Szerintetek az ellenzék 2022-es győzelme esetén mi történne az országban/országgal? Negatív, vagy pozitív irányba mozdulna el a mérce?
Kezdem én a véleményemmel, és a hozzászólásokban szívesen látnám a ti meglátásaitokat.
Szerintem nagy gond lenne belőle hirtelen meghajolnánk az Eu előtt, és a liberalizmus kis hazánkban is teret hódítana.
És nem utolsó sorban a 6 párt sose tudna megegyezni egy új javaslatban, mert ha 5-ből csak 1-nek nem tetszik akkor menne a huza-vona.
Hat a szervezett rablasnal a szervezetlenseg is jobb.
Amugy amitol te rettegsz liberalizmus fejsd mar ki h pontosan hogyan is nezne ki, konkret peldakkal.
"mert ha 5-ből csak 1-nek nem tetszik akkor menne a huza-vona."
Úristen, még a végén lesznek érdemi viták egyes témákban, ahol nem mindenki arra szavaz amit a vezér mond, hanem meghallgatják egymás véleményét. Lesz értelme a parlamentnek, hát hová fajul ez a világ??
Szerintem nincsen baj a liberalizmussal sem egyébként. Miért rossz, ha a szülők úgy döntenek, hogy a gyerekük nem kislány, hanem kisfiú lesz? Mármint persze értem hogy valaki szerint ez nem helyes, de jelenleg Orbán pont azt hajtogatja, hogy a nevelés és a felvilágosíás kizárólag a szülők dolga, abba senki sem szólhat bele. Ha a szülő ezt akarja, akkor abba más miért szóljon bele? Ha megfelelőek a körülmények, tehát pl. rendes, széleskörű tájékoztatást kapnak a szülők és gyerekek is, akkor ezt szépen kordában lehet tartani és az emberek mérlegelni tudnak, érezni tudják a döntéseik súlyát. Ehhez persze az kellene, hogy a kormány is nyitottan álljon ezekhez a témákhoz és ne elhallgattatni akarja azokat akik tájékoztatni akarnak, hanem pont segítse őket.
Már most is a hamgos kissebség dönt lol..
33% fidesz szavazó
66% a többi ember..
Innen csak felfele vezethet!
A NER ezt cseszte el. Olyan körülményeket teremtenek, amitől egy harmatgyenge Gyurcsány kormányzás is paradicsomi körülményeknek fog tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!