Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az oltottak tényleg bíznak...

Ha az oltottak tényleg bíznak a vakcinában, miért kell félniük az oltatlanoktól?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi értelme van a megkülönböztetésnek, ha az oltottak eleve is bíznak a vakcina hatékonyságában, tehát ők elvileg nem kaphatják el. (Az, hogy gyakorlatban mi a valóság az más, én csak a propagandát olvasom fel.)

2021. máj. 14. 00:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
76%

18-ra írom.

Közben gondolkodtam és eszembe jutott, hogy lehet, hogy akik oltatták magukat azok igazából bizonytalanok.

Őszintén remélem, hogy az oltakozással megoldódik a helyzet, de én nem látom, hogy ez ahhoz vezetne.

Remélem, hogy ahogy telik-múlik az idő nem lesznek az oltottak bepalizva.

Őszintén remélem az is, hogy az én kétségeim is elmúlnak és be tudom oltatni magam, de most semmiképpen.

Ha korlátozva vagyok, legyen így, nem fáj.

Gyáva vagyok.

Miért?

Azért mert nem bízom ebben a nyomásban, amit rám akarnak testálni.

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem használnak fel arra, hogy teszteljék , hogy mit tud a vakcina.

Maga Szlávik úr ismerte el egy riportban, tv-ben, hogy igen, ez egy globális emberkísérlet.

Nem szeretnék ebben részt venni, ezért nem kérek elnézést.

Inkább maradok a természet adta szabadidőben, a saját kertemben a medencézésben, sütögetésben.

2021. máj. 14. 12:06
 22/76 anonim ***** válasza:
15%

Igenis baj ha olyan dologgal terheled az eü-t ami könnyen elkerülhető lenne. Elárulom a casco se fizet ha valaki elédmegy, de te szándékosan belehajtasz, miközben van fék amivel 95% hogy meg tudtál volna állni...

Dohány és alkohol se véletlenül tartalmaz durva jövedéki adót..

2021. máj. 14. 12:07
 23/76 anonim ***** válasza:
70%

20-as.

Kicsit erőszakos a kommunikáció, ami kijön belőled.

Ezt írtam pont, hogy az emberek utat találtak a gyűlöletnek.

Belőled is ez ömlik és direkt nem érted azt , amit írok.

Nem baj, nekem nem fáj, ahogy az sem, hogy le vagyok pontozva.

Szerintem teljesen normálisan írtam, nem személyeskedtem mással.

Neked se legyen ez az eszköz az érvelésre.

2021. máj. 14. 12:13
 24/76 anonim ***** válasza:
65%

"Őszintén remélem az is, hogy az én kétségeim is elmúlnak és be tudom oltatni magam, de most semmiképpen.

Ha korlátozva vagyok, legyen így, nem fáj.

(...)

Maga Szlávik úr ismerte el egy riportban, tv-ben, hogy igen, ez egy globális emberkísérlet."

Egyet értek veled.

(#4 válaszoló vagyok. Látom sokan lepontoztak, nem értenek velem egyet. Örülök, hogy ennyien bíztok a vakcinákban, már most, de nekem még ez kevés információ, hogy meg tudjak bízni a vakcinában. Most még nem, de én is oltásban hiszek, csak az legyen bevizsgálva rendesen. Addig pedig kerülöm a tömeget és elviselem a hátrányokat.)

2021. máj. 14. 12:33
 25/76 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem pont azok kellenek nekik, akiket megtudnak győzni az oltásokkal. Bármire rávehetők sokan ez az igazság 🤷‍♀️ a maradékra meg majd rázúdítanak egy újabb vírust, vagy bármit, ami az ellenzőket kinyírja. Majd addig csinálják a járványokat, amíg minden egyes embert be nem oltanak. Az oltás pedig lassan azokkal végez, akiknek a szervezete gyenge. Aztán marad egy könnyen irányítható tömeg.
2021. máj. 14. 14:35
 26/76 anonim ***** válasza:
5%
Én leköpöm az oltatlanokat.
2021. máj. 14. 16:23
 27/76 anonim ***** válasza:
91%
Ez a borzasztó ebben, hogy az oltás előtt a covidtól féltek, mert hát úristen, 3%-os halálozási arány az aztán mindennek a teteje. Most van oltás, LEHET, hogy meg fognak így is fertőződni és GYENGE tüneteket fognak produkálni, de nem, most már ez is elfogadhatatlan, öntsük le az egész világot fertőtlenítővel, csak ők ne legyenek betegek soha. Miközben az immunrendszernek évezredek óta ez a dolga, hogy megküzdjön a fertőzésekkel. Nyilván halálos kórokozókkal nem tud, de azért az oltást követően történő fertőződés során egy kis köhögésbe nehogy beleszakadjunk már... Ezzel a nagy vegytisztasággal fogják emberek tömegei tönkretenni az immunrendszerüket...
2021. máj. 14. 16:26
 28/76 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert senki nem ért semmit.
2021. máj. 14. 18:06
 29/76 anonim ***** válasza:
76%
Lemon 7 azt hiszem lassan jobban kell félni a kormánytól, és egyes agresszív oltottaktól, mint a covidtól.
2021. máj. 14. 18:40
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-esnek: amit te írtál az egy nagy hazugság. Kezdődik azzal hogy akik a teszt szerint elkapták a covid vírust köztük én is sokan tünetmentesen vagy kisebb lázzal átestek rajta. Azoknál akik komolyabban zajlott le bár erről semmi hiteles információ nincs azoknak volt alapbetegségük és rájuk nem csak a covid veszélyes hanem bármilyen más vírus is. Mivel ha valaki beoltatja magát pláne akinek erős az immunrendszere és elkapja ezt a vírust de nem lesz súlyos tünete akkor amikor nem oltatta be magát szintén nem volt súlyos tünete. Ezért kérdezem hogy akkor minek is az oltás mindenkinek a kormány szerint? Hogyha ugyanúgy elkapja az ember a vírust és ugyanolyan tüneteket fog okozni mint akinek erős az immunrendszere és úgy esett át rajta oltás nélkül.
2021. máj. 14. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!