Miért baj a Fudan egyetem?
Miért baj az ha 10-20 ezer nyugat-európai gazdag diák jön Budapestre lakni és elkölteni apuci euróját?
Csak mellesleg jegyzem meg, hogy amikor a Nyugat-magyarországi Egyetem felfutott a soproni főbérlők, és kereskedők/vendéglátósok óriási pénzt szakítottak a városban tanuló diákok révén...
Most hogy Karácsony és a baloldal már Budapesten hatalmon van, nem kéne már nekik megmondani, hogy hogyan képzelik el Budapest felvirágzását? Ha nem Fudan akkor mit terveznek? (már eltelt 2év!)
A mit ne helyett, most már nem véletlenül a "mit igen"-t kellene hallanunk tőlük?
Karácsony városvezetése teljesen hasonló Gyurcsányéhoz.
Fantáziátlan és koncepciótlan irányítás mellett várják a csodát, miközben elvannak mint a befőtt
A NER lovagok gyerekei nem Budapesten fognak tanulni ebben biztos lehetsz. Másrészt vannak ők kb 50-en de lehet hogy sokat mondtam. 50 ember miatt fog ide Kína egyetemet hozni????
EGY SZÉGYEN VAGY!
Félve mondom, mert lehet, hogy még nem hallottál róla, de ha Soros elvtársat megkérdezed, ő is megerősíti:
BEFEKTETNI AZÉRT SZOKTAK, MERT JÓ ESÉLLYEL MEGTÉRÜL ÉS HASZNOT HOZ!!!!
Nahát kérdező, ezt a kérdést nem szokták naponta kétszer megkérdezni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fudan&kateg..
8: így van, és ezért érdekes, hogy Kína miért nem a saját pénzéből építi az egyetemét. Ki lehet találni: mert egyláltalán nem biztos a megtérülés, ezért ránk akarják lőcsölni a kockázatot azzal, hogy nekünk kell hitelt venni rá.
Ha olyan szuper üzlet lenne, akkor megcsinálnák maguk, és söpörnék be a hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!