Homoszexualitás egy emlősök közt 5%-ban megforduló abnormalitás. Embertelen lenne bántani őket és ostobaság kiemelt kiváltságokat adni nekik.
Gyerekektől maradjanak távol.
----------
Jellemző a magyar-gyűlölő ellenzékre, hogy egy 56-os szabadságharcost lekomcsiztok. Ez olyan szánalmas és ostoba, hogy ezért nem lehet megsértődni -:)
Hát nem én mondtam akkor se.
,,Ez olyan szinten nem igaz, hogy nem is tudok rá mit írni."
Persze hogy nem mert csak ilyen fiktív példákat tudsz hozni amiket amúgy ez az érzékenyítés se oldana meg.
,,Na itt máris beismered, hogy apuka lehet homofób és ebben az esetben el kell takarodnia a gyereknek (igen a GYEREKNEK akit annyira védeni akartok), vagyis az előző -nem létező nyűgje- állításodat cáfolod meg."
Hát ez egyszerű józan ész amiből a liberálisoknál elég nagy hiány van. Ha az apám homofób én meg homoszexuális akkor miért akarnék vele élni? Ez meg egyéni szociális probléma, nem az állam kötelessége megoldani, pláne nem civil szervezeteké. Ez nem egy rendszerszintű probléma hanem nyűg. Te egy elenyészően marginális szituációt állítasz be olyannak ami miatt megéri az egész társadalmat érzékenyíteni és nyitva hagyni olyan lehetőségeket amiket nem kéne.
,,Egyébként meg lehet neki segíteni, lehet védeni és kell is."
Ha bántalmazzák annak semmi köze a szexuális felvilágosításnak nevezett hülyeségnek, ha meg nem akkor semmi köze hozzá senkinek hogy ki hogy neveli a gyerekét. Ha homokos valaki akkor az és kész mit kell ezen védeni?
Tulajdonképpen te sem tudod megmondani hogy ezek eddig hogy segítettek akárkin de most nagyon hiányzik, bezzeg abban semmi veszélyt nem látsz hogy agyhalottak magyarázzanak agymosó szexuális propagandát a gyermekednek.
"Jellemző a magyar-gyűlölő ellenzékre, hogy egy 56-os szabadságharcost lekomcsiztok"
Barátom, ha te valóban '56-os szabadságharcos lennél, akkor tudnád, hogy '56-ban bizony a felkelők többsége szovjetellenes kommunista volt, főleg vidéken, ahol a felkelők spontán munkástanácsokba tömörültek.
"Jaj hagyjuk már ezt az szerecsenmosdató szöveget! Ez csúszós lejtő, ami pont így működik csak egyesek azt hazudják hogy ez nincs."
Miért, Magyarországon hol van? Melyik óvodában, iskolában? Én "itt"-ről beszéltem!
"A 2000-es évek elején Nyugaton is elképzelhetetlen lett volna hogy nőnek öltözött nyomorult véglények járkáljanak az óvodába."
De ismerős ez a "véglény" szó. Asszem veled már vitáztam hasonló témában, és ott se arattál valami nagy sikert XD.
"Egyébként meg nem értem, ha ilyen szerintetek nem lesz akkor mi is a probléma?"
Hát ez az. Eleve miért született meg ez a kérdés?
"Hát én meg azt látom hogy az lmbtq hasznos hülyék sivalkodnak csak, rajtuk kívül ez már régen senkit nem érdekel."
Érdekes, mégis kb. mindenki ezen vitázik itt, sőt a félország ezen vitázik. Szóval nem érdekel senkit, csak a félországot. Csak azt nem értem, hogy akit nem érdekel, minek szól bele.
"Szóval szerinted nem is lenne probléma ha ilyenek lennének itthon?"
Igazából lesz*rom, mert én nevelem a gyerekemet, és bármi mást hall, el tudom neki mondani róla a véleményemet, ő meg vagy meghallgatja, vagy nem.
"Szóval te elvárod hogy ez másnak is okés legyen?"
Hol írtam én ilyet? Nem. Csak kinevetem azokat, akik képesek ezt a marhaságot halál komolyan venni, közben soha nem mozdították a kisujjukat egy gyerekért sem.
Ez valóban egy csúszós lejtő.
Egyik pillanatban még azért harcolsz, hogy ne nézzék le a melegeket, ne legyen részük negatív diszkriminációban. A következő pillanatban már ott tartunk, hogy arról vitazunk, hogy legális legyen-e pubertás blokkolót adni a "transznemű" gyereknek.
Merthogy a szivárvány már régen nem arról szól, hogy "szeretni emberi jog". Sajnos befészkelték elmebajosok is a szivárvány közé 😢
De minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy megtanítsam a leendő gyerekemnek, hogy nem az az emberi érték fokmérője, hogy kit szeret.
#101 komcsiként a magyar gyűlölő te vagy, ezért is vagy az országrontó fidesz hívője, ami a rákosi-kádár rendszer visszaépítését műveli.
takács neked max az ősöd lehetett '56-ban ( akkor dem szabadságharcos, hanem pufajkás), amikor te még gondolat sem voltál. Egyébként pedig jól írta, 56-ban a reform komcsik álltak a kemény vonalas komcsikkal szemben :)
,,Miért, Magyarországon hol van? Melyik óvodában, iskolában? Én "itt"-ről beszéltem!"
Értetlenkedhetsz de ott sem volt nem fogod fel? 😂😂😂😂😂
Aztán valahogy mégis lett. Ez a törvény pont azért született hogy ne is lehessen. Ti folyton csak ezzel tudtok jönni ugye? Hogy mivel most nincs sehol, soha nem is lesz ergo minek rá törvény. Pont azért kell törvény hogy ennek a lehetőséget is elvegyék.
,,De ismerős ez a "véglény" szó. Asszem veled már vitáztam hasonló témában, és ott se arattál valami nagy sikert XD."
Sejtem hogy ott is csúfosan lebőgtél, ugyanis az ilyen lmbtq hópihéknek jellemzően egy deka érvük nincs ahogy most neked se😃
,,Hát ez az. Eleve miért született meg ez a kérdés?"
Akkor meg mit hisztiztek a törvény miatt mi?
,,Igazából lesz*rom"
Akkor meg mi az Istent okoskodsz itt miközben neked igazából teljesen mindegy?
,,Csak kinevetem azokat, akik képesek ezt a marhaságot halál komolyan venni, közben soha nem mozdították a kisujjukat egy gyerekért sem"
Persze bagatellizáljunk az mindig jó ha nincs érvünk.
Te vagy az aki halál komolyan veszi egy marginális kisebbség piszlicsáré nyavajgását.
Te is láthatóan marha sokat teszel a gyerekekért🤣🤣
"Akkor meg mi az Istent okoskodsz itt miközben neked igazából teljesen mindegy?"
Te kötöttél bele a legelső válaszomba B+, még szép, hogy megvédem magam. És mint ahogy írtam, én nem hisztizek semmi miatt, rajtatok nevetek. Én leírtam, mit tennék akkor, ha lmbtq aktivisták mennének az óvodába, iskolába, onnantól kezdve engem más gyereke, ráadásul az egész ország gyereke nem érdekel. És aki így veri a mellét, hogy márpedig érdekli a magyar gyerekek sorsa, az hazudik, mert ezzel a hozzáállással, amit itt produkál a saját gyerekét sem lenne képes felnevelni felelősségteljesen, nemhogy a többiért kiállnia.
"A következő pillanatban már ott tartunk, hogy arról vitazunk, hogy legális legyen-e pubertás blokkolót adni a "transznemű" gyereknek."
Miért ne lehetne pubertásblokkolót adni a transznemű gyerekeknek? Szerinted kiknek adjanak pubertásblokkolókat, a nyugdíjasoknak?
Évtizedek óta elérhetőek a különböző pubertásgátló gyógyszerek. Ezek biztonságosak, és maradandó hatásuk egyáltalán nincsen. Ameddig szeded, addig nem jön a pubertás. Ha nem szeded, akkor meg beindul a pubertás. Ha a gyerekről a szakorvos megállapítja, hogy mégsem transznemű, akkor egyszerűen nem ír fel több pubertásgátlót, és a probléma megoldódott. Ha a szakorvos azt állapítja meg, hogy indokolt a pubertásgátló gyógyszerek szedése, akkor meg ki a f.szomnak gondoljátok ti magatokat, hogy az orvosi szakvéleménynek ellent mondjatok? Ennyi pszichiátriai szakorvos lenne a gyakorin?
Gyerekek, a pubertásgátlókat nem csak úgy random osztogatják, ez egy pszichiátriai kezelés része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!