Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szigorítást vagy enyhítést...

A Cenz Ura kérdése:

Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?

Figyelt kérdés
Látom itt a gyk.n 2 szélsőséges vélemény feszül egymásnak
2021. márc. 31. 20:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
57%

"35

Persze ne takarozzal már a szüleiddel amikor a legjobban a saját ty........ Életedet felted.Te meg azt fogd fel hogy nem minden orvosnak ugyanaz a véleménye erről a kamujarvanyrol.Megis hogy menjünk a Covid osztályokra amikor nem engednek be oda senkit? Azon se lennék meglepődve ha üresek lennének a Covid osztályok :D Én simán bevállalnam hogy végig csókolnám az összes "covidost" (persze csak a nőket) és garantálom nem lennék "covidos""

nem a saját életemet féltem képzeld el, bár ti a gyakorin ezt IS jobban tudjátok. Ti a gyakorin jobban ismertek engem 1 óra kommentelés alatt, mint én saját magamat. Hiszen ti mindent tudtok, amit az orvos lát az is kamu. 100%, hogy covidos lennél, hidd el nekem. A járványtagadás nem szélsőségesség?

2021. márc. 31. 22:01
 42/67 anonim ***** válasza:
22%

41

Minél több hozzászólást írsz annál bizonyosobba válik hogy te egy kombinált rettegő vagy = virusrettego és bérrettego :D Mennyi fizut kapsz ezért? :D

2021. márc. 31. 22:02
 43/67 anonim ***** válasza:
23%
Én is azt gondolom, hogy direkt csinálja. Vagy pénzt kap érte, vagy parodizálni akarja a rettegőket. Ha valóban ennyire hülye lenne, írni sem tudna rendesen.
2021. márc. 31. 22:04
 44/67 anonim ***** válasza:
74%
Semennyit nem kapok továbbra sem, bár ti a gyakorin ezt IS jobban tudjátok, mint midne mást IS. Miért rettegek a vírustól? Továbbra se tudom. Nem kapok pénzt érte, nem akarok bezárkózni de TI ezt IS jobban tudjátok. Azért írok ennyit, mert ugyanazt szajkózzátok hónapok óta de továbbra se tudtok választ adni arra, hogyha nincs vírus, akkor kik halnak meg a kórházakban. Az orvosok mit látnak. Ezekre kérnék akkor a nagyokos járványtagadóktól valamit.
2021. márc. 31. 22:05
 45/67 anonim ***** válasza:
25%

45

Aki lélegeztető gépre van kötve az már alapból félig halálra van ítélve.Tudod nem csak a "Covidba" lehet belehalni hanem más betegségbe is

2021. márc. 31. 22:08
 46/67 anonim ***** válasza:
70%

"41

Minél több hozzászólást írsz annál bizonyosobba válik hogy te egy kombinált rettegő vagy = virusrettego és bérrettego :D Mennyi fizut kapsz ezért? :D"

Minél többször nem válaszoltok nekem arra, hogy az orvosok miért modnanak mást mint ti, annyiszor bebizonyosodik, hogy létezik vírus és veszélyes is. Akárhányszor szajkózzátok a járványrettegőt járványtagadóként bebizonyosodik, hogy ti vagytok a szélsőségesek.

2021. márc. 31. 22:11
 47/67 anonim ***** válasza:
93%
Ja és akárhányszor olyat állítotok rólam ami nem igaz bebizonyosodik, hogy nem vagytok képben.
2021. márc. 31. 22:13
 48/67 anonim ***** válasza:
93%

22:05: ez a Balázs Fecó is hogy megfázott! Bergendy István is. Vagy Bálint gazda. Vagy Szőcs Géza. Elképesztő, mik vannak ezzel a náthával! Hát valahogy nem élték túl. Biztosan túl sokat tüsszögtek.

Kívánom ennek az istentelen baromnak, aki covidosokat csókolgatna, hogy tegye meg, és utána kerüljön egy hónapra lélegeztetőgépre legalább. Nem érdemel jobbat. Csak persze az ilyenek megússzák, náluk százszor különb emberek meg nem.

2021. márc. 31. 22:15
 49/67 anonim ***** válasza:
4%

47

Te neked valami szovegertelmezesi problémád van? Hányszor mondjam már el hogy nem minden orvos hulyiti a népet? Basszus én is bérrettego leszek, biztosan jól fizetnek érte :D Hol lehet jelentkezni bérrettegoként? :D

2021. márc. 31. 22:16
 50/67 anonim ***** válasza:
93%
22:08: és mitől vannak már 1500-an lélegeztetőgépre kötve? Ja, tudom, ez a hobbijuk.
2021. márc. 31. 22:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!