Akkor most az ellenzék mennyire is oltáspárti valójában?
Végeztem egy kis kutatást.
Átfutottam az ellenzéki pártok és a Fidesz Facebook oldalát. Megszámoltam, hogy hány oltakozásra buzdító posztjuk van az utóbbi két hónapból.
Az eredmény:
- DK: 4
- Jobbik: 1
- LMP: 1
- Momentum: 6 (érdekesség, hogy majdnem 2 hónapig semmi, a napokban kapcsoltak rá, ez a 6 db az utolsó 4 napra koncentrálódik)
- MSZP: 3
- Párbeszéd: 1
Mindegyik ellenzéki párt megosztott egy közös ellenzéki posztot, ami arról szól, hogy "Töröljék el a regisztrációt". Ennek a közös posztnak a leírásának az egyik bekezdésben kijelentik, hogy "az oltás az egyetlen esély arra, hogy legyőzzük azt a szörnyűséget". Emiatt mindegyik párt kapott +1-et, mert ez az oltás mellett szóló kijelentés, de ha nem lenne ez a közös ellenzéki poszt, 3 ellenzéki pártnak is NULLA oltásra ösztönző posztja lenne.
Volt még egy másik közös ellenzéki poszt, amiben az ellenzék az induló regisztrációs oldalról pedzegeti, hogy valójában adatgyűjtésre akarja használni a kormány. Ez a bejegyzésük biztosan elbizonytalanított embereket, emiatt tömegesen -1-et érdemelnének, de jófej vagyok és eltekintek ettől.
A DK kaphatna még sok-sok fekete pontot a keleti vakcina ellenes posztjaik meg a petíció miatt, ez is biztosan eltántorított sok embert.
A Fidesznek 1 hónap alatt 28 oltásra buzdító posztja volt. Nem számoltam tovább a második hónapot.
Mit gondoltok, az ellenzéki pártok is kivették a részüket az oltakozási kedv növelésében? Van nekik egy nagyon is jelentős szavazókörük, benne majdnem 3 millió emberrel. Nem érzik úgy, hogy valamilyen szinten felelősek ezekért a polgárokért? Hisz véleményformálók, nagyon sok ember odafigyel rájuk, és komolyan veszi a szavukat.
Szerintem az a pár lepkefingyni, mutatóban kirakott alibi-poszt igencsak csekély. Olyan mintha nem is lenne fontos számukra az emberek biztonsága. Ezekután hogyan higgye el bárki is, hogy ha a hatalomra kerülnek, majd érdekli az emberek hogyléte, mikor most is a (vélt) politikai haszonszerzésért emberéletekkel játszanak?
Mit gondoltok, az ellenzék tényleg oltáspárti, vagy csak szimulálja?
#47 ez a linkelt tesztelési dokumentum volt a nap vicce :)
Már nem kérdés fidesz vallású valláskárisult vagy. Nincs több kérdésem. Sem hozzáfűznivalóm...
Mi a problémád vele? Hát te mondtad, hogy a tanulmányok alapján kiderült, hogy hatásos. A doksi is a tanulmányok alapján készült. :)
"Már nem kérdés fidesz vallású valláskárisult vagy."
Már 20 kommenttel ezelőtt is a Fidesz fizetett embere voltam.
"Nincs több kérdésem"
Kérdésed ezelőtt se volt. Te voltál kérdezve.
- Mik azok a tanulmányok, ami alapján elhiszed, hogy tényleg hatásos a Sinopharm?
- Milyen tanulmányok készültek Február óta a külföldi országokban?
- Milyen doksikat pótolt a gyártó Február óta?
Azt a pár darabot, amire a kérdésemben utaltam? Az már megvolt. Kérik a lakosságot, hogy oltassák be magukat. :)
Neked sikerült értelmezni a kérdéseimet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!