Miért van az hogy a fiatalok között a sportos, határozott, sikeres, szép emberek jobboldaliak, a csúnyák, kövérek, sikertelenek meg baloldaliak?
"A lúzer az államtól várja hogy oldja meg a problémáit."
Hát bocs, de például ki tette tönkre a lakáspiacot? Ki miatt mentek az egekbe az árak? Talán Józsi bácsi miatt a hatodikról? Vagy a vasárnapi misén imádkozták ki a hívők?
Ja nem... Hanem az ÁLLAM miatt. Az ÁLLAM hozott olyan intézkedéseket, hogy a lakásárak egy év alatt megduplázódtak.
Miért is ne hibáztathatnám az államot - amikor az ÁLLAM A HIBÁS?!
“ Csúnya vagyok, meg még túlsúlyos is.
Sikeres vagyok, a magam ura.
És nem vagyok egyik oldali se.”
Pont hogy erősíted a statisztikáját. :D
A csúnya ellensúlyozza a sikerest, ezért nem vagy egyik oldali sem. :)
“ Hát bocs, de például ki tette tönkre a lakáspiacot? Ki miatt mentek az egekbe az árak? ”
Bocs, de tovább kéne látnod az orrodnál. Egész Európában ez megy, egész Európában nincs fa, egész Európában mennek fel az ingatlanárak és építőanyagárak.
Németeknél vettem jónéhány éve, azóta akár megháromszorozódott.
Csak a balgák okolják mindenért a kormányt, és csak ők várják a kormánytól a megmentést.
12
Ha ilyen elégedetlen vagy az álladdal,keress fel egy plasztikai sebészt.
Ja... 2014-ben egy HASZNÁLT lakás volt mondjuk 5 millió Ft. 2015-ben a CSOK után felugrott ugyanez a lakás 9 millióra. Most már olyan 15 körül mozog.
Aki azt mondja, hogy a politikai ingatlanpiaci manipulációknak ebben nincs szerepe - az HAZUDIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!