Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?
Nem az otlott fél az oltatlantól, hanem az állam es a tarsadalom, hogy a sok oltatlan egymást agyonfertőzve újabb hullamot indít el..
Es az oltás sem 100%-os.
"Gondoljátok, hogy nem kap az állam jó sok pénzt minden egyes oltott után?"
Na és kitől kapja az állam azt a sok pénzt okos?? A jótevő szuritündértől? XD
44: Értelek, szíved joga nem bízni benne, nagyon nagyon kis eséllyel viszont még igazad is lehet, meglátjuk. Viszont akkor el kell tudnod fogadni, hogy számodra mág nem térhet vissza teljes mértékben a régi élet, ami szerintem így teljesen korrekt. Mivel ha mindenki így gondolkodna, akkor nagyon sokáig jűrvány lenne, ami mindenkinek rossz, másrészt pedig sok oltatlan egy tömegrendezvényen szép számú fertőzütted tudhat produkálni, amit nyilván megint senki nem szeretne (újabb lezárások, intezív ellátás költsége, eü dolgozók túlterhelése stb.)
Nincs ezzel semmi baj, engem nem zavar ha nem oltat valaki, de akkor ne mondja azt hogy diszkrimináció, mert saját önkéntes döntés.
Én nem tettem le a jogsit, és nem vezethetek autót, mégse érzem magam diszkriminálva.
A járvány alatti (!) tömegrendezvényeken való részvétel se alapjog, sőt egy új jog ami most kerül bevezetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!