Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?
Az emberek nagy része nem jár közösségbe, az emberek nagyrésze maszkot hord és fertőtlenít, tényleg akkora rejtély hogy "hova tűnt" egy másik cseppfertőzéssel terjedő betegség is idén, hogy szerintem soha nem fogjuk tudni megfejteni.......Kész szerencse, hogy a kamupártos sarlatán birtokában van a titkos igazságnak!
A tv-ben bemondják, ugyanabban amelyik a vírussal van tele, hogy globális kísérlet van illetve azt is elmondják, hogy az oltottak által lesz több a mutáció, ami logikus.
Nem én mondom, virológus mondja, aki nem 'lefutott, kidobott' meg nem tudom mi.
De nem hiszik el, nem hallják meg, mert nem akarják.
Hirtelen azok az emberek akik oltattak annyira vágják a vakcinákat, a mechanizmusát, az emberi szervezetet, hogy néha leborulok az emberek nagysága előtt.
Ennek előtte meg azt sem tudták, hogy az RNS , DNS, hemoglobin mi fán terem.
De az a hülye aki kérdezni mer, az a hülye aki nem harapja be első szólásra , hogy meghalunk mind.
Ha meghalnánk mind, lenne egy vakcina, azzal oltanak, behívnak , mint annak idején a katonasági behívóval és nem válogathatsz, mert honnan is tudnád, hogy mi a jó neked?
Aztán majd jönnek vele, hogy a gyerekeknek is van oltás.
Van, persze, csak nem életszerű, hogy bemegyek a dokihoz, kivágja a vitrint és közli, hogy válasszak van 5-6 faja, melyiket óhajtom?!
Egy van , azt adja a gyereknek és megyek a dolgomra.
Gondolkodni kell, aki nem teszi , azzal sincs baj, élvezze a 'kártya adta előnyöket'
"idén is volt influenza csak idén az ifluenza helyett covid lett a másik megnevezése"
???????
Ennél már csak a "covid csak egy influenza BAKTÉRIUM" duma jobb.... :DDD
"Akinek már láza volt 2 napig az is covidos lett egyből ha tesztet csinált."
Az érdekes, nekem többször volt lázam és negatív lett a teszteredmény.
Mi ennek a statisztikának a forrása, hogy mindenki pozitív, akit tesztelnek?
Amit az ember elképzel azt meg is valósítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!