Dopeman mért a magyar kormányt hibáztatja mert nem sikeres?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 18:52
1/12 anonim válasza:
Dopemant elérte az, ami a legtöbb harmadosztályú celebet el szokta kapni, mégpedig az, amikor már a süllyesztő torkában van, mert a trend, amit képvisel már nem menő, szóval kétségbeesetten vergődik, hogy kapjon némi figyelmet. Fluor Tomi is már rég egy elfeledett valaki, csak azért ment el a Kit mit Tube-ra, hogy legalább ott villoghasson, hogy "hé, én még létezem továbbra is emberek!". Vannak, akik nem tudnak beletörődni abba, hogy lejárt az idejük, hogy nem kíváncsi már rájuk a kutya se, a bűnbakkeresés pedig a legkönnyebb módja annak, hogy megleljük ennek az okát.
2/12 anonim válasza:
A legtöbb ember ugyanezt csinálja.
4/12 anonim válasza:
Dopeman egy vicc, Bustat utánozza, politizál, szal mindent csinál már az a nyomorék, csak h TV-ben legyen.
Egyébként Tomival nem említeném egy lapon, ő rá hamarabb mondanám, hogy sokoldalú előadó.
5/12 A kérdező kommentje:
# 4
Busata a másik fele azt az embert inkább hagyjuk!
2015. febr. 21. 19:11
6/12 anonim válasza:
Saját magát kínos lenne okolnia.
7/12 anonim válasza:
Pont ezért írom, hogy Busta egy hulladék, erre őt majmolja.
Mert ha egy komolyabb előadót, de pont őt??????!!!
Van ennél lejjebb??
Szerintem lassan ilyen napiszaros videókat fog magáról készíteni.
8/12 anonim válasza:
Sikeres hisz kiadott több lemezt és hívják kuplerájokba is fellépni
9/12 DarkLantern válasza:
Mert könnyeb azt mondani hogy a politikusok miatt nem vagyok sikeres, mint kiállni az emberek elé és azt mondani hogy azért nem vagyok sikeres mert tehetségtelen lúzer vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!