Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltottak tényleg bíznak...

Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi értelme van a megkülönböztetésnek, ha az oltottak eleve is bíznak a vakcina hatékonyságában, tehát ők elvileg nem kaphatják el. (Az, hogy gyakorlatban mi a valóság az más, én csak a propagandát olvasom fel.)

2021. máj. 14. 00:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
68%
69-es és 66-os vagyok. Jól le lettem pontoztam és erről beszéltem. Ha valaki az igazságot mondja akár a Dr Gödény György vagy Dr Pócs Alférd vagy bárki más akkor azt az emberek többsége nem nézi jól szemmel mert abban a hitben akarnak élni amit a média mond meg a kormány és bárki az igazságot akár ki is meri mondani egyből lehurrogják az emberek de választ nem kapnak ahogy én se arra hogy hová tűnt idén az influenza mondjuk? Vagy minek oltassa be magát az ember ha egyszer mát átesett ezen a víruson? Erre senki értelmes és logikus választ eddig még nem adott.
2021. máj. 19. 11:58
 72/76 anonim ***** válasza:
0%

Az emberek nagy része nem jár közösségbe, az emberek nagyrésze maszkot hord és fertőtlenít, tényleg akkora rejtély hogy "hova tűnt" egy másik cseppfertőzéssel terjedő betegség is idén, hogy szerintem soha nem fogjuk tudni megfejteni.......Kész szerencse, hogy a kamupártos sarlatán birtokában van a titkos igazságnak!

2021. máj. 19. 12:02
 73/76 anonim ***** válasza:
75%
72-es: Csak nem azokra a kínai textil maszkokra gondolsz amit az ember hetekeig hord és már már átment az egész divatba? A divat miatt lehet hordani de hogy ezek védenek is valamit na az kizárt. Az orvosok amilyen maszkot hordanak az sterilizált maszk és egyből eldobják miután használták egyszer. Amit az emberek hordanak maszkot az nem véd semmitől ugyanis a smog és a koszos levegő amit beszív az ember az rámegy a maszkra is és üyge az embereknek nincs pénzük mindennap venni egy maszkot ügye. És nem a cvidot kérőjelezem meg hanem idén is volt influenza csak idén az ifluenza helyett covid lett a másik megnevezése. Mivel minden évben az emberek általában február táj környékén kapnak el kisebb nagyobb betegséget ez idén is így volt. Csak idén covid volt és nem influenza. És ez a nagy hazugság hogy egy influenzát hogy lehet covidnak mondani? Akinek már láza volt 2 napig az is covidos lett egyből ha tesztet csinált. És sokan nem kerültek lélegeztetőgépre ezért ha hiszünk a tesztekben akkor az emberek 50-60% vagy több ember átesett idén a fertőzésen aki letesztelte magát. Innen kiindulva akkor minek oltsa be magát az ember ha egyszer már átesett és még egyszer fog mivel ez olyan mint bármilyen más betegség ami minden évben amit mondtak a tisztelt professzorok. Mégis az van hogy mindenkinek kivétel nélkül be kell magát hogy oltsa a kormány szerint azért írtam hogy semmi másról nem szól csak a pénzről.
2021. máj. 19. 12:09
 74/76 anonim ***** válasza:
31%

A tv-ben bemondják, ugyanabban amelyik a vírussal van tele, hogy globális kísérlet van illetve azt is elmondják, hogy az oltottak által lesz több a mutáció, ami logikus.

Nem én mondom, virológus mondja, aki nem 'lefutott, kidobott' meg nem tudom mi.

De nem hiszik el, nem hallják meg, mert nem akarják.

Hirtelen azok az emberek akik oltattak annyira vágják a vakcinákat, a mechanizmusát, az emberi szervezetet, hogy néha leborulok az emberek nagysága előtt.

Ennek előtte meg azt sem tudták, hogy az RNS , DNS, hemoglobin mi fán terem.

De az a hülye aki kérdezni mer, az a hülye aki nem harapja be első szólásra , hogy meghalunk mind.

Ha meghalnánk mind, lenne egy vakcina, azzal oltanak, behívnak , mint annak idején a katonasági behívóval és nem válogathatsz, mert honnan is tudnád, hogy mi a jó neked?

Aztán majd jönnek vele, hogy a gyerekeknek is van oltás.

Van, persze, csak nem életszerű, hogy bemegyek a dokihoz, kivágja a vitrint és közli, hogy válasszak van 5-6 faja, melyiket óhajtom?!

Egy van , azt adja a gyereknek és megyek a dolgomra.

Gondolkodni kell, aki nem teszi , azzal sincs baj, élvezze a 'kártya adta előnyöket'

2021. máj. 19. 12:31
 75/76 anonim ***** válasza:
84%

"idén is volt influenza csak idén az ifluenza helyett covid lett a másik megnevezése"

???????

Ennél már csak a "covid csak egy influenza BAKTÉRIUM" duma jobb.... :DDD

"Akinek már láza volt 2 napig az is covidos lett egyből ha tesztet csinált."

Az érdekes, nekem többször volt lázam és negatív lett a teszteredmény.

Mi ennek a statisztikának a forrása, hogy mindenki pozitív, akit tesztelnek?

2021. máj. 19. 12:45
 76/76 anonim ***** válasza:
76%

Amit az ember elképzel azt meg is valósítja.

https://www.youtube.com/watch?v=RhePcYZ2Hkw

2021. máj. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!