Szerintetek az ellenzék 2022-es győzelme esetén mi történne az országban/országgal? Negatív, vagy pozitív irányba mozdulna el a mérce?
Kezdem én a véleményemmel, és a hozzászólásokban szívesen látnám a ti meglátásaitokat.
Szerintem nagy gond lenne belőle hirtelen meghajolnánk az Eu előtt, és a liberalizmus kis hazánkban is teret hódítana.
És nem utolsó sorban a 6 párt sose tudna megegyezni egy új javaslatban, mert ha 5-ből csak 1-nek nem tetszik akkor menne a huza-vona.
"az újonnan kitalált "liberalizmus" fogalmától, ahol a hangos kisebbség dönt a többség kérdésében"
Ez meg nem létezik. Esetleg az ostobák fejében.
A szélsőjobb propagandája az, ami terjesztett ilyeneket, de ettől még nem ez a liberalizmus és nem is ez megy Ny-Eu-ban.
"Gondolok itt legfőkébb az LMBTQ propagandára esetleg az migráns kérdésre, vagy még valamennyire a BLM-re aminek most nagy sajtóviszhangja van."
Tehát hazugságokra gondolsz.
Akkor nincs mitől tartanod. Menj el egy pszichiáterhez, ő ad valami gyógyszert, azt beveszed és boldogan fogsz élni.
"hiába engedsz össze két rasszt, ha teljesen más nevelést kaptak feltéve ha kaptak"
Amúgy Fro. esetén pont láttam erről egy kutatást. Csak a migránsok 7%-a az, aki nem tanul/dolgozik, mindenki más csinálja a dolgot.
Kifejezetten a szélsőjobboldali sajtó fújta fel a híreket, te meg láthatóan elhitted.
Németországban pedig jelentősen csökkent a bűncselekmények száma is, szóval még ez sem helytálló.
"egyik fele meg akar valamit szavazni a koalíciónak a másik fele meg nem akkor már elkezdődnek a viták"
Ami jó lenne, mivel a parlamentben vitázni kellene.
A kimutatások alapján meg a szerinted "liberalizmusnak nevezett "valami szenny"" rendszerekben a legboldogabbak az emberek.
"Az a gond, hogy nem a szülők döntenek erről, hanem a "szakemberek" így már érted?"
Pontosabban a szakemberek. Ja, hatalmas probléma, hogy az dönt, aki ért hozzá.
Ezen szerintem is változtatni kéne.
Pl. holnaptól ne magasan képzett személyek menjenek a paksi erőműbe se, hanem a 8 általánossal SE rendelkező falusi Béla bácsi.
#11 Ez most ugyanolyan, hogy te azt mondod hogy hülyeség amit én leírtam, és xy propagandfa fújja ezt, de lehet hogy amit te olvastál meg yx propaganda fújja, és mondod ezt. Ez nem helytálló egyáltalán. "Amúgy Fro. esetén pont láttam erről egy kutatást. Csak a migránsok 7%-a az, aki nem tanul/dolgozik, mindenki más csinálja a dolgot.
Kifejezetten a szélsőjobboldali sajtó fújta fel a híreket, te meg láthatóan elhitted.
Németországban pedig jelentősen csökkent a bűncselekmények száma is, szóval még ez sem helytálló." Erre meg annyit tudok mondani, hogyha van olyan ismerősöd aki Németbe lakik valami nagyobb városba, vagy ott ahol sok migránst engedtek be kérdezgesd meg. Nekem sajnos van 1 jó pár olyan ismerősöm, és elsőkézből hallom ezeket, szóval akármilyen kimutatással jössz efelől az hiteltelen a részemre :) A sok rassz összeengedése, és különböző kultúrák "összeszokatás" nemm működik sose működött az USA-ba is folyton bajok vannak ebből nem is kevés, szóval ez sose fog működni.
"Ez most ugyanolyan, hogy te azt mondod hogy"
Ja, csak veled ellentétben én alapvetően elolvastam minden oldal sajtóját és utána mentem a forrásoknak, videófelvételeket néztem, és valamiért az esetek 99%-ában, mindig hazugság volt az, amit azok mondanak, akikre itt hivatkozol most.
Én arra megyek, hogy minél nehezebben lehessen megvezetni, így ha van felvétel megnézem, ha törvényjavaslat van, akkor elolvasom én magam.
Az emberek többsége ezt nem teszi meg, mert erre nincs ideje, de én inkább megteszem, hogy engem ne verjenek át.
"Erre meg annyit tudok mondani, hogyha van olyan ismerősöd aki Németbe lakik valami nagyobb városba, vagy ott ahol sok migránst engedtek be kérdezgesd meg."
Egyrészt, az nem érv. Ha pl. te csak szőke nőket láttál, akkor sem következtethetsz arra, hogy minden nő szőke.
Másrészt, megtörtént. Több embert is ismerek No-ban, kifejezetten nagy városban lakókat. Semmi komolyabb probléma a migránsokkal a saját bevallásuk szerint.
"Nekem sajnos van 1 jó pár olyan ismerősöm, és elsőkézből hallom ezeket, szóval akármilyen kimutatással jössz efelől az hiteltelen a részemre "
És amúgy az ismerőseid honnan tájékozódnak? A helyi fasiszta oldalakról? Mert akkor nem ér semmit a szavuk.
Mivel felteszem, hogy nem rendőr ismerőseid vannak, így a te ismerőseid is híreket olvasnak, és akkor ez attól függ, hogy melyik híreket olvassák. Ezzel szemben az én egyik ismerősöm - nem mind - dolgozott migránsok közelében és semmi gond nem volt velük.
Amúgy az sok mindent elmond az értelmi képességeidről, hogy a HIVATALOS rendőri adatokban nem hiszel. Valahogy az ismerőseid is tájékozódtak, és valószíűleg ők is a rendőröktől hallották, ha volt valami.
" A sok rassz összeengedése, és különböző kultúrák "összeszokatás" nemm működik sose működött az USA-ba is folyton bajok vannak ebből nem is kevés, szóval ez sose fog működni."
Mármint arról az USA-ról beszélünk, ami világelső nagyhatalom, kínai GDP másfélszeresével rendelkezik úgy, hoyg a lakossága negyed akkora? Huhh, hát nem tudom ,hogy hogy nem halnak éhen USA-ban. :DDDD
Hát, nem vagy valami okos. Szerintem inkább írd meg a nyárra kapott olvasónaplókat, hogy az általános iskolás irodalom tanárod örüljön. Addig se netezel.
Hát, ha meszelnek, az szép lenne .... újként tiszta lappal kezdhetnénk.
Ha a NER marad, akkor viszont reszeltek!
Nyerjen a baloldal, de szét fognak esni. Az összefogás látszólagos képe mögött mennyire osztják meg a hatalmat? Mindenki kormányozni akar majd...
Azt sose felejtsétek el, a választás a népről szól, akit képviselni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!