Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg sok ellenzéki és...

Tényleg sok ellenzéki és fideszes normális,csak ez azért nem tűnik úgy,mert van egy-két troll?

Figyelt kérdés

Facebookon és ezen az oldalon is szoktam látni ellenzéki oldalról az olyan "értelmes" megnyílvánulásokat,hogy "fidesznyik,droid,birka" ÉS fideszes olalról is a "ballibsi,gyurcsanyista,sorosberenc" kifejezéseket.

Tényleg ilyen a többség,vagy ezek csak a hangos kisebbség?

2021. ápr. 13. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

"Ugyan ez az ellenzék, bár ott nem láttam még ilyen szintű elkötelezett, fanatikus embereket"

telex nyugatifény ezalényeg?

2021. ápr. 13. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Hogy is volt az a történet amikor a fideszes cigányvezető kezében kámforrá vált az a másfél milliárd forint amit a fidesz állítólag a cigány emberek felzárkóztatására szánt ? Ez az ember azóta is a miniszterelnök bizalmasa a pénznek pedig végleg nyoma veszett. Az ügyészség szerint pedig nincs itt semmi látnivaló. Minden rendben.

Képzeld ezeknek az embereknek segítségre lenne szüksége amit ismét sikerült elsikkasztani. De lehet őket szapulni a szavazatukat pedig megvenni 5 kiló krumplival. Mert az is ugyanúgy egy szavazat.

2021. ápr. 13. 22:59
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom elképzelni, hogy az az ember normális, aki szerint nem Orbán Viktorra van ma szükség!
2021. ápr. 13. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!