. júl. 22. 07:49
38/74 anonim válasza:
Igen utolsó ez nem esett le az ellenzeknek hogy 101 képviselővel is Orbán lesz a miniszterelnők..100 képviselőnél meg ott a nemzetisegi +1 fő..100 képviselő meg akkor is meglenne nekik ha 5-6%-al vezetne az ellenzék..Bár nem értem mások az értelmes válaszokat miért pontozzak le..Ennyi itt a DK-s??
2021. júl. 22. 08:08
39/74 anonim válasza:
Remélem, hogy marad ez a kormány. Az alkotmánypuccs híveit pedig börtönben akarom látni.
2021. júl. 22. 18:49
40/74 anonim válasza:
Aki váltani akar az ugyanmár mondja meg, hogy mire váltana, kire?
Őszintén kíváncsi vagyok. Szerintem csak Gyurcsányra lehet váltani meg a körülötte lévő 6 bohócra. Ez lenne kormányváltás? Ki venne komolyan egy ilyen kormányt a világban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!