Miért veszi el a kormány már megint a sport és az egészség lehetőségét az emberektől?
Eddig versenyengedéllyel simán sportolhattam, és laboratóriumi teszttel igazoltan nem voltam sajnos COVID-os. A kormány az újranyitás következő lépéseként elveszi a sport lehetőségét, megint.
Miért jó nekik zsarolni az embereket, és beteggé tenni az egészségeseket?
Sportemberként találkozhattál már a mindent mindenkinél jobban tudó kezdő idegesítő példájával, nem?
Na, ugyanez a helyzet itt is. Végzettség, hozzáértés nélkül miért gondolod azt, hogy neked bármiféle felülbírálási jogod van afölött, amit orvosok, biológusok, járványügyi szakemberek végtelen számú PhD és professzori cím tulajdonában teljes egyetértésben mondanak?
A suszter maradjon a kaptafánál, te meg a súlyok emelgetésénél.
Nem félek a tűtől, csinaltattam antitest tesztet is, hátha nem kell magamba injektálni egy kísérleti génkészítményt. De sajnos nem
sikerült átesni a COVID-on bárhogy próbáltam.
A kinti futkározás még mindig sehol nincs egy normális edzeshez képest, tudom, mert én a dagadt maradjotthonozókkal ellentétben ténylegesen járok edzeni, és jártam fagyban futni is, amikor a diktátor először bezárta az edzőtermeket.
"Nem félek a tűtől, csinaltattam antitest tesztet is, hátha nem kell magamba injektálni egy kísérleti génkészítményt."
Nem kísérleti génkészítmény, de egy ilyen fogyatékos ezt nem értheti meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!