Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?
Ez nem igaz, minden tájékozott ember tudja, hogy nincs 100%-os védelem. Az oltás inkább csak a betegség sikeresebb legyőzését segíti, azt nem garantálja, hogy soha nem is fertőződsz meg. És az, hogy valaki legyőzi a fertőzést, és nem hal bele, az nem azt jeenti, hogy nem is fog szenvedni a hosszú COVID káros hatásaitól.
A propagandád hazugságon és félevezetésen alapul.
Szerintem nem félnek...
Azért van megosztva a társadalom, mert az oltatlanokban a vírus mutálódhat, legalábbis nagyobb eséllyel...amúgy ez az egy indokot tudok mondani, erre a diszkriminációra
Amúgy nem veszem fel az oltást, mert tesztelni is pénzért tesztelnek, rám sem néznek, de beadják a kísérleti fázisban lévő vakcinát... Hát kösz, de nem!
Az orvos sem tudja azt mondani, hogy igen, ez a vakcina rád nem jelent veszélyt, sem rövid távon sem hosszú távon!
És nem, nem vagyok oltás ellenes! Covid oltás szkeptikus vagyok!-ha már valamilyen jelzőt akartok rám mondani😁
Mert az oltatlanok megfertőződésük után feleslegesen terhelik az egészségügyet, lefoglalva a kapacitásokat az önhibájukon kívül megfertőződettektől, akik körében emiatt nagyobb lesz a halálozás.
Részemről az oltásellenesek halálhörgését élőben kellene közvetíteni minden rádión, hogy mi normálisok fetrengve röhöghessünk azon, ahogy élőben levegőért kapkodnak.
De nem csak mi és ők vagyunk, az ő debilségük az egész társadalomnak, az egész világnak kárt okoz.
Senki sem tudja, hogy egy új mutáció ellen véd-e a bármelyik vakcina.
Az oltásellenesek potenciális vírustenyészetek. Nem csak mennyiségben, hanem mutációkban is.
Nem azért oltattam be magam, mert személy szerint félek a fertőzéstől, hanem tudok, hogy csak így lehet véget vetni a járványnak.
Szerontem olvasgass kicsit a témában. Kanyaró és tbc ellen is oltva vagyunk, mégis előfordulnak megbetegedések, főleg a keleti határ mellett, ahonnan behurcolják románok, ukránok. Oltva is megbetegedhetsz, de egyrészt kevésbé súlyos, másrészt az átoltottság miatt nem alakul ki járvány.
Ehhez azpnban az 50% nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!