Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért veszi el a kormány már...

Miért veszi el a kormány már megint a sport és az egészség lehetőségét az emberektől?

Figyelt kérdés

Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.

Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?

2021. ápr. 26. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
21%
Ha edzeni akarsz akkor tudod, hogy az oltas a megoldas ... ha csak dumalni akarsz rola, mikor fogsz edzeni? :)
2021. ápr. 26. 13:25
 12/69 A kérdező kommentje:
Semmi értelme nincs annak, amit írtok.
2021. ápr. 26. 13:33
 13/69 anonim ***** válasza:
35%
Megvan tiltva, hogy kimenj az erdőbe futni?
2021. ápr. 26. 13:39
 14/69 anonim ***** válasza:
34%
13, nem érted? Szerzett fusiban versenyengedélyt, mint ahogy másik több ezer ember, aztán most szegény nem tud lemenni a terembe súlyzózni :D
2021. ápr. 26. 13:43
 15/69 anonim ***** válasza:
87%
Ez nem errol szol, ez presszio, zsarolas. Semmit nem akar elvenni senki. Ra akarnak kenyszeritenu valamire ugy hogy azt mondhassak te ezt onkent sajat felelossegedre tetted.
2021. ápr. 26. 13:57
 16/69 anonim ***** válasza:
91%
Úristen mennyi buta ember, aki csak otthon ul es zabalja a chipset. November ota en is itthon "bohockodok" 10 kgos kezi sulyzokkal, de ugyse fogjatok megerteni, hogy az nem olyan, mint ha lemennel terembe normalis gepekkel edzeni. Mielott beszolnatok arra, hogy menjek futni szoktam menni futni es lint is szoktam edzeni street workout parkban, de az sem olyan. Nekem a mentalis egeszsegem miatt fontos a sport es novembertol kb. A fold alatt van.
2021. ápr. 26. 13:57
 17/69 anonim ***** válasza:
22%
16, igen, mert ez a két véglet van, aki otthon ül és zabálja a chipset, meg aki lemegy a terembe súlyzózni :DDD Nincs a kettő között normális, nincs, véletlenül sem :D
2021. ápr. 26. 13:59
 18/69 anonim ***** válasza:
37%
17# Szoval aki eddz az nem normalis? Kerlek meselj meg :D
2021. ápr. 26. 14:01
 19/69 anonim ***** válasza:
16%

18, látom felfogtad okoska.

Nem állítottam ilyet, de a kérdező azt állítja, hogy aki nem jár le terembe edzeni, az otthon zabálja a chipset. Én azt mondom, hogy azért mert valaki mondjuk otthon/szabadban edz, még lehet normális, és nem chipszabáló fotelhuszár :D Áh mindegy is. Hisztizzetek élsportolók, ti lettetek volna a következő Kathi Béla, de a szemét kormány megakadályozta :D

2021. ápr. 26. 14:06
 20/69 anonim ***** válasza:
23%

#16, azt ugye tudod, hogy regisztrálás után kb. 2 hét várakozással gyakorlatilag bármelyik oltást megkaphatod? A kínait meg napokon belül.

Persze ha a mentális egészséged nem elég fontos ahhoz, hogy beoltasd magad, az már a saját személyes döntésed.

2021. ápr. 26. 14:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!