Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szigorítást vagy enyhítést...

A Cenz Ura kérdése:

Szigorítást vagy enyhítést szeretnél Húsvétra és a nyárra?

Figyelt kérdés
Látom itt a gyk.n 2 szélsőséges vélemény feszül egymásnak
2021. márc. 31. 20:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
24%
50: tényleg, ott van az istenetek, a "dr." Gödény. Hogy is áll a pártjaival meg a 100 millió misivel, ami valahogy eltűnt? Remélem, rendesen támogatod, havi szinten ezt az áldott jó embert, hogy hirdethesse az igét!
2021. márc. 31. 22:19
 52/67 anonim ***** válasza:
4%

51

Hát biztos hogy nem a "covid" miatt vannak lélegeztető gépen.Elegge szomorú hogy számodra csak a godeny létezik mint olyan szakember aki mást állít mint a közmédia rabszolgai.

2021. márc. 31. 22:22
 53/67 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy a járványtagadók elmodnanák nekem, hogy engem ki fizet? Szeretnék pénzt kapni a bérrettegésemért, csak nem tudom, hogy ki fizet engem de ti tudjátok. Hol kapom meg a pénzemet? Amúgy tudjátok melyik orvos nem hazudik? Aki elmondja a jelenlegi rossz tapasztalatait, amit a kovid okozott.
2021. márc. 31. 22:23
 54/67 anonim ***** válasza:
95%

"29

Az az igazi egybitesseg hogy te hiszel ebben a mesében és ne palastold azt hogy virusrettego vagy.Melyik oltást kaptad meg? A cukros vizest vagy a vodkasat?"

Továbbra se mondtátok meg, hogy hány bitesek vagytok, ha nektek mindenki rettegő, aki szerint létezik kovid. Ahogy számolom a gyakoris járványtagadók 2 bitesek, az egyik bit a koronadiktatúra, a másik a rettegő/bérrettegő. A harmadik a ti szuperképességetek, hogy megmondjátok a gondolataimat is helyettem. A negyedik, hogy felülbíráljátok a kovidosokat kezelt orvosok tapasztalatait. Így már 4 bitesek vagytok de ismerjétek már be, hogy szélsőségesek vagytok járványtagadó konteósozó, bérrtegőzősök.

2021. márc. 31. 22:28
 55/67 anonim ***** válasza:
4%

54

Hát ezt neked kéne tudni honnan kapod a bérrettegős fizudat.A Covid hívők okoztak a károkat,nem egy nem létező vírus

2021. márc. 31. 22:28
 56/67 anonim ***** válasza:
0%
Ja bocs, 2 bitesek vagytok járványtagadók 2 szuperképességgel.
2021. márc. 31. 22:30
 57/67 anonim ***** válasza:
95%

"54

Hát ezt neked kéne tudni honnan kapod a bérrettegős fizudat.A Covid hívők okoztak a károkat,nem egy nem létező vírus"

A kovid létezése nem hit, hanem tudomány. A járványtagadók hülyesége a hit.

2021. márc. 31. 22:31
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
22:31: hát látod, barátunk szerint nem a covid miatt vannak 1500-an lélegeztetőn. Jó tudni. Ezek szerint ez csak egy új nemzeti sport. Biztos nagyon egészséges.
2021. márc. 31. 22:37
 59/67 anonim ***** válasza:
0%

59

Tudomány amit a rendszer irányít? Szerinted miért vannak jarvanytagadok? Mert be lett bizonyítva hogy nincs Covid.

2021. márc. 31. 22:37
 60/67 anonim ***** válasza:
0%

60

Igaz tudtad hogy mesterséges kómaba helyezik az embereket és csak utána teszik őket lélegeztető gépre?

2021. márc. 31. 22:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!