Ha ő úgy boldog, hogy a biológiai nemétől ellentétes neműként folytatja az életét, akkor miért ne lehetne így "gyógyítani"?
Egyébként ez amiről most beszélünk a transzszexualitás és nem a homoszexualitás, a kettő nem ugyanaz.
A transzszexualitásról nem tudom, de a homoszexualitás már jó ideje nem számít betegségnek, mert nem betegség.
Tudom, hogy a transz szexualitás nem ugyanaz, mint a melegség.
De azzal, hogy támogatod az LMBTQ+-t, azzal nemcsak a melegeket támogatod, hanem ezeket is.
Azzal semmi baj, sincs hogy a felvilágosítás során megismertetik a gyerekeket a melegséggel és megnyugtatják őket, hogy ez normális, nincs semmi rossz velük.
De ugyanez már nem mondható el a questioningről és a transzról. Ezek mentális betegségek és nem kell azt elhitetni velük, hogy ez normális.
És ez a 2 betű az, ami miatt részben üdvözlöm az új törvényt (vannak problémái, de az tetszik, hogy a gyerekek fejét nem keverhetik össze habzó szájú aktivistának)
Hát azért a plasztikai műtét, vagy esetleges piercinget összehasonlítani a "nemváltással" nevetséges.
Ez utóbbi ugyanis nem esztétikai meg ízlésbeli dolog, hanem egy mentális betegség ami diszkomfortérzetet okoz, olyan mint a testképzavar. Azokat se úgy kezelik hogy ha nekem rossz érzést kelt a lábam akkor levágják, mert ez nem így működik! A transziknál se működik csak erről az lmbtq lobbisták mélyen hallgatnak. Ugyanúgy nem múlik el a diszkomfort érzet csak még ráadásul véglegesen meg is csonkította a saját testét, ennek még eredménye általában az hogy öngyilkosok lesznek.
Mert nem- és névváltás után kevésbé bélyegzi meg a társadalom. Semmivel sem lesz mentálisan jobb állapotban....
Ugyanolyan beteg, csak ezt már nem látjuk.....
Büdös nagy kamu ez a cikk semmilyen bizonyíték nincs csak levegőbe mondott hülyeségek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!