Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mi értelme van a megkülönböztetésnek, ha az oltottak eleve is bíznak a vakcina hatékonyságában, tehát ők elvileg nem kaphatják el. (Az, hogy gyakorlatban mi a valóság az más, én csak a propagandát olvasom fel.)2021. máj. 14. 00:09
31/76 anonim válasza:
30 as teljesen jól látod így van ahogy írtad. A természetes immunitásnál nincs jobb. Komolyan elhiszi valaki, hogy ez az oltás jobb, mint a természetes immunrendszer ami évezredek alatt alakult ki. Ha ilyen szuper az orvostudomány, mért nem gyógyítják a rákot pl: Hogy lehet azt gondolni, hogy az a védelem amit a természet isten(kinek melyik) megalkot annál jobb ez a katyvasz amit mindenkibe belenyomnak. Szóval 30 as ha átestél rajta, hosszabb, és jobb védelmed van, mint egy oltottnak. És semmi post covid nem lesz nálad .Max akkor ha ettől rettegnél.
32/76 anonim válasza:
A 30-as vagyok. Azt még hozzáteszem hogy a kormány és a média nem véletlenül mondják hogy oltsa be magát mindenki és már zsarolják és diszkriminálják az embereket. És mindezt miért csinálják? Na miért? A pénz miatt. Egy ember oltás után a kormány rengetek pénzt kap és ezt szorozzátok be 5 millióval. Mivel 1 oltás után is rengetek a pénz de nekik nem elég mert már reklámozzák azt hogy mindenki mégegyszer oltsa be magát tehát kétszer. Ami egyenlő ügye hogy dupla pénz. Ha ez sem lenne elég kitalalják hogy 3-ik vagy 4-ik oltás is kell és így tovább és az a szomorú hogy sok ember még el is hiszi hogy az oltás életeket ment. Megmenti a kormány tagjait dollár milliókkal.
33/76 anonim válasza:
30 as Ezt is jól látod, és már azt is beismerik tömeges ember kísérlet zajlik
34/76 anonim válasza:
El ne hidd ezt az ostobaságot amit a 31-es állít...
35/76 anonim válasza:
34es Miért állít hülyeséget? Azért van immunrendszer, hogy védje a szervezetet a káros hatásoktól, leküzdje azokat. Persze szépen fokozatosan tönkre lehet tenni pl. ha szennyezik a levegőt, vizet, földet, az élelmiszerekbe, kozmetikumokba káros anyagokat tesznek stb olyankor elveszti a védekezőképességét a tested, és egy kis nátha vírustól is meghalhatsz.
36/76 anonim válasza:
Azért, mert az oltással megtanítod az immunrendszernek hog hogyan kell legyőzni ezt a fertőzést, ha meg elkapod azonnal élesbe támadnak rá, aminek kétesélyes a kimenetele. A fertőzés csak nagyobb kárt tehet mint az oltás. Erős immunrendszer? Citonkinvihar?
38/76 anonim válasza:
36-os: De aki átesett a víruson kisebb tünetekkel vagy tünetmentesen akkor már védve van a szervezet ezt értsd meg. Az első vírust ha elkapja az ember és az erős immunrendszernek köszönhetően legyőzi akkor ha mégegyszer elkapná a vírust akkor sem fog már lélegeztetőgépre kerülni mivel védve lesz. Ez olyan mint a bárányhimlő. Aki átesett rajta az már mégegyszer nem nagyon fog mert benne van a szervezétben az immunitás a vírussal szemben. Én nem nagyon halottam még arról hogy valaki többször is bárányhimlős lett volna. A covid is hasonló vagy ezt mondták a tudosok. Akkor meg minek annak oltás aki átesett rajta? Mi az értelme? Vagy ha olyan ez mint az influenza ami idén eltűnt mert csak covis volt akkor az influenzánál miért nem volt soha ez a felhajtás meg zsarolás?
39/76 anonim válasza:
38 as Te is látod nem az oltatlan támadja az oltottat javarészt hanem az oltott erőszakos támadó.Aki nem oltatott hisz a természet adta erőben. Aki oltat az oltásban, engem nem zavar ha oltat, mert van hitem, őket zavarja ha nem oltatsz, mert akkor csak nincs hitük az oltásban, és ráerőszakolnák mindenkire. A citokinvihar létrejötte esélyesebb egy oltottnál, ha találkozik az eredeti vad vírussal, az immunrendszer lerohanja. Míg egy oltatlannál mint nálad, nem véletlenül a t sejtes védelem kapcsol be, és utána termel antigéneket. A természet több millió év alatt létrehozta az embert ami 2020 tól csak évenkénti oltásokkal marad életben.ja persze. ősszel kiderül hogyan reagál az oltott a vad vírusokra, ha rosszul ráfogják az indiai mutánsra. Indiában egy adott területen bezártak 30 krematóriumot, hogy 2 nél túl sok halott legyen, és azt küldik ide, hogy nem győzik. Lassan úgyis kiderül minden.
40/76 anonim válasza:
38 as nyugodt lehetsz a te védelmedet több ezer év alatt alakult ki.Minek van nagyobb esélye a természet hibázott, vagy akik oltást csinálnak, és istent játszanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!