110: nem. Vannak a normalitasnak határai.
Azt a tévképzetet, hogy rossz nemű testbe születtem, nem azzal kell megoldani, hogy átalakítjuk a tested. És főleg nem hormonkezeljük a gyerekeket. Remélem Sam fiát is kebledre ölelnéd.....
Az identitás zavaros questioninget sem kell propagálni.
Kérdező:
"Azt a tévképzetet, hogy rossz nemű testbe születtem, nem azzal kell megoldani, hogy átalakítjuk a tested."
Akkor mivel? Hallgatlak. Van orvosi diplomád? Pszichiáter vagy? Akkor gondolom egyáltalán nem okoz neked problémát, hogy levezess nekem egy alternatív kezelési tervet, ami bizonyítottan ugyanannyira hatékony, vagy hatékonyabb a jelenlegi kezeléseknél. Mesélj, öreg. Utána pedig jelentkezz nyugodtan az orvostudományi Nobel-díjért.
"És főleg nem hormonkezeljük a gyerekeket"
Nem hormonkezelnek sehol gyerekeket, legkorábban 16 éves korban lehet ezt megkezdeni. A pubertásgátlók visszafordíthatóak, semmi negatív mellékhatásai nincsenek.
Kit érdekel hogy te mit csinálnál a saját gyerekeddel?
Szánalmas ahogy előadod magadat mintha lett volna bármi értelmes javaslatod a szokásos tolerancialózungok puffogtatásán kívül.
,,És aki így veri a mellét, hogy márpedig érdekli a magyar gyerekek sorsa, az hazudik, mert ezzel a hozzáállással, amit itt produkál a saját gyerekét sem lenne képes felnevelni felelősségteljesen, nemhogy a többiért kiállnia."
Na elmész te a tudod hová! Te vagy az aki nem hajlandó kiállni senkiért még a saját gyerekedért sem. Igazából gyáva módon nem mered bevallani hogy nagyon is imádod te az lmbtq-t csak tetszelegsz itt ezzel a kamu jófejségeddel hogy te micsoda laza ember vagy. Érdekes módon amikor a homokos gyerekekről van szó akkor meg sírsz hogy nekik milyen rossz. Nehogy már más szülő beleegyezése nélkül akarjad te pátyolgatni őket, mindezt úgy hogy más gyerekét érzékenyíted!
És ezt mondod úgy hogy konkrétan semmit se tudsz arra mondani hogy mitől lesz ettől rosszabb egy homoszexuális élete meg hogy mit segít az a felhomályosító óra.
"Az identitás zavaros questioninget sem kell propagálni."
Hagyd már ezt a hülyeséget. Először is elsősorban a "Q" betű az LMBTQ-ban a queer jelenti, ami egy gyűjtőfogalom azokra, akik nem heterók. A questioninget azok használják magukra, akik úgymond szexuálisan "kíváncsiak", tehát még kísérleteznek, nem egészen biztosak kihez is vonzódnak. Például, tegyük fel, én eddig abban a tudatban éltem, hogy egy heteroszexuális lány vagyok, de egyszer egy buliban megismertem egy olyan lányt, aki valamilyen hatással volt rám külsőleg is és belsőleg is. Érdekelt, hogy lehet-e ez vonzalom, majd később szerelem. Na, ezt próbálom kideríteni, úgyhogy alávetem magam annak, hogy lányokkal ismerkedjek, megcsókoljam őket, lássuk milyen hatással van ez rám. Tehát a heteroszexualitásom egyelőre átkerült egy questioning (kérdéses) állapotba. Ha azt érzem, hogy a fiúk mellett, a lányok is bejönnek, akkor én igazából biszexuális vagyok, csak eddig erről nem tudtam, ha pedig nem, akkor valójában heteroszexuális vagyok, és a lány a buliban csak valamivel megfogott, de különösebben nem vonz szexuálisan. Na ezt jelenti a questioning, nem kell mindent hülyeségnek gondolni, amit nem értesz. Mert ha én pl. csak kísérletezem abban, hogy kihez vonzódom, akkor nem mondhatom magam 100%-ig heterónak, de nem is vághatom rá, hogy bi vagyok, mert ez még nem biztos. Áruld már el, hogy mi a bajod ezzel az egésszel, azonkívül, hogy szerinted ez beteges és ilyen nincs? Nem a propagandával, magával a questioninggel mi bajod?
"Kit érdekel hogy te mit csinálnál a saját gyerekeddel?"
Na és ezzel igazoltad is azt, hogy egyáltalán nem érdekelnek téged a magyar gyerekek, pláne nem a mentális egészségük. Miért, különben az én gyerekemmel mi bajod? Vagy szerinted neki nem olyan fontos, hogy ne "aktivisták mossák az agyád"? Kirekesztenéd ebből a dologból? Miért érné megkülönböztetés a részedről?
"Mintha lett volna bármi értelmes javaslatod a szokásos tolerancialózungok puffogtatásán kívül."
Volt. Először is próbáld megnevelni a saját gyereked, utána beszélhetünk arról, hogy mit is akarsz tenni egy ország gyerekeiért.
"Na elmész te a tudod hová!"
Aha, na hová? Tudod, ha valakinek ezt le kell írni, már rég vesztésre áll egy vitában.
"Érdekes módon amikor a homokos gyerekekről van szó akkor meg sírsz hogy nekik milyen rossz."
XD Mégis hol?
"Nehogy már más szülő beleegyezése nélkül akarjad te pátyolgatni őket, mindezt úgy hogy más gyerekét érzékenyíted!"
Mondom, hogy engem nem érdekel más gyereke. Miért nem vagy képes ezt felfogni?
"És ezt mondod úgy hogy konkrétan semmit se tudsz arra mondani hogy mitől lesz ettől rosszabb egy homoszexuális élete meg hogy mit segít az a felhomályosító óra."
Hát te nagyon elvagy tévedve, mert én soha nem beszéltem ilyen dolgokról, és tudod miért? Mert marhaság. Még egyszer elmondom, én otthon a gyerekemet úgy nevelem, ahogy akarom, és azt fogja látni példának. Más meg a közoktatásban azt csinál, amit akar. Az pedig megint csak hülyeség, hogy különböző lmbtq témájú filmes tartalmak be lesznek tiltva, és "jaj a gyerek honnan lássa majd". Internet. Beüti szépen a netre a netflixes sorozatának a címét, és bumm. Nem is tudom, hogy a fiatalok többsége néz-e egyáltalán manapság TV-t. Úgy is minden 18 év alatti azt hazudja, hogy elmúlt 18 éves az olyan internetes tartalmaknál, nem mindegy?
Neked pedig azt üzenem, kedves 113., ha 0%-os is lesz a válaszom hasznossága, akkor sem hagyom magam veled szemben. Vagy mit gondolsz te? Hogy a személyes véleményed rögtön tény lesz? 😂
A magyar kormánynak kötelessége megvédeni a magyar gyerekeket. Azt teszi.
Ezen bukni fog a szélső-balliberális/kommunista EU és a Soros pénzelt NGOs.
Tekintve, hogy a jelenlegi kezelés semennyire sem hatékony, így nem tudom miről is beszélünk. A jelenlegi "kezeléssel" csak azt érjük el, hogy csökkenjen a kirekesztés (egy lánynak öltözött fiút megvetünk, de egy lánynak kinéző "lányt" már nem). És ezért csökken az öngyilkossági ráta.
De a probléma továbbra is fennáll. A szerencsétlen még mindig azt hiszi, hogy ő más nemű. És ebben még meg is erősítik....
De jelenleg ez a trendi. A beteg is egészséges, csak másképpen.
"A szerencsétlen még mindig azt hiszi, hogy ő más nemű."
És ki mondta, hogy ez valaha is változni fog? Igen, más nemű, és a műtét segít neki megtalálni önmagát. Azt viszont nem mondtad el, hogy pl. a questioninggel mi a bajod.
"De jelenleg ez a trendi."
Ez nem "trendi", vagy te képes lennél divatból azt mondani magadra, hogy más nemű vagy? Nem hiszem, és hidd el, hogy más sem szívesen teszi ilyen emberek között. Aki meg nem fér a bőrében, annak mással is gondok vannak a fejében, nem csak a szexualitásával.
"te képes lennél divatból azt mondani magadra, hogy más nemű vagy?"
Nem erről szól a törvény. Nem arról, hogy mit művelhet magával egy nagykorú. Az csinál magával amit akar de nem a magyar adófizetők pénzéből. A törvény ezen nem változtat.
A törvény a gyerekek védelméről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!