Miért baj a Fudan egyetem?
Miért baj az ha 10-20 ezer nyugat-európai gazdag diák jön Budapestre lakni és elkölteni apuci euróját?
Csak mellesleg jegyzem meg, hogy amikor a Nyugat-magyarországi Egyetem felfutott a soproni főbérlők, és kereskedők/vendéglátósok óriási pénzt szakítottak a városban tanuló diákok révén...
Most hogy Karácsony és a baloldal már Budapesten hatalmon van, nem kéne már nekik megmondani, hogy hogyan képzelik el Budapest felvirágzását? Ha nem Fudan akkor mit terveznek? (már eltelt 2év!)
A mit ne helyett, most már nem véletlenül a "mit igen"-t kellene hallanunk tőlük?
És ezt miért kell már egy kész tervekkel és összpolitikai egyetértéssel rendelkező Diákváros helyére tenni, kiszorítva több tízezer magyar diákot és belerúgni a fővárosi lakhatási válságba?
Keressenek maguknak egy saját telket, rengetek más opció van még.
Ha utána több hasznot hoz mint amibe kerül akkor igen
ezek részletkérdések
Ez egy hitelkeret megállapodás része.
Ez is benne van a hitel ellentételezésében.
Valószínűleg sokkal előnyösebb így mint egy az egyben fizetni a hitelt.
"ezek részletkérdések"
Neked, én fontosnak tartom több tízezer magyar fiatal érdekét.
Egyébként pedig az, hogy megtérülne, az csak egy feltételezés, én nem hiszek benne. Mondod, mondod, de mondani én is tudok bármit.
Ez igaz de a kínaiaktól még kevesebbet hallottunk olyat, hogy elqrtuk mint máshol.
És hát a Fudan egy prosperáló intézmény ha jól tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!