2853 új fertőzött és 100 feletti halott. Ez azt bizonyítja, hogy április előtt teljesen értelmetlen nyitásról beszélni és inkább szigorítás kellene enyhítés helyett?
Figyelt kérdés
Még mindig sok a szabálytalanság, sok a csapatban kirándulgató, stb. Nagyon alábbhagyott a fegyelem.2021. febr. 18. 08:44
1/42 anonim válasza:
Szűnj már meg!!!! Senkit nem érdekelsz. Komolyan nem értem, hogy lehetnek ilyen elmbeteg emberek, hogy két naponta kiírnak ilyen kérdéseket, mert semmi, de semmi életük nincsen.
2/42 anonim válasza:
Nem kell szigorítás, tavaly novemberben napi 6-7000 fertőzöttnél is ugyanezek a szabályok voltak, a kórházak pedig meg sem közelítették a teljesítőképességük határát.
3/42 anonim válasza:
Én például a plázákat már rég bezártak volna. Létszükséglet...
4/42 anonim válasza:
Te már csak tudod pubikám😊😊Olyan hiszékeny vagy hogy az vmi hihetetlen....Nagyon buta vagy😁😁#1-es igazad van
5/42 anonim válasza:
3-as. Az ott dolgozók fizetését pedig személyesen te fogod magadra vállalni, ugye?
7/42 anonim válasza:
Szerintem kevés a halottak száma. Minimum napi 1000 -nek kéne lennie, ha el akarjuk érni a nyájimmunitást.
8/42 anonim válasza:
Igen, tudjuk. Már nyáron is elmondtad, hogy soha nem utazol, nem jársz étterembe kávézóba, barátaid sincsenek, úgyhogy neked ez a legnagyobb örömöd, hogy mások sem élhetik az életüket, ha már neked nincsen.
9/42 anonim válasza:
Virusok nem léteznek, egy darab se.
10/42 anonim válasza:
#9 😳
Na egy spicli...mint a kommunizmusban...🤢🤮
Én betartom a szabályokat, de nem nyomnék fel mást...🤮🤢🤮🤢🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!