Tényleg sok ellenzéki és fideszes normális,csak ez azért nem tűnik úgy,mert van egy-két troll?
Facebookon és ezen az oldalon is szoktam látni ellenzéki oldalról az olyan "értelmes" megnyílvánulásokat,hogy "fidesznyik,droid,birka" ÉS fideszes olalról is a "ballibsi,gyurcsanyista,sorosberenc" kifejezéseket.
Tényleg ilyen a többség,vagy ezek csak a hangos kisebbség?
- Tényleg ilyen a többség, vagy ezek csak a hangos kisebbség?
- Igazad van.
Wait.. WHUT?!
Nem tudom, nekem pl van egy eléggé Fideszes ismerősöm, max annyi lehet a kapocs hogy nagyon vallásos keresztény, egyébként egy kenyérre kenhető végtelenül jóindulatú barátságos figura, aki a légynek sem ártana, tehát szöges ellentéte annak amit a Fidesz propagál. Szóval igen, elég fura dolgok ezek.
De olyat is ismerek aki Fideszes és egy félnótás mániákus hazudozó.
"tehát szöges ellentéte annak amit a Fidesz propagál"ű
a habzószájú elmebeteg baloldali médiából tájékozódsz arról, hogy a fidesz mit "propagál" vagy meghalgatod néha őket is?
Mind a két csapatnak megvan a saját fix szavazótábora a kemény mag a sötét anyag. Velük nem lehet értelmesen beszélgetni. Próbáltam már, de 5 perc után oda jutottunk hogy azért is gyurcsány a hibás mert aznap fújt a szél. Aztán vannak a kétbites szavazók akiket el lehet intézni a jön a migráncs vagy a nem lesz közmunka ha az ellenzékre szavazol felhívással.
A maradék megpróbál mérlegelni, és a melyik a kevésbé rossz alapon próbál szavazni. Velük lehet beszélni és ők azok akik nyitottak lennének egy vállalható, hiteles jövőképet nyújtó alternatíva számára is.
nem a csok az csak egy ici pici kompenzáció ahhoz a hasznoshoz képest amit a megszületett gyerekek adnak a társadalomnak
tényleg sikerült idefröcsögni, hogy a gyerek felnevelése az pont olyan, mint amikor rikárdó mónika sót néz, mert 60 ezer forintból már le lehet élni egy életet úgy hogy egy percig nem kell dolgozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!