Akkor most az ellenzék mennyire is oltáspárti valójában?
Végeztem egy kis kutatást.
Átfutottam az ellenzéki pártok és a Fidesz Facebook oldalát. Megszámoltam, hogy hány oltakozásra buzdító posztjuk van az utóbbi két hónapból.
Az eredmény:
- DK: 4
- Jobbik: 1
- LMP: 1
- Momentum: 6 (érdekesség, hogy majdnem 2 hónapig semmi, a napokban kapcsoltak rá, ez a 6 db az utolsó 4 napra koncentrálódik)
- MSZP: 3
- Párbeszéd: 1
Mindegyik ellenzéki párt megosztott egy közös ellenzéki posztot, ami arról szól, hogy "Töröljék el a regisztrációt". Ennek a közös posztnak a leírásának az egyik bekezdésben kijelentik, hogy "az oltás az egyetlen esély arra, hogy legyőzzük azt a szörnyűséget". Emiatt mindegyik párt kapott +1-et, mert ez az oltás mellett szóló kijelentés, de ha nem lenne ez a közös ellenzéki poszt, 3 ellenzéki pártnak is NULLA oltásra ösztönző posztja lenne.
Volt még egy másik közös ellenzéki poszt, amiben az ellenzék az induló regisztrációs oldalról pedzegeti, hogy valójában adatgyűjtésre akarja használni a kormány. Ez a bejegyzésük biztosan elbizonytalanított embereket, emiatt tömegesen -1-et érdemelnének, de jófej vagyok és eltekintek ettől.
A DK kaphatna még sok-sok fekete pontot a keleti vakcina ellenes posztjaik meg a petíció miatt, ez is biztosan eltántorított sok embert.
A Fidesznek 1 hónap alatt 28 oltásra buzdító posztja volt. Nem számoltam tovább a második hónapot.
Mit gondoltok, az ellenzéki pártok is kivették a részüket az oltakozási kedv növelésében? Van nekik egy nagyon is jelentős szavazókörük, benne majdnem 3 millió emberrel. Nem érzik úgy, hogy valamilyen szinten felelősek ezekért a polgárokért? Hisz véleményformálók, nagyon sok ember odafigyel rájuk, és komolyan veszi a szavukat.
Szerintem az a pár lepkefingyni, mutatóban kirakott alibi-poszt igencsak csekély. Olyan mintha nem is lenne fontos számukra az emberek biztonsága. Ezekután hogyan higgye el bárki is, hogy ha a hatalomra kerülnek, majd érdekli az emberek hogyléte, mikor most is a (vélt) politikai haszonszerzésért emberéletekkel játszanak?
Mit gondoltok, az ellenzék tényleg oltáspárti, vagy csak szimulálja?
Nem hazudtam a számokról, azok annyik amennyik, megindokoltam.
Vagy szerinted mik a helyes értékek? Már nem február van, hanem április, még többet tudunk! Hajrá, mondd el mennyi.
Elmondtam egyértelműen, hogy miért nyitják az iskolákat. Hogy neked nem tetszik a válasz, az nem az én bajom.
A DK az, aki marketing okokból veszélynek tette ki az embereket, amikor a keleti vakcinák ellen bizalmatlanságot ébresztett.
Fizetnek érte, és nem is keveset.
Na de mondd, mit javasolnál Pista bácsinak? Órák óta vár már szegény, nem tud dönteni!
Nem indokoltál, hasra ütöttél, tehát hazudsz. Pista bácsi: Februárban nem javasoltam volna neki, mert nem voltak információk. Ma már vannak. A dokumentáció nagy részét a kínaiak megosztották, ez alapján kijelenthető, hogy nem jelent nagy kockázatot. Csak valami miatt ezt az időbeni eltolódást nem akarod felfogni.
Vajon ezt is töröltetni fogod? ÁVÓ-s apád büszke lehet.
Ott van a decemberi forrás, amiben le van írva, hogy megállapították, hogy 100%-os védelmet nyújt a súlyos tünetek kialakulása ellen. A szövődmények kockázatát tartalmazó doksit szintén tavaly decemberben már megkaptuk.
Magyarán, már december végén tudtuk, hogy hatékony és biztonságos. :)
Decemberben még azt nem tudtuk, hogy milliós nagyságrendben milyen egészségügyi kockázata van, de február végére, amikor mi elkezdtünk oltani vele, a világ többi országában összejött már milliós nagyságrendű beoltott, így addigra arról is képet kaptunk.
Milyen olyan információ elérhető most, ami február végén még nem volt meg?
Február végén mennyi volt a valószínűsíthetősége, hogy a kínai vakcina halált okoz, mondd már meg.
Amikor elkezdtek oltani a Pfizerrel a világban, mi volt a valószínűsége, hogy 1 millio embeból mennyi halált okoz?
Dehogy töröltetem a kommented, nagyon szórakoztató a zagyvaságaidat olvasni.
“Hazudsz a számokról és feltételezel a saját szájad íze szerint”
Az a gond, hogy még az sem jut el az agyadig, hogy nem is a pontos érték számít, hanem a nagyságrend.
És aki hazudik, és feltételezget az te vagy. Hogy is írtad az alatt a másik kérdés alatt?
“A 0,15% az valójában 5-6%, a 0,0001% meg 0,01%.“
Te voltál az a kommentelő is, ugyanannyi a százalékod, és ugyanazokat a dumáidat böfögöd vissza (kinai beta-tesztelés, életidegen/fideszidegen, meg a pitiáner személyeskedéseid), ott is elkezdtél patáliázni, hogy törölték a kommentedet, amit meg sem írtál. :D
Azóta sem sikerült megindokolnod, hogy ezek a számaid, (amik a kanyarba nincsenek a valósághoz) honnan vannak, de azért én hazudok, meg ütök hasra. :)
Na mi van? Kettős mérce? Ha te a hasadra ütsz az tény, ha én akkor rögtön habzó pofával forrást követelsz? És ha már itt tartunk ha te mondasz számot az megbetegedés, ha én az halál...? Bolsevik vagy te aranyapám a javából. De játszuk így, áruld el, honnan vannak a számaid. Mert lehet, hogy ti a pártközpontban megkaptátok a dokumentumokat már decemberben de senki más. Ide értve a gyógyszerészeti kamarát.
Szóval ott tartunk, hogy van egy idegbeteg aki közölte, hogy lőjjed csak magad a teszteletlen anyaggal, jó lesz az. És itt van egy másik amelyik meg mosdatja a szerecsent.
“Ha te a hasadra ütsz az tény, ha én akkor rögtön habzó pofával forrást követelsz?”
Nem látod a fától az erdőt, fiam. Ott van a forrás, amiben írják, hogy 100%-os védelmet nyújt a virus súlyos szövődményei ellen, és leírtam azt is, hogy a halálozási rátás értéket mire alapozom. Az hogy neked nem megy az értő olvasás, az nem én hibám. Nem kellett volna lógni a suliból. :)
“Bolsevik vagy te aranyapám a javából.”
Pártállam, bolsevik, ÁVÓ-s… Ezek a fröcsögéseid teljesen leírják miféle ember lehetsz. :D
“Szóval ott tartunk, hogy van egy idegbeteg aki közölte, hogy lőjjed csak magad a teszteletlen anyaggal,”
Hülyeséget beszélsz már megint. A Sinopharm is átment ugyanazokon a tesztelési folyamatokon, mint a többi vakcina. Nem is csak kínán belül tesztelték. Az csak a ti tévképzeteitek, hogy “nem volt tesztelve”.
“akkor forgasd ki a szavaimat hülyegyerek, veled is csak az a baj, hogy születésed után, anyád nem fogott meg a sarkaidnál fogva és csapott neki a betonfalnak.”
Gratulálok! :D
"Ott van a forrás, amiben írják, hogy 100%-os védelmet nyújt a virus súlyos szövődményei ellen"
Hol? És februári, vagy korábbi, dátummal rendelkezőt. És ne olyan "itt a kezemben a Soros terv" szintű marhaságot amit egy alulművelt idióta lefirkantott, hogy "höhö, dokumentum".
Igen valóban nem kellett volna lógni a suliból, akkor talán ismernéd a kritikus gondolkodás létjogosultságát és tanultál volna arról a rendszerről, amelyikben a politika megmondta, tudománynak, hogy mit "higgyen".
"Ezek a fröcsögéseid teljesen leírják miféle ember lehetsz" igen, olyan aki nem akarja azt az érát vissza amiben a fenti fogalmak mindennaposak voltak.
"Hülyeséget beszélsz már megint. A Sinopharm is..." Hazudsz mint egy fideszes. Dehát az vagy, mi mást tehetnél..?
"Hol? És februári, vagy korábbi, dátummal rendelkezőt."
Ott van egy korábbi kommentemben a forbes.com oldaláról, idézem:
"The experimental vaccine developed by China National Pharmaceutical Group, also known as Sinopharm, is 86% effective at preventing Covid-19 infection and 100% effective at preventing severe and moderate disease, health officials from the United Arab Emirates announced Wednesday"
2020.12.09-es dátum.
A te forrásaid hol vannak? Elég magabiztosan mondtad, hogy VALÓJÁBAN mennyi. Dehát, csak hasraütöttél, hazudtál. :)
"a politika megmondta, tudománynak, hogy mit higgyen"
Ja persze, nyilván a politikai nyomásra hamisítva lettek a teszteredmények. :D
"olyan aki nem akarja azt az érát vissza amiben a fenti fogalmak mindennaposak voltak."
Nem kell félned, nem lesz megint az az éra, amiről apukádék meséltek. :)
"Hazudsz mint egy fideszes. Dehát az vagy, mi mást tehetnél..?"
Te nagyon buta vagy, ha komolyan elhiszed, hogy tesztelés nélkül dobták piacra a vakcinát. Miféle elcseszett mesevilágban élsz te? :D
Forbes... "azt mondták az emirátusban, hogy... minden forrás és statisztikai adat nélkül" na gratulálok. Nők lapjás is van? Mert amíg csak sajtcetlikkel állsz ide addig had kérjelek meg, hagyj fel a hazudozással és a propaganda célú megtévesztéssel!
Szóval forrást a fenti paraméterekkel és spékeljük még meg azzal, hogy a 70 éves korosztályra koncentrálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!