Szerintetek 2022-ben lesz kormányváltás?
Mi a véleményetek ha lesz akkor miért, és mivel fog ez járni, ha meg nem akkor miért nem és hogyan tovább?
Politikai állástól független kérdezem, szóval ha te baloldali vagy, de azt érzed nem lesz kormányváltás aszerint döntsd, vagy ha kormánypárti vagy, de szerinted lesz, akkor szintén úgy. Nem azt akarom megnézni, hogy hány baloldali, és hány jobboldali van itt.
Kezdem én: Nem lesz kormányváltás szerintem.
Szerintem sem lesz kormányváltás mert nincs jobb.
A jelenlegi kormányzás olyan, amilyen, de még mindig messze jobb mint a bal, vagy bármelyik.
Az meg kormánypárttól független hogy lopnak, csalnak, ez mindig így volt és mindig így is lesz,
Mint ahogy az is hogy az embereknek semmi sehogy nem jó.
Akinek meg nem tetszik a jelenlegi kormány, nyugodtan továbbutalhatja nekem a rezsicsökkentése összegét, meg a családi adókedvezményt is.
Szeretem Magyarországot így ahogy van.
Orbán azért kiszemelhetné az utódját és azt előkészítené amikor már megelégelte az EU mocskolódását.
Varga Judit, Szijjártó Péter vagy Hidvéghi Balázs.
Semmi esetre se Dobrev Klára, Jakab Péter ....
Csak reménykedni tudok, hogy lesz kormányváltás.
Elég sok ember szemét szúrja, amiket Orbán csinál mostanában. Bármilyen tüntetés, petíció van, egyáltalán nme érdekli őt. Lehet fiatal vagyok és lehet rosszul gondolom, de figyelembe kellene venni, hogy mit akarnak az emberek.
Elavult MÁR RÉGEN ez a kormány.
Dehogy lesz.
Olyan böszme nép a magyar hogy a párját ritkítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!