Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szigorítást vagy enyhítést...

A Cenz Ura kérdése:

Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?

Figyelt kérdés
Látom itt a gyk.n 2 szélsőséges vélemény feszül egymásnak
2021. márc. 31. 20:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
70%

"59

Tudomány amit a rendszer irányít? Szerinted miért vannak jarvanytagadok? Mert be lett bizonyítva hogy nincs Covid."

Ja a ti fejetekben lett bebizonyítva. Vagy Dr Görény mondta neked?

2021. márc. 31. 22:48
 62/67 anonim ***** válasza:
29%

63

Szakadj már le godenyrol te godeny fan! Külföldi szakemberek is léteznek!

2021. márc. 31. 22:52
 63/67 anonim ***** válasza:
29%
A sok virusimádó birkát látva a következőt kell, hogy mondjam: Létezik a járvány és veszélyes is, de az a 20000 -es szám nagyon kevés. Én felmennék minimum 1 millióig. Mellesleg én nem vagyok veszélyben, mivel nem vagyok kövér és idős se.
2021. ápr. 1. 01:21
 64/67 anonim ***** válasza:
26%
Ezt a bérrettegőknek hiába mondod, az ő szemükben vírustagadó leszel. A szalmabábozás az egyik kedvenc taktikájuk: a valóságot nem tudják megcáfolni, ezért a szánkba adnak olyan dolgokat, amiket nem írtunk, de meg tudják cáfolni.
2021. ápr. 1. 07:22
 65/67 anonim ***** válasza:
31%

61: a mindenegybenblog, a vilaghelyzete, az idokjelei meg hasonló oldalak törzsolvasója vagy, mi? Onnan szívtad fel azt a nagy tudományod.

Vagy csak trollkodsz. Ha ez utóbbi, akkor viszont ügyelned kéne a helyesírásra. Túl jó.

63: nagy a szád, nagy a szád, de a kevélység az első a hét főbűn közül.

2021. ápr. 1. 09:02
 66/67 anonim ***** válasza:
0%

63

Nem létezik a járvány

65

Amiket felsoroltal forrásokat ugyan nem onnan tajekozodom,de még azok is hitelesebbek a hivatalos verziónál.Elegge szomorú hogy te csak a mibdegybenblig-ig jutottál el és az RTL klub hiradojabol tajekozodsz

2021. ápr. 2. 10:43
 67/67 anonim ***** válasza:
Mestertroll. :)
2021. ápr. 2. 13:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!