Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért veszi el a kormány már...

Miért veszi el a kormány már megint a sport és az egészség lehetőségét az emberektől?

Figyelt kérdés

Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.

Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?

2021. ápr. 26. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
47%
29-es: Én úgy értem hogy ha engem beoltanak visszatér az epilepsziám. Ezért nem vagyook oltható. De már megérdeklődtem és kártyát nem adnak csak igazolást. Az igazolást nem fogadják el csak a kártyát. Erről ennyit ezért is diszkrimmináció ezek az intézkedések.
2021. ápr. 26. 15:10
 32/69 anonim ***** válasza:
36%

"De aki átesett azon a nyamvadt covidon annak minek kell hogy olatssa magát?"

Pont azért amiért influenza ellen is évente kell. Nincs évekig tartó immunitás, csupán pár hónap.

"És mivel utána a test automatikusaon immunis lesz a szervezet egy jó pár évig a vírusra ezért nem ffog még lélegeztetőgépre sem kerülni."

Nem lesz immunis jó pár évig, csak pár hónapig.

"Akik meg vannak oltva ugyanúgy elkaphatják a vírust tehát akkor mitől véd a vakcina? "

Attól, hogy ne dögölj meg, meg ne fuldokolj hetekig, hanem 2 nap alatt letudd egy kis orrfolyással. Plusz mivel nem krákogsz folyamatosan napokig, nem prüszkölöd szana szét.

"Bill Gates egy elmbeteg ember aki azt mondta valamelyik nyilatkozatán hogy írtani kell a népet mert sokan vagyunk. "

Soha nem mondott ilyet, mutasd a linket.

"A kínai vakcinákat meg az EU is tiltja."

Nem tiltja.

"ÉS mivan olyankor hogy ha én allergiás vagyok valamelyik vakcinára de beoltatom magam aztán elpatkolok?"

Ezért van a vakcina utáni megfigyelési fél óra, hogy ha anafilaxiás sokkot kapsz (ami extrém ritka), akkor azonnal ellássanak az orvosok.

Na, most hogy minden állításodat szarrá cáfoltam, van még egyéb? Vagy továbbra is hisztizel te műveletlen tuskó?

2021. ápr. 26. 15:12
 33/69 anonim ***** válasza:
63%

32-es: Amit írtál te sem gondolod komolyan? Mutatom a linket: [link]

[link]

Tehát tiltja a kínai vakcinát.

Tehát ha jól értelmezem amit írsz azt mondod hogy aki elkapják vagy átestek rajta csak pár hónapig tart a védettség. De még mindig nem érted azt hogy aki átesett rajta után már nem fog lélgezetőgépre kerülni te műveletlen ahogy nekem írtad. Hogyan kerülne utána aki már egyszer átesett rajta lélegeztetőgére? A covid az nem influenza. A kettő között annyi a különbség hogy az influenza nem kell kötelezően bármilyen vakcina pedig többen halnak meg az influenzában és teljesen különbözik a coidttól vagyik a szakemberek ezt állítják. Akik beoltották magukat azok sem lesznek védettek. TEhát végeredményben ugyanott tartanak azok akik beoltották magukat mint azok akik átestek rajta. Ezt így feltudod fogni? Mégis az van hogy akik átestek rajta kapnak 4-6 hónapos védettségi kártyát akik meg be vannak oldva azoknak nincs időkorlát. Tehát még mindig nem értem hogy azoknak mi értelme van magát beoltani akik átestek rajta? Ha akkor sem véd meg hogyha beoltatom magam ha még egyszer elkapnám a vírust. Jah és még valami az influenza meg valóban az influenza elleni oltás van és véd az influenzától de azt több 10 évig fejlesztették. Nem 1 év alatt dobták össze.

2021. ápr. 26. 15:23
 34/69 anonim ***** válasza:
39%

#26!

Az eredeti "kérdés" arra vonatozott, hogy lehet-e sportolni.

Igen, lehet.

Aztán a 21-eskének az volt legnagyobb baja a futással, hogy monoton.

Most meg azzal jössz, hogy neked semmit sem ér a futás, mert alkarra kell gyúrnod.

Minden egyes válaszra egy másik kifogással jöttök.

Ráadásul ezt senki (én sem) állította, hogy futással elsősorban karra lehet edzeni.

Mozogni, edzeni lehet. Mivel másokra is ugyanazok a szabályok érvényesek, ezért nem kerülsz hátrányba. Én kihasználnám ezt az időt arra, hogy olyan gyakorlatokat végezzek, amit máskor nem csinálnék. Gyógytorna jellegű dolgokra gondolok. Nagyon hasznos és otthon is végezhetők.

2021. ápr. 26. 15:25
 35/69 anonim ***** válasza:
57%

33, te bameg, ez mi? Egy portfolio fórum, valami konteóról?

[link]

[link]

Ismét cáfolva a baromságod. Jó még mindig hisztizni? :D

2021. ápr. 26. 15:29
 36/69 anonim ***** válasza:
19%
A 24.hu egy kormánypárti oldal. És Bill Gates meg 2020-ban az ellentétjét mondja egyértelműen hiszen ha azt mondaná hogy a vakcinákkal írtani akarja a népet akkor senki se oltaná be magukat. De tudod mit kár veled "vitatkozni". Én logikusan gondolkodok te meg követed a média és a kormány hazugságait. A zsarolás és a diszkrimináció hogy ezért nem mehet az ember sehova meg logiktátlan és értelmetlen.
2021. ápr. 26. 15:36
 37/69 anonim ***** válasza:
25%

"Én logikusan gondolkodok te meg követed a média és a kormány hazugságait."

Nálad a konteós oldalak követése, meg a szomszéd által összeállított youtube videók tényként való befogadása szerintem erősen nem a logika felé billenti a mérleg serpenyőjét :D

2021. ápr. 26. 15:41
 38/69 anonim ***** válasza:
66%
35-ös És tessék egy másik forrás arra Hogy Bill Gates írtani akarja a népet. https://www.youtube.com/watch?v=ozlbeXrb_5A
2021. ápr. 26. 15:41
 39/69 anonim ***** válasza:
0%

"A zsarolás és a diszkrimináció hogy ezért nem mehet az ember sehova meg logiktátlan és értelmetlen."

Tudod, járványhelyzet van. Jelenleg az az alap hogy az ember nem mehet ilyen helyekre.

Ez az alapállás, ehhez viszonyítva érezte úgy a kormány hogy tehet egy kis engedményt azokkal szemben akik már be vannak oltva. Az oltás pedig általad is szabadon és ingyenesen felvehető, hogy te ezzel a lehetőséggel nem kívánsz élni, az a te személyes döntésed. Akkor a te szempontodból egyszerűen ugyanaz marad a helyzet, mint ami jelenleg amúgy is a default állapot, vagyis nem vagy diszkriminálva.

2021. ápr. 26. 15:45
 40/69 anonim ***** válasza:

"És tessék egy másik forrás arra Hogy Bill Gates írtani akarja a népet."

Javítsuk a szegényebb régiók életkörülményeit, hogy ne érezzék szükségét annyi gyerek vállalásának = irtsuk a népet.

Hmm... itt jó pár logikai kapocs hiányzik a hipotézisedből.

2021. ápr. 26. 15:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!