Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a fiatalok...

Miért van az hogy a fiatalok között a sportos, határozott, sikeres, szép emberek jobboldaliak, a csúnyák, kövérek, sikertelenek meg baloldaliak?

Figyelt kérdés
Persze vannak kivételek, de arányaiban azért ez kijelenthető.

2021. júl. 8. 07:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
64%

Az egész kérdés arról szól, hogy panaszkodsz, és azt, hogy ezt még tagadod is, alátámasztja az állításom.

2021. júl. 9. 19:02
 42/75 A kérdező kommentje:

Oké :D

A kutya meg igazából egy víziállat és csápjai vannak.

2021. júl. 9. 19:04
 43/75 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem panaszkodnál nem írtad volna ki a kérdést. Zavart téged, hogy a baloldali személyek általában sikeresebbek a területükön, ezért ki kellett írnod a kérdést, és a saját személyes frusztrált életeddel példálóznod.

Elég egyértelmű, hogy egy pszichológusra lenne szükséged.

2021. júl. 9. 19:11
 44/75 anonim ***** válasza:
91%
Nem ciki Orbán nevét kis betűvel írni, tisztelt jobboldali boldog ember? :)
2021. júl. 9. 19:15
 45/75 A kérdező kommentje:
Ez kezd már nevetséges lenni :D
2021. júl. 9. 19:17
 46/75 A kérdező kommentje:

44

Nem. Van még néhány hasonlóan lényeges kérdésed?

2021. júl. 9. 19:18
 47/75 anonim ***** válasza:
88%
Nem én kötöm az arcocsont szerkezetet és az agyműködést politikai hovatartozáshoz ;) Neked itt nincs sok alapod hülyeségnek minősíteni bármilyen kérdést, mert az összevetésben mindig alul maradsz, olyan baromságot tettél ki :D
2021. júl. 9. 21:23
 48/75 anonim ***** válasza:
32%

Nem hiszem, hogy tehet róla, hogy tanulatlan, és nem ismeri a számtalan kutatást és felmérést, ami áltlaában a baloldali, illetve liberális embereket egyrészt sikeresebbnek, máveltebbnek és boldogabbnak mérte.

Persze tudoményos tényekkel vitatkozik, de már azon se lepődnék meg, ha azzal jönne, hogy lapos a Föld.

2021. júl. 9. 23:10
 49/75 A kérdező kommentje:

47 48

Csak a buta ember hiszi a neten olvasott statisztikáknak az általa ténylegesen tapasztal tényekkel szemben :D Úgyhogy semmit nem ér az érved. Amúgy is a statitszkákat rendkívül egyszerű manpulálni. Ha azt hogy balos propaganda érvényesüljön akkor olyan helyen kell kérdezgetnek ahol balosok vannak. és már sikerült is

2021. júl. 10. 04:41
 50/75 anonim ***** válasza:
32%
De hát én is sajat tapasztalatból írom, hogy a kérdésed ostobaság... nem érzel ellentmondást? Miért lenne értékesebb a tapasztalatod az enyémnél? Ráadásul én speciel nem érveltem statisztikákkal sem, ez csak azért fontos, mivel korábban számon kérted a szövegértést. (47 voltam)
2021. júl. 10. 04:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!