Van értelme a Fudan elleni tüntetésnek/Diákváros melletti aláírás gyűjtésnek?
Meglehet furni Fudant!? Magyarorszag es a jovobeli fiatalsag fog rafaragni. Biztos van ertelme allandoan ellenkezni a fejlodes ellen!? :) Ha ezt sem latja at a magyar fiatalsag es meg mindig a baloldalt tamogatjak a balhe kedveert, akkor a mai fiataloknak semmi agya ... es ez nem is baj hiszen az o bajuk ... de ha ennyire kerekkotok lesznek a jelenukben, milyen lesz ezeknek a jovoje??? Engem mar nem erdekel - valoszinu nem elek sokaig ... de ezek a mai fiatalok tenyleg nem gondolnak a holnapra? Nekik csak a balhe kell? Ok fognak rafaragni nem mas, az o jovojukrol van szo nem a mai aktiv korosztalynak, hiszen akik ma jelentos emberek, azok par ev mulva mar csak nyuggerek lesznek, vagy hullak.
A mai fiatalok szulei a gender generacio ... szoval akkor az o utodaik a balfaszok? :))) Szornyu, hogy ezt nem latjak, pedig pont nekik lenne fontos!
6
Pont hogy a mai fiataloknak van több agya.
Ráadásul mi nem balhézunk, az előttünk lévő generáció inkabb.
Az hogy ide építkezik egy kinai az nem a Magyaroknak lesz jó.
8-as, azt vágod hogy a Fudan egy top egyetem ami rengeteg más külföldi egyetemmel működik együtt (pl: svédek, akik igye a demokrácia és emberi jogok védelmezői).
Ott meg semmi értelme nem lenne diákvárosnak, mert k.rva messze vannak az egyetemek. És ezt diákként mondom, hogy én onnan be nem járnék a kampuszra, ha fizetnének sem. A fene akar hajnalban kelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!