Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?
"17
Bocs de az tény hogy virusrettego vagy.Az is tény hogy kamu az egész és MÁR diktatúra van,de az agymosott birkák ezt nem veszik észre.Ezert tartunk itt.Ezert köszönetet mondok neked és a magad fajtáknak..."
Hogyan vagyok rettegő, ha most nem rettegek? Tudod te mi az a rettegő? A rettegő egész nap fél és nem mer kimenni. Én nem félek egész nap, én csak tekintettel vagyok a helyzetre. Ez nem tény, csak a gyakorisok azt hiszik, hogy diktatúra van (10 éve diktatúra van) és kamu a vírus, csakhogy az orvosok nem ezt mondják, biztos az orvos hazudik, de a gyakoris anonim kommentelő iagazt ír. Én pedig rettegek, csak nem tudom, hogy mitől... :DDD Valójában te sokkal szélsőségesebb vagy nálam, én azt mondom, hogy ezt is azt is, te pedig, hogy csak azt. Miért vagyok vírusrettegő, ha nem is rtettegek? A rokonságomban van orvos (nem is egy), ő nem azt mondja az oltásról, amit ti itt a gyakorin, a kórházban covidost ápoló orvos se azt mondja, de ők hazudnak, a betegek statiszták, nicns is vírus. Én meg örülök, hogy a magadfajta nem mehet bulizni és annak is, hogy bezártak a vendéglátósok, mert tudod felőlem lehetne találkozni de csak óvatosan, erre nem képes a magyar. Rettegő vagyok, csak nem rettegek. A gyakoris kommentbajnok meg jobban tudja az orvosoknál is. Nem vagyok se rettegő se vírusimádó, csak nektek midnenki rettegő aki nem azt akarja, amit ti. De ti nem vagytok ám szélsőségesek neeeeem.
"hisz nyitva van minden". Csak éppen az éttermek, kávézók, múzeumok, színházak, mozik, koncerttermek, uszodák, iskolák, ovik és társak vannak zárva. De persze, "minden" nyitva van.
21
A nagy francot vagy tekintettel a helyzetre.Mit érdekel téged más egészsége?Nyilván sok orvos nem mondja el az igazat mert nem kockáztatja meg az állását vagy hülyék.Viszont vannak olyan orvosok akik lelkiismeretesek és elmondják az őszinte véleményüket.Koztuk nővérek is. De persze ők alorvosok meg kuruzslok mert nem azt mondják amit a közmédia megkivanna.Leszarom a bulikat,de azért meglátszik milyen mentalitasod van hogy örülsz annak hogy bezártak a vendéglátósok.Bezzeg ha neked lett volna vendéglátói egyseged.Szegyeld el magad virusrettego...
"Az amúgy megvan, hogy aki nem ért egyet a covidiktatúrával, az nem mind vírustagadó? Vagy ilyen egybitesen tudsz csak gondolkodni?"
Na és neked az megvan, hogy aki szerint veszélyes a vírus, nem csak otthoni bezártságot akaró rettegő? Ti vagytok a legnagyobb egybitesek, nektek midnenki rettegő, aki szerint létezik vírus de van pofátok nektek szélsőségesezni, mikor azonnal nekimentek annak, aki szerint létezik vírus. Akkor te mennyire vagy egy bites, hogyha neked mindenki rettegő, aki más véleményen van? Mellesleg akkor az az ember ne szégyellje magát, aki szerint a covidban elhunytak járulékos veszteségek? Képzeld el olyan orvost is akartak már elhallgattatni, akik nem bírnak a sok kovid beteggel de ők biztos hazudnak. Továbbra sem vagyok vírusrettegő, csak nektek midnenki vírusrettegő, aki szeirint létezik de ti nem vagytok egybitesek. Azt is leírtam, hogy a magyar nem képes vigyázni, ezért kellenek bezárások, csak ezt szépen kifelejtitek. Szégyeld el magad vírustagadó, hogy leszarod azt, aki elkapta.
29
Az az igazi egybitesseg hogy te hiszel ebben a mesében és ne palastold azt hogy virusrettego vagy.Melyik oltást kaptad meg? A cukros vizest vagy a vodkasat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!