Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szigorítást vagy enyhítést...

A Cenz Ura kérdése:

Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?

Figyelt kérdés
Látom itt a gyk.n 2 szélsőséges vélemény feszül egymásnak
2021. márc. 31. 20:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
83%
#28 Ezek szerint tényleg ennyire egybitesen tudsz csak gondolkodni, ráadásul fel sem fogod, amit írunk. Ezek után nem is csodálkozom azon, hogy rettegő vagy.
2021. márc. 31. 21:43
 32/67 anonim ***** válasza:
70%

"#28 Ezek szerint tényleg ennyire egybitesen tudsz csak gondolkodni, ráadásul fel sem fogod, amit írunk. Ezek után nem is csodálkozom azon, hogy rettegő vagy"

Csak az a baj, hogy nem rettegek attól, hogy én elkapom, tudod a szüleim idősebbek, attól félek, hogy nekik átadom vagy másnak. De felfogom amit írtok, droidként ugyanazt emlegetitek, vagy van más gondolatotok, mint a vírusrettegőzés orrba szájba? Mit tudtok ti írni azon kívül, hogy mindenki vírusrettegő, aki mást mond mint ti? Ti felfogjátok azt, amit én írok? Egyáltalán nem. Ha egy orvos tök mást mond mint ti, szerintetek nekem ki a hitelesebb? Nem v agyok vírusrettegő, ti vagytok járványtagadók. Az nem egybitesség, hogy midenki vírusrettegő, aki szerint van vírus? Ti egyetlen egy dolgot tudtok elképzeli magatokon kívül, akkor ti hány bitesek vagytok kedveseim?

2021. márc. 31. 21:47
 33/67 anonim ***** válasza:
74%
Vagy ti mit írtok mindenkire, aki nem azonnali nyitás párti? Vírusrettegő, vírusrettegő, vírusrettegő..... ugyanazt szajkózzátok hónapok óta de ti olyan sok bitesek vagytok. Ti úgy vírusrettegőztök, ahogy a Fidesz Sorosozik nonstop. Semmi más nincs a fejetekben csak ezek: kamujárvány, diktatúra, midnenki vírusrettegő, aki mást mond, mint én. Ez a sok bites gyakoris. :D
2021. márc. 31. 21:50
 34/67 anonim ***** válasza:
74%
Közben meg a kórházakban ténylegesen rengeteg a kovidos, ezt is letagadjátok, a kamujárványos univerzumotokban, ahol midnenki rettegő ellenség, aki nem a ti oldalatokon áll. Menjetek be egy kórházba ha nem hisztek nekem és akkor láttok majd kovidost.
2021. márc. 31. 21:51
 35/67 anonim ***** válasza:
19%
Láttam már covidost, nem egyet, nem kettőt, többek között a tükörben is. Egy erősebb náthánál senkinek sem volt rosszabb a közeli ismerőseim közül.
2021. márc. 31. 21:53
 36/67 anonim ***** válasza:
74%

"29

Az az igazi egybitesseg hogy te hiszel ebben a mesében és ne palastold azt hogy virusrettego vagy.Melyik oltást kaptad meg? A cukros vizest vagy a vodkasat?"

Képzeld el, egyiket se. Az az egybitesség ha valaki elhiszi, hogy a koronavírus a gyíkemberek kis meséje, hogy diktatúrát építsenek. Sose láttatok oltást, mégis megmondjátok róla, hogy szar. Itt a gyakorin mindenki hobbivirológus és azt se tudja, hogy mi van a vakcinában, csak elolvasott egy két cikket a neten róla. Tudod az is szélsőségesség, ha valaki nem hiszi el, hogy létezik korna, ezzel szemben én tudok a gazdaságis károkról, te nem tudsz a járványügyikről. Kettőnk közül te vagy a szélsőség, nem én.

2021. márc. 31. 21:53
 37/67 anonim ***** válasza:
28%
Téged karakterszámra vagy hozzászólásszámra fizetnek? :D
2021. márc. 31. 21:55
 38/67 anonim ***** válasza:
33%

"Láttam már covidost, nem egyet, nem kettőt, többek között a tükörben is. Egy erősebb náthánál senkinek sem volt rosszabb a közeli ismerőseim közül."

Akkor mégiscsak létezik a korona? Akkor javaslom barátom, hogy beszélj orvosokkal, akik láttak már olyanokat is, akik belehaltak ebbe. Van videó és cikk is róla, hogy mennyire nehéz a kórházakban a helyzet, vagy annyira egybites vagy, hogy nem hiszed el amit az orvosok és EÜ dolgozók tapasztalnak? Ja nem, ti 2 bitesek vagytok, az egyik bit bennetek a kamuvírus, a másik a vírusrettegő, ezt szajkózzátok már hónapok óta, ez a ti 2 bitetek. Beprogramoznak titeket és hónapokog is ezt a 2 szót írjátok le naponta.

2021. márc. 31. 21:56
 39/67 anonim ***** válasza:
56%

35

Persze ne takarozzal már a szüleiddel amikor a legjobban a saját ty........ Életedet felted.Te meg azt fogd fel hogy nem minden orvosnak ugyanaz a véleménye erről a kamujarvanyrol.Megis hogy menjünk a Covid osztályokra amikor nem engednek be oda senkit? Azon se lennék meglepődve ha üresek lennének a Covid osztályok :D Én simán bevállalnam hogy végig csókolnám az összes "covidost" (persze csak a nőket) és garantálom nem lennék "covidos"

2021. márc. 31. 21:57
 40/67 anonim ***** válasza:
0%

"Téged karakterszámra vagy hozzászólásszámra fizetnek? :D"

Egyik se, de ti jobban tudjátok biztosan. :) Akkor mond el nekem, hogy hány bitetek van, a bérrettegőn és a kamuvíruson kívül.

2021. márc. 31. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!