Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a fiatalok...

Miért van az hogy a fiatalok között a sportos, határozott, sikeres, szép emberek jobboldaliak, a csúnyák, kövérek, sikertelenek meg baloldaliak?

Figyelt kérdés
Persze vannak kivételek, de arányaiban azért ez kijelenthető.

2021. júl. 8. 07:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
10%
Mi baj van ezekkel a sok tapasztalattal rendelkező hölgyekkel.Lejárt a garancia róluk,mint mindenkiről aki megéli ezt a kort.
2021. júl. 8. 08:09
 12/75 anonim ***** válasza:
74%

"A lúzer az államtól várja hogy oldja meg a problémáit."

Hát bocs, de például ki tette tönkre a lakáspiacot? Ki miatt mentek az egekbe az árak? Talán Józsi bácsi miatt a hatodikról? Vagy a vasárnapi misén imádkozták ki a hívők?

Ja nem... Hanem az ÁLLAM miatt. Az ÁLLAM hozott olyan intézkedéseket, hogy a lakásárak egy év alatt megduplázódtak.

Miért is ne hibáztathatnám az államot - amikor az ÁLLAM A HIBÁS?!

2021. júl. 8. 08:11
 13/75 anonim ***** válasza:
21%

“ Csúnya vagyok, meg még túlsúlyos is.

Sikeres vagyok, a magam ura.

És nem vagyok egyik oldali se.”

Pont hogy erősíted a statisztikáját. :D

A csúnya ellensúlyozza a sikerest, ezért nem vagy egyik oldali sem. :)

2021. júl. 8. 08:11
 14/75 anonim ***** válasza:
16%

“ Hát bocs, de például ki tette tönkre a lakáspiacot? Ki miatt mentek az egekbe az árak? ”

Bocs, de tovább kéne látnod az orrodnál. Egész Európában ez megy, egész Európában nincs fa, egész Európában mennek fel az ingatlanárak és építőanyagárak.

Németeknél vettem jónéhány éve, azóta akár megháromszorozódott.

Csak a balgák okolják mindenért a kormányt, és csak ők várják a kormánytól a megmentést.

2021. júl. 8. 08:15
 15/75 anonim ***** válasza:
22%

12

Ha ilyen elégedetlen vagy az álladdal,keress fel egy plasztikai sebészt.

2021. júl. 8. 08:16
 16/75 anonim ***** válasza:
85%
14: azért a CSOK és a többi ehhez elég erősen hozzájárult ehhez. Beépültek az árakba, így a CSOK-os sem fizet sokkal kevesebbet, aki meg nem tud felvenni, az meg van lőve
2021. júl. 8. 08:19
 17/75 anonim ***** válasza:
87%

Ja... 2014-ben egy HASZNÁLT lakás volt mondjuk 5 millió Ft. 2015-ben a CSOK után felugrott ugyanez a lakás 9 millióra. Most már olyan 15 körül mozog.

Aki azt mondja, hogy a politikai ingatlanpiaci manipulációknak ebben nincs szerepe - az HAZUDIK!

2021. júl. 8. 08:22
 18/75 anonim ***** válasza:
24%
16 ez igaz, de szerintem csok nélkül is gáz lenne. Pont fát keresett egy ismerősöm. Még a keleti szomszédainktól sem tudott. Nem védem a kormányt, szerintem is rohadjanak meg, de amiről nem ők tehetnek, azt nem kenem rájuk.
2021. júl. 8. 08:23
 19/75 anonim ***** válasza:
94%
18: csok nélkül is lett volna valamilyen drágulás, de a csok még rátett egy lapáttal nálunk, tovább rontva a helyzetet
2021. júl. 8. 08:27
 20/75 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk már nincs klasszikus jobb- és baloldal. Gyurcsányék annó kisebb államot akartak létrehozni, privatizáltak is volna például a kórházakat, támogatás sem volt ennyi, centralizáció sem volt ekkora. Tipikus jobboldali gazdaságpolitikát folytattak. Teljesen fel van borulva az egész. A nagymamám pedig az Erzsébet-utalvány miatt szavazott legutóbb, ő mondta. Szóval itt már csak szavak szintjén van bal és jobb.
2021. júl. 8. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!