Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj a Fudan egyetem?

Miért baj a Fudan egyetem?

Figyelt kérdés

Miért baj az ha 10-20 ezer nyugat-európai gazdag diák jön Budapestre lakni és elkölteni apuci euróját?

Csak mellesleg jegyzem meg, hogy amikor a Nyugat-magyarországi Egyetem felfutott a soproni főbérlők, és kereskedők/vendéglátósok óriási pénzt szakítottak a városban tanuló diákok révén...

Most hogy Karácsony és a baloldal már Budapesten hatalmon van, nem kéne már nekik megmondani, hogy hogyan képzelik el Budapest felvirágzását? Ha nem Fudan akkor mit terveznek? (már eltelt 2év!)

A mit ne helyett, most már nem véletlenül a "mit igen"-t kellene hallanunk tőlük?

2021. jún. 8. 07:41
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

30

Igen finoman fogalmaz a cikk. Pont ugyanezt mondom, hogy a kínaiak olyanok, mint a zsidók, vagy még olyanabbak.

Ugyanúgy a saját propagandájukra építik fel a saját hírüket, mindenben kivételezettséget várnak el, különbnek tartják magukat mindenki másnál, csalnak, ahol tudnak mások rovására, és bosszúállók.

+ a kínai -távolkeleti- mentalitás ismeretlensége, érthetetlensége miatt jobban-többet-hatékonyabban tudnak rombolni.

2021. jún. 8. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!