Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltottak tényleg bíznak...

Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi értelme van a megkülönböztetésnek, ha az oltottak eleve is bíznak a vakcina hatékonyságában, tehát ők elvileg nem kaphatják el. (Az, hogy gyakorlatban mi a valóság az más, én csak a propagandát olvasom fel.)

2021. máj. 14. 00:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
13%

Nem az otlott fél az oltatlantól, hanem az állam es a tarsadalom, hogy a sok oltatlan egymást agyonfertőzve újabb hullamot indít el..

Es az oltás sem 100%-os.

2021. máj. 15. 16:11
 42/76 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira halálosan fertőző lenne a vírus, akkor nem kellene reklámozni ezeket a mindenre jó csodavakcinákat és zsarolni "belépő" kártyákkal az embereket, hamis videokat, képeket mutatni kórházakról, városokról, hogy milyen borzalmas a helyzet, aminek a fele sem igaz. Sokan beveszik és terjesztik tovább, ez pedig teljesen eltorzítja a valóságot.
2021. máj. 15. 16:12
 43/76 anonim ***** válasza:
12%
Senki nem fél tőlük, ez nektek oltás-elleneseknek valami vágyálmotok, hogy féljenek tőletek az oltakozók... Sehol nem láttam rá semmiféle precedenst, hogy ennek lenne bármi igazságalapja, de ti folyamatosan ezt kérdezgetitek, hogy miért félnek tőletek. Nem fél tőletek senki. Hagyjátok abba a hülye nyomorult és frusztrált elméleteitek gyártását. Undorító, hogy mit engedhettek meg magatoknak. És bocsánat a stílusomért, de ezt egyszerűen nem lehet szebben... Undormányak vagytok, ti szidalmazzátok folyton az oltakozókat. Szálljatok le a magasló hátáról...
2021. máj. 15. 18:57
 44/76 anonim ***** válasza:
69%
43-as: Ez fordítva van. A kormány két részre szakította az embereket amiből az lett hogy az oltott és az oltatlan lásd a te stílusodat is egymásnak esnek. És mindez a diszkrimináció és a zsarolás miatt van. Amúgy maga a védettségi kártya nem arról kéne szólni hogy ezzel megkülönböztetik az embert hanem alapvetően a védettségi kártya egy okirat ami azt jelzi hogy benne van a rendszerben aki be van oltva. De hogy ezzel lehet igénybe venni szolgáltatásokat meg már egészségügyi ellátást ez a nem normális. Én nem vagyok oltásellenes és sokan nem azok. Az oltásellenes az aki ellenez mindenféle oltást. Viszont az hogy én nem bízok egy még kísérleti fázisban lévő vakcinákban még nem jelenti azt hogy oltás ellenes lennék. Tehát ez a szöveg hogy oltásellenes ez nagy hazugság és sokak nevében kikérem magamnak. Nem mindegy az amúgy ki oltatja be magát és ki nem? Aki akar oltassa be magát aki nem az nem. De ez a zsarolás amit művelnek az oltatlanokkal egy nagy barom..ság és jogtalan.
2021. máj. 15. 20:09
 45/76 anonim ***** válasza:
73%
Az USA-ban is teljesen önkéntes a dolog, nem zsarolják az embereket mindenfélével, hogy oltassa be magát, mert különben... Fel kell használni a sok vakcinát, ha már megvették. Gondoljátok, hogy nem kap az állam jó sok pénzt minden egyes oltott után? 😏
2021. máj. 15. 20:17
 46/76 anonim ***** válasza:
23%
usa-ban már az oltott tanárt tiltják ki, ne fertőzze a gyerekeket. Amúgy is itt is kezd összeomlani ez a hazugságokra épülő mizzéria.
2021. máj. 15. 23:00
 47/76 anonim ***** válasza:
67%
2021. máj. 15. 23:01
 48/76 anonim ***** válasza:
39%
Borzalmas, ami itt megy, és az a legrosszabb, hogy sokan asszisztálnak még hozzá 😔
2021. máj. 16. 10:51
 49/76 anonim ***** válasza:
100%

"Gondoljátok, hogy nem kap az állam jó sok pénzt minden egyes oltott után?"

Na és kitől kapja az állam azt a sok pénzt okos?? A jótevő szuritündértől? XD

2021. máj. 16. 22:58
 50/76 anonim ***** válasza:
61%

44: Értelek, szíved joga nem bízni benne, nagyon nagyon kis eséllyel viszont még igazad is lehet, meglátjuk. Viszont akkor el kell tudnod fogadni, hogy számodra mág nem térhet vissza teljes mértékben a régi élet, ami szerintem így teljesen korrekt. Mivel ha mindenki így gondolkodna, akkor nagyon sokáig jűrvány lenne, ami mindenkinek rossz, másrészt pedig sok oltatlan egy tömegrendezvényen szép számú fertőzütted tudhat produkálni, amit nyilván megint senki nem szeretne (újabb lezárások, intezív ellátás költsége, eü dolgozók túlterhelése stb.)

Nincs ezzel semmi baj, engem nem zavar ha nem oltat valaki, de akkor ne mondja azt hogy diszkrimináció, mert saját önkéntes döntés.

Én nem tettem le a jogsit, és nem vezethetek autót, mégse érzem magam diszkriminálva.

A járvány alatti (!) tömegrendezvényeken való részvétel se alapjog, sőt egy új jog ami most kerül bevezetésre.

2021. máj. 16. 23:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!