Miért veszi el a kormány már megint a sport és az
egészség lehetőségét az emberektől?
Figyelt kérdés
Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.
Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?
A konditerem és a futás között az a különbség hogyha valaki izom csoportokat akar megdolgoztatni pl. bicepsz és tricepsz meg alkar. Aztán hát és váll aztán láb és has egyéb kiegészítők. Az edzőteremben ilyen gépek vannak amiket otthonrola az ember nem tud beszerezni ha csak nem 500 nm családi lxus házban él saját wellnes részleggel mert az megtudja oldani az otthoni edzést. Aki lakásban él annak csak a futás marad viszont a futás aki testípitő avgy súlyemelő csökkenti az egyes izomzatokat mivel nagy intezitású kardió edzésről van szó. A futás meg monoton is végeredményben. Én is sportoltam eddig versenyegedéllel és ezután is fogok. A diszkriminációt egyik ország sem fogadja el és nincs is csak nálunk. Kinek mi köze van hozzá hogy én oltatom-e magam vagy sem? Aki akar oltassa magát aki nem az nem de ne erőszakoljátok rá az egyikre a mésikat hogy oltassa vagy ne oltassa. HAgy döntse már el mindenki hogy mit akar a saját szervezetével. Az oltottak mert miért foss.nak? Az oltott és az oltatlan ugyanugy találkoznak a munkahelyen a plázában a buszon. Csak a moziba már nem léphet be az oltatlan csak az oltott. Ennek így az ég világon semmi értelme és ez nem a vírus miatt van hanem azért hogy legyen mindenki beoltva és pár éven belül a kilakault betegség amit az oltás miatt lett az embernek a kormány csak ennyit mond: Mindenki saját feleleősségre írta alá a papírt.
2021. ápr. 26. 14:15
22/69 anonim válasza:
Monoton a futás? Még egy margitszigeti futás is élménydúsabb, mint egy teremben emelgetni a súlyokat. Ha kimész terepre, akkor biztosan nem lesz monoton. De kimehetsz bringázni is. Már egy laza, aszfaltos 35 km alatt is annyi élmény ér, mint amit soha nem fogsz megtapasztalni egy teremben. Ha lenyomsz 60-100 km-t terepen, akkor majd rádöbbensz, hogy milyen izmaid vannak (nincsenek) még!
2021. ápr. 26. 14:47
23/69 A kérdező kommentje:
Ez hazugság #22.
Pénteken hajnalban regisztráltam, és ott tarok most, hogy még a nyilvántartásban sem szerepelek, nemhogy a hétre lenne bármilyen időpontom.
2021. ápr. 26. 14:50
24/69 A kérdező kommentje:
Vagyis #20-nak szólt
2021. ápr. 26. 14:51
25/69 Andizsuzsi válasza:
"Kinek mi köze van hozzá hogy én oltatom-e magam vagy sem?"
Nekem például, mert nem tudok elmenni az éves rendes onkológiai szűrővizsgálataimra, amíg a kórházi kapacitásokat leköti az ellátandó kovidos betegek magas száma.
2021. ápr. 26. 14:58
26/69 anonim válasza:
22es: Akkor áruld el hogy a futással hogyan fejleszthető az egyes izomcsoportok például bicepsz vagy tricepsz vagy alkar? Az alkar az fontos nekem mert szkander sportoló vagyok versenyszerűen és muszáj azt edzeni. Mivel lakásban nem megoldott a gépek elhelyezése vagy sulyzok elhelyezése ezért kell edzőterembe járni. Mivel eddig is járhattunk edzeni versenysportolóként de kitalálták hogy csak a 18 év alatti versenyzők mehetnek akikből nincs sok. Tehát és én nem vagyok oltható tehát kartyat sem kapok szóval rz diszkriminacio és remélem megkapja a kormány jovore azt hogy eltunnek és leváltják őket.
2021. ápr. 26. 15:00
27/69 anonim válasza:
"Tehát és én nem vagyok oltható tehát kartyat sem kapok"
Akkor kapsz egy igazolást, hogy nem vagy oltható. Ne legyél már életképtelen, érdeklődd meg a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél, vagy a Koronavírus Info-vonalon.
2021. ápr. 26. 15:04
28/69 Andizsuzsi válasza:
"és én nem vagyok oltható"
Egyik fajta oltással sem?
2021. ápr. 26. 15:05
29/69 anonim válasza:
28, ő szerintem nem így érti, csak egyszerűen retteg az oltástól, hogy belehal, vagy becsippelik :D
2021. ápr. 26. 15:07
30/69 anonim válasza:
25-os: De aki átesett azon a nyamvadt covidon annak minek kell hogy olatssa magát? MErt aki átesett az kap 4-6 hónaps igazolványt és ennyi. ÉS ha lejár mi lesz? Oltassa be magát úgy hogy nem fertőz? És mivel utána a test automatikusaon immunis lesz a szervezet egy jó pár évig a vírusra ezért nem ffog még lélegeztetőgépre sem kerülni. Akik meg vannak oltva ugyanúgy elkaphatják a vírust tehát akkor mitől véd a vakcina? Semmitől. Akkor miért mondják az embereknek hogy oltassák be magukat? Mert Bill Gates és felesége körébe tartozik többek között a Pfizer vakcina gyártó cég is és Bill Gates egy elmbeteg ember aki azt mondta valamelyik nyilatkozatán hogy írtani kell a népet mert sokan vagyunk. Igy akkor hogyan bízzon az ember bármilyen vakcinákban? A kínai vakcinákat meg az EU is tiltja. Tehát az se jobb. ÉS mivan olyankor hogy ha én allergiás vagyok valamelyik vakcinára de beoltatom magam aztán elpatkolok? Na mert hogy nem mehetek sehova és nincs kártyám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!