Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltottak tényleg bíznak...

Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi értelme van a megkülönböztetésnek, ha az oltottak eleve is bíznak a vakcina hatékonyságában, tehát ők elvileg nem kaphatják el. (Az, hogy gyakorlatban mi a valóság az más, én csak a propagandát olvasom fel.)

2021. máj. 14. 00:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
25%
Valóban arról én is halottam hogy oltás után sokan rosszul lettek meg meg haltak is. De erről nem szól a média hiszen akkor nem mennének el az emberek oltakozni és nem lenne a kormányak pénz. A kormány nagyívben le..szarja a magyar emberek egészségét tehát nekik nem számít a magyar emberi életek. Nekik a pénz a fontos meg a hatalom.
2021. máj. 17. 23:06
 62/76 anonim ***** válasza:
78%
Kormánynak pénz??? A kormány FIZET a vakcinákért, nem pénzt kap érte valaki csoda jótevőtől... XD
2021. máj. 17. 23:54
 63/76 anonim ***** válasza:
100%
A kormány nem fizet, minden egyes magyar adózó ember fizet oltatlan is.
2021. máj. 18. 00:15
 64/76 anonim ***** válasza:
32%
A 62-esnek igaza van, egyáltalán nem éri meg vakcinákat vásárolni, sem gyártani. Ez nem az a business.
2021. máj. 18. 00:55
 65/76 anonim ***** válasza:
11%
Én lehánynék legszívesebben egy oltatlant!
2021. máj. 19. 03:30
 66/76 anonim ***** válasza:
27%
Nem chip van benne hanem az emberi szervezetet teszi tönkre akár évek alatt mivel még csak kísérleti fázisban vannak ezek a vakcinák. Most nézzük meg másik esetben: Tegyük fel nem erőltetik az oltást a kormány nem erőlteti és mindenki éli az életét. Magára erre a covidra egy idő után az emberek szervezete immunis lesz a vírusra illetve sokan kisebb tünetekkel vagy tünetmentesen átesnek rajta. De ez nem influenza mert itt nincs az hogy minden évben van meg ez meg az és aki átesett rajta a teszt szerint én is akár évekig is védve leszünk a szervezetünk által. Ha már az influenzánál tartunk abban is meghal több ezer ember évente és senki sem erőltette egyszer sem a védőoltást. Tehát innen kiindulva miért erőltetik ezt ennyire a médián át a plakátokon keresztül a celebek meg sportolók keresztül? Miért akarják hogy minél többen oltsák be magukat és nem csak egy oltással? Miért csinálják ezt a diszkriminációs intézkedéseket akik nem oltatják be magukat? Miközben ezerszer súlyosabb vírusok is voltak és soha nem volt ez. Na miért csinálják? A pénz miatt mert ebben hatalmas üzlet van. Amit erőltetnek és reklámoznak higgyétek el az nem azért van hogy az emberek egészségét védelmezzék vele. A kormány ebből rengetek pénzt kaszál de minden egyes kormányok minden egyes országban aki eladta magát ennek. Ha csak logikusan nézzük a dolgokat mondjuk egy oltás után ha egy embert beoltanak egy oltással kap a kormány mondjuk 10 ezret érte egy ember után. Ezt szorozzátok be mondjuk 5 millióval és mivel 2 is kell majd így a duplája. Ez több mint 100 milliárd forint. Nagyon sok pénz van ebben és az a szomorú hogy sokan elhiszik azokat a dolgokat is hogy a covid súlyos meg sokan lélegeztetőgépen vannak. Én kórházban is dolgoztam és nem nagyon tapasztaltam ezt. Aki esetleg mégis meghalt "covidban" az valójában nem abban halt meg. Tehát hazudnak ahogy tudnak. És mivel az oltással sincs semmi rendben hiszen ezért kap pénzt a kormány ezért nem most de akinek eleve rossz a szervezete akkor ezekkel a vakcinákkal csak még jobban tönkreteszi és akár évek alatt és erről szól az egész csak sajnos ha valaki az igazságot írja le akkor sokan itt is lepontozzák mert az emberek képesek elhinni amit a médiában mondanak még ha ha az egyáltalán nem igaz akkor is sajnos.
2021. máj. 19. 10:13
 67/76 anonim ***** válasza:
85%

#66, a múlt hónapban elveszítettem egy családtagomat a covid miatt, te pedig idehányod, hogy az emberek nem covidban hallnak meg, kikérem magamnak, hogy te ilyet állítasz, nagyon gyorsan szálljál le a földre és nézzél körül mivan a nagyvilágban, attól, hogy te mindentől mentesen éled a nyomoronc életedet, attól még vannak családok, akik akár hetente kénytelenek temetéseket szervezni a covidban elhunyt szeretteiknek, majd ha felmutatod nekem az orvosi diplomáidat, akkor elhiszem neked ezt a sok marhaságot, de amíg otthon a nagy megfejtésedben irogatod ezeket, addig csak röhögni tudok rajtad

kinek higyjenek az emberek? az ilyen önkéntes biológusnak, mint te, vagy inkább annak, aki erre tette fel az életét, hogy ilyen meg olyan orvosságokat fejlesszen ki? szerintem épeszű ember könnyen tudna dönteni ebben

2021. máj. 19. 11:34
 68/76 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen egyetértek utolsó, az ilyen fogalmatlan megmondókért kár a szó is. Csak durrogni tudnak, de teljesen inkompetensek a témában
2021. máj. 19. 11:43
 69/76 anonim ***** válasza:
31%
67-es: Részt vétem a családtagodnak de biztos hogy nem covidban halt meg idén mindenki. Eleve kevesebb az idei meg a tavalyi halálozási arány mint 2019-ben vagy 2018-ban. Persze lehet hogy valaki elkaptam ezt a vírust és a szervezete nem bírta és abban halt meg de a többség nem. Itt most nem arról van szó hogy az a kis % akiknek bármilyen vírus veszélyes és le van gyengülve az immunrendszerük. Elmondom neked 67-es hogy be is vallotta a kormány hogy akik autó balesetben haltak meg de volt köztük mondjuk az elhunyt családtagjai között pozitív teszt covidos ember akkor az aki elhunyt szintén covidot írtak vagy írnak be és nem azt hogy autó balesetben és ezt be is valotta a kormány. Tehát nekem innentől kezdve ne mondja senki hogy covidban haltak meg csak idén is meg tavaly is az emberek. Az influenzával mi van? Az meg idén el is tűnt mert csak a covid létezik nem is volt influenza szezonban influenzás ember mert aki influenzás volt arra is azt mondták hogy covidos. Én is elkaptam mint minden évben egy kisebb lázat meg megfázást és a teszt szerint covidos voltam de amikor nem volt covid 2019-ben akkor is voltak ugyanezek a tüneteim mind minden évben. Akinek meg gyenge az immunrendszere és eleve van betegségük azokra meg bármilyen vírus veszélyes nem csak a covid.
2021. máj. 19. 11:49
 70/76 anonim ***** válasza:
52%

Basszus, még a gyászolókba is bele kell kötni és megmagyarázni nekik, hogy biztos nem is abba halt bele hanem másba?

Az influenzával meg az van, hogy abba is belehal meg belenyomorodik egy csomó ember, pedig az elmúlt 1 év alapján tök könnyen tudnánk tenni az ellen is. (Maszkhordás a zsúfolt zárt helyeken, szigorú "maradjotthon" mindenkinek aki beteg, stb. Szóval nem, nem arra gondolok hogy zárjon be minden, még mielőtt...)

2021. máj. 19. 11:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!