Miért van az hogy a fiatalok között a sportos, határozott, sikeres, szép emberek jobboldaliak, a csúnyák, kövérek, sikertelenek meg baloldaliak?
30
Akkor te sohasem jártál falusi kocsmában... :D nincs hely ahol alpáribban szidnák a kormányt mint ott
Ja.
Ráadásul ott hamar szájba vernék az ilyen 'inteligencs'
panel parasztot.
Akkor ezek szerint felétek nincsenek a jóféle borsodi cigányokból.
Ha lennének, azonnal Mi Hazánk szavazókká válnátok.
A Fidesz az NEM jobboldal!
A Mi Hazánk a jobboldal. A Fidesz legfeljebb jobbliberális. De nem valódi jobboldal. A Fidesz egy kamujobboldal.
Egyet megfigyeltem, a fideszes új gazdagok kèpèt. Ilyen hihetetlen műmájer,bocsánat a szóèrt.buz.is fejük van.
Ilyen báj vigyorral párosulva, többet állnak a tükör előtt mint a normális ember.
Na meg a sok Drog is látszódik rajtuk.
Bűnöző tekintetük van
36
Milyen sikereket tudok felmutatni? :D
Hát például hogy nem lettem liberális, az már önmagában egy nagy siker. De viccet félretéve, például azt hogy elégedett vagyok az életemmel, van családom, barátaim, és a munkámat is szeretem. (mert tanultam eleget, és áldoztam eleget arra, hogy jó legyek benne) Következésképp nem panaszkodok, nem siránkozok, nem utálom az orbánt meg a szomszédjózsit, mert nem vagyok besavanyodva hogy erre pazaroljam az időmet :D
37.
Nem érdekel a pártpolitika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!