Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?
52-es népességcsökkenést akar, nem növekedést. /bocs, csak javítottam, mielőtt valaki belekötne ebbe is/
Nem értem, miért annyira hihetetlen még most is sokak számára, hogy nem a javunkat akarják. Itt nem csak pénzről van már szó, hanem totális hatalomról, amit meg akarnak tartani. Az alattuk lévő emberek feleslegesek számukra. Nézzetek már utána, hogy mit is akarnak elérni a technokraták. Nyilvános minden dokumentum. Videokat osztanak meg ezzel kapcsolatban. Tanulmányozták korábban, hogyan lehet a globalizációt fenntartani, ezt is meg lehet nézni.
Persze egyszerűbb, ha tagadásban él az ember, mert ilyen csak a hülye konteosok fejéből pattanhat ki, semmilyen tudományos alapja nincs. Ugyanez volt a védettségi igazolvánnyal is. Már tavaly mondtuk, hogy bevezetnek majd egy ilyet, megszabják mit vehetsz igénybe, és mit nem. Ezért is hülye konteos voltam, erre tessék itt van, orvoshoz is ezzel mehetsz, vagy ha nincs, akkor fizetheted a tesztet. Pontozzátok csak le, akik normálisan válaszolnak. Csak nehogy meglepődjetek, ha "kitalálnak" megint valamilyen halálos vírust télre-tavaszra, ami tényleg az lesz. Ez a pandémia évekig fog még tartani. R.hadt sok pénzt öltek ebbe bele, megakarják téríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!