Ön míg volt élt a hálapènz lehetőségèvel?
Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 14:02
A kérdező szavazást indított:
Szinte mindig
Előfordult
Nem èltem vele
23 szavazat
1/13 anonim válasza:
Milyen lehetősége volt a hálapénznek?
3/13 anonim válasza:
Az nem úgy van, hogy élsz vele vagy sem, hanem köztudottan minden műtétnek stb. meg volt a maga ára, amiért nyújtotta a doki a kezét...tehát nem lehetett kikerülni a dolgot, ha azt akartad, hogy utána is úgy álljon hozzád a doki, akkor bizony a "megszabott" árakat zsebbe kellett tolni. Velejéig romlott az egész rendszer, hiába akarják ezt eltörölni...
4/13 anonim válasza:
3-as: de, ki lehetett kerülni. Nem minden doki volt hiéna! Aki meg az, annak pláne nem adok!
5/13 Metionin válasza:
Sohasem adtam senkinek. Igaz ritkán megyek orvoshoz de volt balesetem, egyszer meg hirtelen leállt az egyik vesém, mindkét esetben példásan és gyorsan elláttak, rendesek voltak, pedig nem adtam pénzt.
6/13 anonim válasza:
Azért a végén lehet, meglepődtek, hogy nem adtál egy vasat sem, csak már te nem láttad ezt.
A műtétekért eddig valóban fizetni kellett.
7/13 anonim válasza:
most is fizetni kell sajnos az orvos elvarja hogy kapjon egy doboz desszertet ami mellett a boritekban befigyel 50 ezer. Azt mondta amit gondolok tegyen egy desszert melle becsomagolva.
8/13 Metionin válasza:
6. Az lehet de ha akartam volna se tudtam volna fizetni, diákmunkából éltem akkor. Ha adok hálapénzt, akkor nem tudtam volna pl. kolit fizetni arra a hónapra, pár ilyen után meg kiraktak volna és mehettem volna az utcára. Inkább elviseli a lelkiismeretem hogy távozásom után csúnyát gondoltak rólam. Meg én se kaptam és nem is kapok plusz pénzt a fizetésemen kívül azért mert normálisan elvégzem a munkámat.
9/13 anonim válasza:
akkor biztos csaj vagy aztan azert lattak el rendesen
10/13 Metionin válasza:
Vagy csak csinálták ami a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!