Miért veszi el a kormány már megint a sport és az egészség lehetőségét az emberektől?
Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.
Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?
"Igen akiknek van alapbetegségülk."
Azok nagyobb eséllyel. De egészségesek is kaptak tőle súlyos tüneteket, hosszútávú szövődményeket és haltak is bele, csak jóval kevesebben. A gond pont az hogy ezt nem lehet előre tudni, ki hogy viseli.
"De ha ezen a vonalon indulunk akkor azoknak is lehet szövődményei akik elkapták átestek rajta és utána oltották be magukat."
Természetesen náluk is lehetnek szövődmények, csak ugye őket már az oltás is védi.
"Szintén baromság, az oltottak a fertőzés elkapásától és továbbadásától is védve vannak"
Ez egy nagy kamu. Az Anyám is beoltotta magát és mégis elkapta a vírust a covid tesztek szerint rá 1 hónapra. ÉS ugyanazok a tünetek voltak mint nekem aki nincs beoltva és egsészéges vagyok. Egy kis láz volt és ennyi. Tehát nem mondasz igazat kedves 49-es. Bill Gates és felesége nézzél utána ha nem hiszed. Bill gates feleségének van egy gyógyszergyártó cégcsoport hálózata és már Bill Gates is ott tevékenykedig egy jó pár éve. Ebbe a gyógyszer hálózatba tehát az a cég gyártja többek között a moderna vakcinákat is és a pfizer vakcinákat is. Mivel Bill Gates 10évvel ezelőtt is azt mondta hogy ő a túlnépesedést vakcinákkal oltásokkal oldaná meg ezért és ő sajnos mindent komolyan is gondol tehát biztos vagyok benne hogy ez azért van. Mellesleg Orán Viktor felesége: [link]
Mit nyilatkozott korábban Orbán? Mindenki döntse el maga mit kíván tenni.
Tehát korábban ő sem akart egy más vírus ellen oltást. Na most akkor nem voltak védettségi kártyák mint most. Most miért van? Azért mert ebben van a legnagyobb üzlet. És pontosan azért mert egyes országoknak felajánlottak dollár milliókat a kormánynak hogy legyenek beoltva a népek. És mivel sokan nem akarnak oltakozni és kötelező sem lehet ezért találták ki ezt az undorító diszkriminatítv megoldásokat aminek se értelme se semmije nincsen.
"Azok nagyobb eséllyel. De egészségesek is kaptak tőle súlyos tüneteket, hosszútávú szövődményeket és haltak is bele, csak jóval kevesebben. A gond pont az hogy ezt nem lehet előre tudni, ki hogy viseli."
Igen de én azt is írtam hogy akik elsőre nem produkálnak súlyos tüntekeet azok ha mégegyszer elkapják sem fognak. Akiknek van eleve alapbetegségük és elkapták azok sem haltak bele de ők persze nyilván elmennek és beoltatják magukat. De akiknek nincsen semmilyen betegségük sem alapbetegségük sem szív vagy egyéb más betegségük azok miért oltassák magukat pláne ha átestek a víruson? Miért? És ezen van a hangsúly hogy miért? Egy egszésges ember menjen edzőterembe, moziba, akárhova mint bárki más. Ha nem egsészséges meg üljön otthon és gyógyuljon meg ennyire egyszerű.
"Igen de én azt is írtam hogy akik elsőre nem produkálnak súlyos tüntekeet azok ha mégegyszer elkapják sem fognak."
Erre már reagáltam a 46. kommentben.
"Egy egszésges ember menjen edzőterembe, moziba, akárhova mint bárki más. Ha nem egsészséges meg üljön otthon és gyógyuljon meg ennyire egyszerű."
Ez konkrétan azt jelentené, hogy az egészségesek korlát nélkül összefertőzik egymást, aztán szépen hazaviszik a kevésbé egészséges rokonoknak, barátoknak. Tuti recept, hogy kinyírj pár százezer magyart...
"Miert a buszon a munkahelyen nem fertozik ossze egymast?"
Ezért vannak a korlátozások. Ha a sok egészséghuszár nem fertőzi körbe egymást az edzőteremben, akkor a buszra is fertőzésmentesen szállnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!