Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért veszi el a kormány már...

Miért veszi el a kormány már megint a sport és az egészség lehetőségét az emberektől?

Figyelt kérdés

Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.

Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?

2021. ápr. 26. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
36%

"Azt hogy kinél hogy jelentkezik az legyen mindenkinek a saját problémaja. "

Amikor kórházba kerül, már nem a saját problémája.

2021. ápr. 26. 19:18
 62/69 anonim ***** válasza:
61-es: Nem hanem az orvsok problémája akik a betegért dolgoznak. De aki egsészéges és ezt tudja is magáról és egésszégesen esett átt esetleg kisebb lázzal a víruson az ha még egyszer elkapja is egészséges marad. Hiszen most nézzük meg amit írtatok. Elkapja egy emebr a vírust és azt modnjátok hogy max. 6 hónapig lesz immunis a szervezete a vírusra. Eddig is kap az ember védettségi igazolványt. Ha letelik a 6 hónap akkor azt modnjátok hogy újra elkaphatja. Igen ám de ha újra elkapja akkor ugyanúgy tünetmentesen esetleg kisebb lázzal végigmegy rajta ugyanis a tudosók azt mondják hogy évtizedekig is akár ha valki egyszer elkapta ezt a covito és ha másodjára is elkapta nem lesznek súlyos tünetjei mivela szervezete védő reakciót fog alkalmazni. Értsétek úgy mint aki nem esett át rajta de beoltotta magát és úgy kapja el. Tehát ugyanazok a tüntetek lesznek annak is aki nem oltotta be magát és újra elkapta a vírust és annak is aki beoltotta magát de nem esett át a víruson. Ennyi. Én ezért nem értem és nem kaptam rá választ hogy akkor miért oltassa be magát az aki egyszer már átesett a víruson? Miközben akkor lenne értelme hogyha valóban a védettséget nyújtana a vírus és akik beoltják magukat nem fertőznek meg újra és nem adják tovább. Csak és kizárólag ekkor lenne értelme a vakcinának.
2021. ápr. 26. 19:26
 63/69 anonim ***** válasza:

"Nem hanem az orvsok problémája akik a betegért dolgoznak"

Meg mindenki másé, akiken dolgozhatna az orvos a fertőzöttek helyett.

"Miközben akkor lenne értelme hogyha valóban a védettséget nyújtana a vírus és akik beoltják magukat nem fertőznek meg újra és nem adják tovább. Csak és kizárólag ekkor lenne értelme a vakcinának."

Ez elég értelmetlen. Ha valami nem 100%-osan működik, akkor nem kell a 90%, akkor inkább legyen 0?

2021. ápr. 26. 20:49
 64/69 anonim ***** válasza:
63-as: Hogy müködne már 90%-osan áruld már el. Hogyha fertőznek ugyanúgy és el is kapják ugyanúgy. Oké könnyeb lefolyású mint egy egészéges embernek aki átesett a víruson. Ezért kérdezem én mindig hogy akkor miért erőltetik mindenkire az oltást? Azokra is akik egészségesek azokra is akik átestek rajta azokra is akik már megkapátk az elsőt de kell még nekik oltás és még sorolhatnám. Egyszóval mindenkire kivitel nélkül akármelyik vankcinával. Ez a felelőtlenség. És tudod mit? Én beoltatom magam ha nem olyan papírt kell aláírni amiben az van írva hogy saját felelősségre. Azt írják bele hogy a kormány és az oltottak már-már erőszakos felelősségükre mivel teljesen ráteszik az emberre az akartukat hogy oltassa be magát. Tehát ha a kormány felelőssége lenne elsősorban már mennék is. És tudod miért? Mert ha pár éven belül bármilyen betegség súlyos betegség lesz a beoltott vakcina miatt nekem mondjuk akkor kérhetek érte kárpótlást vagy akármit. Mert így hogyha saját felelősségre oltatom magam más erőszakos akarta miatt és a diszkrimináció miatt akkor ha pár éven belül sza..ul leszek tőle mondjuk az lesz a válasz hogy hát saját felelősségre oltottam be magam. ÉS ez a papír aláírás nem tetszik nekem elsősorban mivel mindenkinek alá kell írni. Én tudom magamról hogy nem vagyok oltható de mondom én beoltatom magam de nem az én felelősségemre. Hát melyik vírusnál van ez? A influenza elleni védőoltást miért nem erőltetik szerinted? Ha ugyanaz mint a covid ahogy fogalmaztatok akkor miért nem erőltetik és miért nincs annak védettségi kártyája? Miért csak ezt a covidot amikor sokkal kevesebb halál történt covidban mint az influenzában? Erre sem tudjátok a választ. Nem veszitek észre hogy folyik az orrotok előtt? Zsarolás áldozatai vagyunka kormány miatt nem élhetünk, nem sportolhatunk ha nem tesszük magunkba saját felelssőégre azt a mérget. Ennyi ezen nicns mit szépíteni.
2021. ápr. 26. 21:13
 65/69 anonim ***** válasza:

Pont úgy, hogy nem kapják el ugyanúgy és nem fertőznek ugyanúgy. Sokkal kisebb eséllyel fertőződhetnek és enyhébb lefolyással számolhatnak, ebből eredően kevésbé is fertőznek.

Mellesleg nem tudsz pár éven belül szarul lenni se mRNS-től, se elölt vírustól. Eleve egy-két héten belül ürülnek a szervezetből.

2021. ápr. 26. 21:27
 66/69 anonim ***** válasza:
65-ös De ez az első mondatod pont igaz azokra is akik elkapták és átestek rajta és egészségesen élnek mindenféle szövődmény nélkül. Tehát sokkal kisebb lesz az esélye hogy elkapja mivel a covid nem olyan mint az influenza és ha el is kapja akkor enyhe lefolyású lesz pont olyan mint akik bevannak oltva. De erre úgy látszik nem kapok választ. Mindegy haggyuk. AÉna kérdezővel értek egyet és amig nem kapook logikus érvet a kérdésemre addig diszkirminációnak minősítem és minősül is a megkülönbözetés és remélem hogy megteszi a kellő szerevezet az intézkedéset a kormány szabályai ellen mert amit csinálnak az jog ellenes a szabad emberi jogok megsértése.
2021. ápr. 26. 21:37
 67/69 anonim ***** válasza:

Hogyne kapnál? Több embertől többször is kaptál, csak mindig egyből elkezdtél mellébeszélni és belekötöttél valami másba.

Amúgy ezen logika mentén nem akarsz perelni hogy pl autópálya matrica nélkül nem mehetsz autópályára? A logikád alapján az is diszkrimináció.

2021. ápr. 26. 21:41
 68/69 anonim ***** válasza:
Az autopalya matricáert az ember fizet erte ha kell neki. Ha a jogsi kell neki kifizeti es megszerzi es megkapja. A vedettsegi kartyat viszont nem kspja meg csak ha a sajat felelossegre beoltatja magat az ember. Csupan ez a kulonbseg. Tudod ez olyan hogy ha nem eszed meg a babot mondjuk mert utálod akkor nem mehetsz az utcára. Na pont ezt csinálja a kormány. Ha nem oltod be magad persze saját felelősségre nem mehetsz ide nem mehetsz oda nem szórskozhatsz nem sportolhatsz nem mehetsz emberek koze makk egeszsegesen csak dolgozni mehetsz. 67 es: Arra nem kaptam választ hogy mi értelme van azoknak oltani magukat akik átestek a fertőzésen szovodmenyek nelkul es makk egészségesek. Erre nem kaptam választ. Mivel konnyu lefolyasu lesz nekik ugyanaz mint akik beoltották magukat. Erre nem kaptam valaszt.
2021. ápr. 26. 21:52
 69/69 anonim ***** válasza:

"Az autopalya matricáert az ember fizet erte ha kell neki. Ha a jogsi kell neki kifizeti es megszerzi es megkapja. A vedettsegi kartyat viszont nem kspja meg csak ha a sajat felelossegre beoltatja magat az ember. "

Mert vezetni nem saját felelősségre vezetsz? A pályára nem saját felelősségre hajtasz fel?

"Arra nem kaptam választ hogy mi értelme van azoknak oltani magukat akik átestek a fertőzésen szovodmenyek nelkul es makk egészségesek"

Dehogynem, pl a 44. kommentben.

2021. ápr. 26. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!